www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 20:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 87  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 stu 2009 14:52 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gle koliko nas ima!!! Mislimo na tebe i tvoje djetešce,molimo za vas dvoje, u mislima i molitvama ste našim...kako smo mi bogati ljudi-imamo Njega i jedni druge u patnji i radosti!!! BVB :r086: :r086: :r086: :r086:

" Daj da naučim,

poput djeteta u naručju Oca,

osjećati neprestanu ljubav

kojom me zaštićuješ i pratiš."

(fra Zvjezdan Linić) smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2009 21:49 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Dragi moji :grlim te: sjetih se vas danas i pomolih u našoj divnoj Katedrali.
Koji spokoj i mir ima to mjesto, to je nevjerojatno.

Išla sam jednom čovjeku (na preporuku drage prijateljice koja je izgubila bebu pred rođenjem) koji se bavi bioenergijom.
Prvo smo razgovarali telefonom i pozvao me samo da porazgovaramo.

Uglavnom, mogu vam reći da mi je jako pomogao u traženju nekih odgovora, ustvari usmjerio me kako da razmišljam.

Pomoću svoje energije smo izbacili jedan dio mog bremena. I rekao da se čudi da sam sve ovo izdržala bez tableta i ičega jer ispada da sam "jela" samu sebe uvjeravajući se iz dana u dan u različite stvari.

Smirena sam sada i idem spavati jer me to sve skupa fizički iscrpilo ali psihički sam se podigla, jednostavno osjećam veliko olakšanje.

Nisam nikad doživjela tako nešto.

znam da se bioenergija smatra pseudoznanstvenom iscjeliteljskom tehnikom ali donijela mi je mir.
I gospodin je naglasio da u molitvi tražim odgovore na pitanja i mir.
eto..trenutno trebam mir i dobila sam ga.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2009 22:35 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
tuga napisao:
Dragi moji :grlim te: sjetih se vas danas i pomolih u našoj divnoj Katedrali.
Koji spokoj i mir ima to mjesto, to je nevjerojatno.

Išla sam jednom čovjeku (na preporuku drage prijateljice koja je izgubila bebu pred rođenjem) koji se bavi bioenergijom.
Prvo smo razgovarali telefonom i pozvao me samo da porazgovaramo.

Uglavnom, mogu vam reći da mi je jako pomogao u traženju nekih odgovora, ustvari usmjerio me kako da razmišljam.

Pomoću svoje energije smo izbacili jedan dio mog bremena. I rekao da se čudi da sam sve ovo izdržala bez tableta i ičega jer ispada da sam "jela" samu sebe uvjeravajući se iz dana u dan u različite stvari.

Smirena sam sada i idem spavati jer me to sve skupa fizički iscrpilo ali psihički sam se podigla, jednostavno osjećam veliko olakšanje.

Nisam nikad doživjela tako nešto.

znam da se bioenergija smatra pseudoznanstvenom iscjeliteljskom tehnikom ali donijela mi je mir.
I gospodin je naglasio da u molitvi tražim odgovore na pitanja i mir.
eto..trenutno trebam mir i dobila sam ga.

Samo u Bogu mozes naci mir a kod nikakvog bioenergeticara...na krivi si put posla draga Tugo...steta...mi molimo toliko za tebe ,a ti zelis sjesti na dvije stolice...to te onaj crni vuce na krivu stranu...pokaj se od srca i nejdi vise nikuda doli Bogu..BtB. :twisted: :twisted: :twisted:

Obrati se Bogu koji može probuditi na život mrtvo srce,
rastopiti led s tvoga smrznuta srca
i učiniti ga sličnim svomu srcu, koje je Ljubav.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2009 23:36 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
draga tugo..koja greška :twisted: ...vrati se...ponovo idi u katedralu...tamo je mir...pravi istinski mir....tamo je sva istina i odgovori...
BtB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 stu 2009 01:00 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
jojjjjj,.. pa zar ga nisi cula: njega cudi da si sve to izdrzala bez tableta!!!!

pa naravno,. jer tvoj normabel je bila stalna molitva, Gospodin Bog Tvoj,.. Tvoj Spasitelj i Otkupitelj,..

sta ce ti itko van njega,.. sta ce ti bioenergija??? draga Tugo,.. draga Tugo,.. molim te odi pricati sa nekim svecenikom.. i oslobodi se preko ispovijedi svake navezanosti na bioenergiju,..

molim te,.. odstupi nazad od icega sto nije Bozji dar,.. vidim danas si posla i spavati bez molitve,.. gdje je ona Tuga sto je u Molitvi nalazila mir???
Evo ti izvrsne molitve da osjetis mir,.. prvi put kad sam je dobila svecenik nam je objasnio da cemo svakodnevnom molitvom osjecati kako nam se sloj po sloj skida sa nas od tereta neoprosta,.. i zbilja je tako!!!

MOLITVA OPRAŠTANJA.

U tvoju ljubav i milosrđe stavljam Gospodine…( kaži ime osobe koja je uzrok tvoje patnje) sjeti se Isuse molim Te; Oče, oprosti joj, (on) ona ne zna što je napravila. U Ime Isusovo, udijeli joj svoju ljubav, i ozdravi rane koje su bile uzrokom da druge ranjava. Neka Tvoja ljubav ukloni djelovanje zloga jer je ova osoba stvorena na tvoju sliku. Ona neće biti istinski slobodna dok joj Tvoje svjetlo ne zasja. Neka moja opraštajuća ljubav djeluje u njoj oslobađajući je od njenog bremena, tereta. Otkupi je i promjeni po svojoj ljubavi, gospodine Isuse. Dok ja mičem jedan kamen sa kanala tvoje ljubavi, ispuni mene i osobu koja me je povrijedila svojom ljubavlju, mirom i zdravljem. Amen.

B..U ovoj molitvi bit će zahvaćena mnoga područja života. Jako je važno da izrazimo riječima svoje oproštenje direktno Isusu ili osobi koja je prisutna u molitvi. Tekst ove molitve podsjetit će vas na osobe kojima trebate oprostiti. Izrazite to riječima, neka Duh Sveti djeluje slobodno i vodi vas do osoba ili grupa kojima treba oprostiti.
Gospodine Isuse Kriste, molim Te danas za milost da mogu oprostiti svima u svom životu. Znam da mi Ti želiš dati snagu za praštanje, i ja ti zahvaljujem da me Ti voliš više nego li ja sam (u) sebe; da želiš moju sreću više nego li ja sam (a) sebi.
Gospodine, opraštam samom (oj) SEBI sve grijehe, mane i pogreške; za sve što je istinski loše u meni i sve što ja mislim da je loše. Opraštam sebi za sudjelovanje u okultnim praksama, horoskopu, astrologiji, čitanju iz dlana, gatanja i čaranja; molim oproštenje i ja opraštam sam (oj) sebi i molim od Tebe oproštenje za spominjanje Tvoga Imena uzalud, oprosti mi za manjak strahopoštovanja i klanjanja.
Oprosti mi za sve povrede MOJIH RODITELJA, za opijanja, pušenja ili konzumiranja droge; za grijehe protiv čistoće (za nemoral i pobačaj); za sve krađe i laži. Ja sebi istinski danas opraštam. Hvala Ti Gospodine za istinsku milost, koju upravo sada primam.
Istinski opraštam SVOJOJ MAJCI, da, ja joj opraštam za sve vrijeme kad me je ranjavala, ogorčavala, srdila se na mene i kad me je kažnjavala; opraštam joj kad je pokazivala više ljubavi mojoj braći i sestrama. Opraštam joj kad mi je govorila da sam glup(a), ružna(a), lud(a), najlošije dijete, da koštam obitelj mnogo novca, opraštam joj kad mi je rekla da sam ne željeno dijete i samo slučaj ili greška; sad joj od srca opraštam.
Opraštam MOME OCU za manjak osjećaja i pažnje, za manjak podrške i ljubavi. Opraštam mu što mi nije poklonio vrijeme i svoje druženje. Opraštam mu za opijanje i svađu s mojom majkom i drugima. Opraštam mu za kažnjavanja, za ostavljanje moje majke i našeg doma. Sad mu želim sve oprostiti.
Gospodine, proširujem svoje praštanje na BRAĆU I SESTRE. Opraštam onima koji su me odbacivali, lagali o meni, mrzili me, ili me tukli; onima koji su bili grubi prema meni i učinili moj život teškim, sad im želim sve oprostiti.
Gospodine, opraštam svojoj ZARUČNICI ( ZARUČNIKU) za nedostatak ljubavi, osjećaja, poštovanja i podrške, pažnje, komunikacije, za sve pogreške i slabosti i druga djela i riječi koje su me povrijedile i opteretile moju savjest.
Isuse, opraštam svojoj SUPRUZI (SUPRUGU), sva pomanjkanja pažnje i ljubavi, sve teške riječi, optužbe, za ubojitu šutnju, sumnje, ljubomoru, nevjeru, neslaganja, kršenje Božjeg zakona u bračnom životu, za odsutnost podrške u odgoju djece.
Isuse, opraštam svojoj DJECI nedostatak poštovanja, poslušnosti, ljubavi, pažnje, podrške, topline i razumijevanja, njihove zle navike i za neprakticiranje pobožnosti i loše djelovanje koje me uznemiruje. Bože moj, ja opraštam SVOME /SINU/ KČERI/ ZETU/ NEVJESTI i drugoj rodbini koji su ogorčavali moje dijete. Za sve njihove riječi i djela koja su ranjavala, ja im sada opraštam.
Molim te, Gospodine, pomozi mi oprostiti RODBINI, mojoj baki i djedu, koji su se miješali u našu obitelj, vezali na sebe moje roditelje što je unosilo razdor u moju obitelj. Isuse pomozi mi da oprostim svojim SURADNICIMA koji su bili neprijatni i tako mi učinili život teškim i bolnim. Opraštam onima koji su svoj posao ostavljali meni, ogovarali me ili nisu htjeli surađivati sa mnom ili su mi htjeli uzeti posao. Sad im želim oprostiti.
Gospodine, opraštam svom POSLODAVCU što me nije pravedno plaćao, što nije cijenio moj posao, što je bio grub i neljubazan prema meni, što nije cijenio i pohvalio moj rad. Opraštam sad SVOME ŽUPNIKU i drugim svećenicima i časnim sestrama za njihovu ne ljubaznost; što me nisu hrabrili ili potaknuli novim nadahnućima i poukama, što me nisu uzeli pri župskim pothvatima, opraštam i svaku drugu ranu koju su mi zadali. Sad im želim sve oprostiti.
Gospodine, opraštam svim PROFESIONALCIMA koji su me povrijedili, posebno liječniku, sestri, pravniku, policajcu,… za sve što su mi nanijeli, ja im sad od srca opraštam. Gospodine, opraštam svojim UČITELJIMA, NASTAVNICIMA I PROFESORIMA, prijašnjim kao i sadašnjim, za ono što su me kažnjavali, ponižavali, ružili, nepravedno me tretirali, ismijavali, nazivali me glupim i ludim, ostavljali me za kaznu poslije nastave u školi, bili prestrogi sa mnom.
Gospodine, opraštam svojim PRIJATELJIMA za manjak osjećaja i ljubavi, što su me napustili, i bili grubi kad mi je bila potrebna njihova pomoć, onima koji su posudili novac i nikada ga nisu vratili, koji su me ogovarali i klevetali. Gospodine Isuse, sada te molim za milost oproštenja onoj osobi koja me je NAJVIŠE UVRIJEDILA. Molim te za milost oproštenja za sve koje ja smatram svojim najvećim protivnicima i neprijateljima, onome kome mi je najteže oprostiti i onome kome rekoh da nikad neću oprostiti. Sada zazivam blagoslov na sve one koji su me vrijeđali. Gospodine danas učini nešto posebno za svakoga od njih.
HVALA TI, ISUSE, slobodan (na) sam od zla nepraštanja. Neka me Tvoj DUH SVETI ispuni svjetlom i obasja sva područja moga života. Amen! (moli slaveci Gospodina!)

http://tebe-trazim.com/forum/viewtopic. ... ht=#103498

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 stu 2009 01:21 
Odsutan

no divno, pa ne bi tak "napali" ni da sam vam rekla kako sam se spetljala s nečijim mužem.

jer vi shvaćate da mi se događalo da više ne znam koji je dan?
jer vama jasno da ja nemam mira?
da sam par puta mislila da sam sišla s uma?
da sam imala takve padove , pa čitali ste sve?

Onda na kakvom je putu moj muž koji je valjda sad s tom ženom?
kakva je ona svetica kad ostavi djecu usred noći i ode s drugim oženjenim muškarcem?

ja moram biti JAKA za sve, ja moram nositi križeve za baš sve ljude oko mene. Smireno moliti, raditi, čistiti kuću, brinuti o djetetu, i biti nasmiješena sretna majka.
Dok se drugi provode i rade stvari koje ja nikad nisam i ne budem.
Ne žalim ja za tim, ali sve je palo na mene.

Nisam išla k gatari, ne petljam s magijama, ne želim drugima zlo.
Molim za sve, pa i za njih.
I onda sam ja skrenula s puta.

oprostite ali pretjerujete.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 stu 2009 01:32 
Odsutan

Obrati se Bogu koji može probuditi na život mrtvo srce,
rastopiti led s tvoga smrznuta srca
i učiniti ga sličnim svomu srcu, koje je Ljubav.

Ako se Njemu netko obraćao dosad onda sam to JA. sa najvećim žarom što može biti u toj nakani jer je to MOJ život.

Led je na tuđem srcu, ja sam ta koja bi oprostila samo da imam kome i da to netko želi.

Samo što taj netko možda već planira i zajednički život s tom ženom a u isto vrijeme bježi od njenog muža jer je ovaj poludio.
I ja ga zovem i upozoravam da se pazi jer je ovaj jučer poludio.
I onda ja ne valjam jer sam za sebe potražila pomoć i jer mi je dobro.

E da i nisam otišla spavati bez molitve, kao što vidite ne spavam jer sam si odspavala popodne. U miru.

Znači ovo je veći grijeh od preljuba i svih izrečenih laži i ružnih radnji vezanih za bludničenje, laganje djeci (tu mislim na nju) ?
ma dajte molim vas.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 stu 2009 01:39 
Odsutan

Oprostite ako sam vas iznevjerila.

Više puta sam vam zahvalila što ste molili za mene i opet budem.
Ne predajem se ali ne osjećam se nakon svih ovih postova dobro ni dobrodošlo jer sam zastranila valjda.

Pozdrav od tuge.

Drago mi je da sam vas sve upoznala. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 stu 2009 08:58 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
tuga napisao:
Oprostite ako sam vas iznevjerila.

Više puta sam vam zahvalila što ste molili za mene i opet budem.
Ne predajem se ali ne osjećam se nakon svih ovih postova dobro ni dobrodošlo jer sam zastranila valjda.

Pozdrav od tuge.

Drago mi je da sam vas sve upoznala. :grlim te:

Mi molimo za tebe i svi te volimo,ali ic bioenergeticarima ,vidovnjacima ili ikom drugom je veliki grijeh...No Bog oprasta svaki grijeh ,stog se pokaj i poslusaj nas koji smo bili isto na krivim putevima i hvatali se za slamku trazec utjehu u ljudima,a samo je Bog taj koji daje sve,pa i samog sebe...Evo ti ljepa molitva pa moli... :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Gospodine Isuse,naucime da ceznem za savrsenom ljubavlju…
Jedino od Tebe Gospodine Isuse mogu dobiti savrsenu ljubav.
Zelim cuti Tvoje rijeci,Vrijedna si, dragocjena si u mojim ocima.
Ti si moje ljubljeno dijete,i dragocjeni biser na mojem dlanu. Zaista vjerujem u to ,da me Ti ljubis nadasve,,i sve ono sto sam dozivljavala i mislila da nisam dovoljno vrijedna, zelim nadoknaditi..
Osjecam sebe u Tvojem narucju i osjecam Tvoju toplu ruku,kada mi pruzas..Gospodine Ti me volis ,to osjecam…
Nista drugo nije vazno.Zelim se osloniti sada na tu sigurnost Tvoju i sigurnost Tvoje ljubavi.Topim se u Tvojem pogledu..
Ja danas vjerujem da postoji netko tko zna vise ,a to je Isus iz Nazareta.To si Ti moj Gospodine..
Ti si se rodio zbog meine , dosao na ovaj svijet zbog mene, dosao upravo zato da mi kazes istinu o Tebi , o Bogu , i ta istina ce me osloboditi.Moj zivot je vrijedan i dragocjen. Isuse Ti si sisao radi mene. Hvala Ti predragi Isuse.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 stu 2009 10:14 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
cccccccc,.. ne draga tugo,.. nitko tebe ne osudjuje,.. samo ti zelimo ukazati na opasnost odlaska bioenergicarima i sl.. mnogi ovdje sa foruma smo vec pisali o tim temama,.. mnogi smo isli,.. i ja sam medju njima,.. zato ti i mogu reci molim te ne idi vise,..

nitko nije rekao da je u redu sto radi tvoj muz, niti da je ta zena svetica,.. a ti gresnica,.. ne nitko te nije osudio,.. niti pomislio na to,..

nisi ti nas iznevjerila,.. mozda si samo malo poklekla pod tezinom svog tereta,.. ali predaj teret Njemu,.. jer breme je Njegovo lako,..

i nisi zastranila,.. samo ne predaji se!!!

BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 87  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]