www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 29 lip 2025 15:39

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 26 ožu 2012 12:33 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Jos malo pa ce biti godina dana da molim ove molitve :)
Bilo je toliko kusnjih...kaosa... napasti..i nije bilo lako..Nije ni sada ...
no kad se osvrnem i vidim kolike milosti sam dobila ovom predivnom molitvom..
Koliko se ljudi obratilo ,meni bliznjih i takoder pocelo moliti ovu divnu molitvu...
Veci je mir u kuci , a i sama se osjecam snaznije...
Jednom rijecju presretna sam...
jer svaka kusnja i napast je nista prema onoj sreci koju osjecam kad vidim da se dragi ljudi vracaju na pravi put...
Stoga svima želim reci da samo hrabro idu naprijed....Bez patnje nema spasenja, radosti ni milosti :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 ožu 2012 16:16 
Inćun napisao:
lyrical napisao:
A neznam jednostavno stao, neznam sto mi bi, ma mislim da cu nad oknadit.

Sada isto tako jednostavno nastavi.... :D
Ma ne stvarno, lako ti je to stici, od danas ubaci po jedan dan zaostatka i zacas si ti to nadoknadio...

BTB

Back on track :grlim te: :D :a1250:

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 26 ožu 2012 18:05 
Odsutan

welcome back, hope you"l stay on track :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 ožu 2012 18:18 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
Back on track

Bravo majstore, koliko si nadoknadio!?!
Samo nastavi..... :a1250:

BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 ožu 2012 20:02 
još nisam, al sam počel ovih dana ću nadoknadit :) (kad se vratim iz Međugorja) :)

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 26 ožu 2012 20:27 
Odsutan

A o kakvom to nadoknađivanju govorite ?
Ove molitve ili moliš godinu dana svaki dan ili ne moliš svaki dan.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 ožu 2012 20:34 
Sv. je Brigita dugo željela znati broj udaraca što ih je naš Gospodin primio u svojoj Muci. Jednog joj se dana On ukaza i reče: »Ja sam primio na svom Tijelu pet tisuća četiri stotine i osamdeset udaraca. Ako ih hoćeš častiti kakvom pobožnošću, onda moli petnaest puta Oče naš... i petnaest puta Zdravo Marijo... s ovim molitvama (što ih ju je On sam naučio) za vrijeme cijele godine. Kada se ta godina završi, onda će time biti pozdravljena svaka moja Rana.« Gospodin je dodao da će svaki koji bude molio te molitve godinu dana »osloboditi petnaest duša svoje loze iz čistilišta, petnaest pravednika te iste loze bit će utvrđeno i sačuvano u milosti i obratit će se petnaest grešnika te iste loze«.

priča se da se moze nadoknadit što je i logično ako se radi o određenom broju, pa stoga ću se držat toga da ih se moze nadoknadit, a plus toga teze je molit dva puta dnevno nego jedanput.

to je moje skromno mišljenje kojeg cu se drzat bez obzira na odgvore BVB :grlim te:

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 26 ožu 2012 20:42 
e i ima kolko ja vidjeh 2 različite zaključne molitve!

I
ZAKLJUČNA MOLITVA

Moj blagi i vjerni Isuse, raspeti Otkupitelju, rani moje srce da mi pokajničke suze boli i ljubavi budu hranom dan i noć! Svega me obrati k Sebi da Ti moje srce bude vječitim stanom, da Ti se moje vladanje svidi i da Ti kraj mojega života toliko omili da me poslije moje smrti primiš u nebo da Te zauvijek slavim sa svim svetima! Amen!

Pomolimo se! Gospodine Bože, koji si blaženoj Brigiti objavio po svom Sinu nebeske tajne, daj nama, svojim slugama, po njezinu pobožnom zagovoru, da se veselo radujemo pri objavi Tvoje vječne slave! Po istom Kristu Gospodinu našemu! Amen!

Sveta Brigito, moli za nas!

Zdravo Marijo

II
ZAKLJUČNA MOLITVA
Pomolimo se:

O, Gospodine, Isuse Kriste, Sine Boga Živoga, primi ovu molitvu s jednakom ljubavlju s kojom si podnio sve rane na Svom presvetom Tijelu; udijeli Svoje Milosrđe, Svoju Samilost, otpuštenje svih grijeha i muka i život vječni, nama i svim vjernicima, živima i mrtvima.Amen

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 26 ožu 2012 21:14 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
TRN napisao:
A o kakvom to nadoknađivanju govorite ?
Ove molitve ili moliš godinu dana svaki dan ili ne moliš svaki dan.

Jeli znas uopce o kojim molitvama govorimo?
U samoj knjizici pise: ¨Ako netko iz nehoticnog zaborava ili zbog opravdanih razloga ne izmoli molitve jedan ili vise dana, moze ih nadoknaditi moleci drugi dan dva ili onoliko puta koliko ih je dana propustio moliti¨!
Slazem se da ako netko moli mjesec pa ne moli sljedeci pa sve tako, da se sve razvodni ali ovako kratki zaostatci se mogu nadoknaditi! Svakome po savjesti!
BTB

lyrical napisao:
ZAKLJUČNA MOLITVA

Moj blagi i vjerni Isuse, raspeti Otkupitelju, rani moje srce da mi pokajničke suze boli i ljubavi budu hranom dan i noć! Svega me obrati k Sebi da Ti moje srce bude vječitim stanom, da Ti se moje vladanje svidi i da Ti kraj mojega života toliko omili da me poslije moje smrti primiš u nebo da Te zauvijek slavim sa svim svetima! Amen!

Pomolimo se! Gospodine Bože, koji si blaženoj Brigiti objavio po svom Sinu nebeske tajne, daj nama, svojim slugama, po njezinu pobožnom zagovoru, da se veselo radujemo pri objavi Tvoje vječne slave! Po istom Kristu Gospodinu našemu! Amen!

Sveta Brigito, moli za nas!

Zdravo Marijo

Ja sam uvijek molio ovu zavrsnu molitvu! Ne daj se i ustraj, neka ti ovakve stvari daju jos veci poticaj! :b112:

BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 ožu 2012 21:40 
Odsutan

možda bismo trebali pronać te molitve na izvornom jeziku, pa ih tako moliti... to je najbolje... ovi prijevodi nekad znaju zbuniti

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]