TRN napisao:
A o kakvom to nadoknađivanju govorite ?
Ove molitve ili moliš godinu dana svaki dan ili ne moliš svaki dan.
Jeli znas uopce o kojim molitvama govorimo?
U samoj knjizici pise: ¨Ako netko iz nehoticnog zaborava ili zbog opravdanih razloga ne izmoli molitve jedan ili vise dana, moze ih nadoknaditi moleci drugi dan dva ili onoliko puta koliko ih je dana propustio moliti¨!
Slazem se da ako netko moli mjesec pa ne moli sljedeci pa sve tako, da se sve razvodni ali ovako kratki zaostatci se mogu nadoknaditi! Svakome po savjesti!
BTB
lyrical napisao:
ZAKLJUČNA MOLITVA
Moj blagi i vjerni Isuse, raspeti Otkupitelju, rani moje srce da mi pokajničke suze boli i ljubavi budu hranom dan i noć! Svega me obrati k Sebi da Ti moje srce bude vječitim stanom, da Ti se moje vladanje svidi i da Ti kraj mojega života toliko omili da me poslije moje smrti primiš u nebo da Te zauvijek slavim sa svim svetima! Amen!
Pomolimo se! Gospodine Bože, koji si blaženoj Brigiti objavio po svom Sinu nebeske tajne, daj nama, svojim slugama, po njezinu pobožnom zagovoru, da se veselo radujemo pri objavi Tvoje vječne slave! Po istom Kristu Gospodinu našemu! Amen!
Sveta Brigito, moli za nas!
Zdravo Marijo
Ja sam uvijek molio ovu zavrsnu molitvu! Ne daj se i ustraj, neka ti ovakve stvari daju jos veci poticaj!
BTB