jojjjjj,.. pa zar ga nisi cula: njega cudi da si sve to izdrzala bez tableta!!!!
pa naravno,. jer tvoj normabel je bila stalna molitva, Gospodin Bog Tvoj,.. Tvoj Spasitelj i Otkupitelj,..
sta ce ti itko van njega,.. sta ce ti bioenergija??? draga Tugo,.. draga Tugo,.. molim te odi pricati sa nekim svecenikom.. i oslobodi se preko ispovijedi svake navezanosti na bioenergiju,..
molim te,.. odstupi nazad od icega sto nije Bozji dar,.. vidim danas si posla i spavati bez molitve,.. gdje je ona Tuga sto je u Molitvi nalazila mir???
Evo ti izvrsne molitve da osjetis mir,.. prvi put kad sam je dobila svecenik nam je objasnio da cemo svakodnevnom molitvom osjecati kako nam se sloj po sloj skida sa nas od tereta neoprosta,.. i zbilja je tako!!!
MOLITVA OPRAŠTANJA.
U tvoju ljubav i milosrđe stavljam Gospodine…( kaži ime osobe koja je uzrok tvoje patnje) sjeti se Isuse molim Te; Oče, oprosti joj, (on) ona ne zna što je napravila. U Ime Isusovo, udijeli joj svoju ljubav, i ozdravi rane koje su bile uzrokom da druge ranjava. Neka Tvoja ljubav ukloni djelovanje zloga jer je ova osoba stvorena na tvoju sliku. Ona neće biti istinski slobodna dok joj Tvoje svjetlo ne zasja. Neka moja opraštajuća ljubav djeluje u njoj oslobađajući je od njenog bremena, tereta. Otkupi je i promjeni po svojoj ljubavi, gospodine Isuse. Dok ja mičem jedan kamen sa kanala tvoje ljubavi, ispuni mene i osobu koja me je povrijedila svojom ljubavlju, mirom i zdravljem. Amen.
B..U ovoj molitvi bit će zahvaćena mnoga područja života. Jako je važno da izrazimo riječima svoje oproštenje direktno Isusu ili osobi koja je prisutna u molitvi. Tekst ove molitve podsjetit će vas na osobe kojima trebate oprostiti. Izrazite to riječima, neka Duh Sveti djeluje slobodno i vodi vas do osoba ili grupa kojima treba oprostiti.
Gospodine Isuse Kriste, molim Te danas za milost da mogu oprostiti svima u svom životu. Znam da mi Ti želiš dati snagu za praštanje, i ja ti zahvaljujem da me Ti voliš više nego li ja sam (u) sebe; da želiš moju sreću više nego li ja sam (a) sebi.
Gospodine, opraštam samom (oj) SEBI sve grijehe, mane i pogreške; za sve što je istinski loše u meni i sve što ja mislim da je loše. Opraštam sebi za sudjelovanje u okultnim praksama, horoskopu, astrologiji, čitanju iz dlana, gatanja i čaranja; molim oproštenje i ja opraštam sam (oj) sebi i molim od Tebe oproštenje za spominjanje Tvoga Imena uzalud, oprosti mi za manjak strahopoštovanja i klanjanja.
Oprosti mi za sve povrede MOJIH RODITELJA, za opijanja, pušenja ili konzumiranja droge; za grijehe protiv čistoće (za nemoral i pobačaj); za sve krađe i laži. Ja sebi istinski danas opraštam. Hvala Ti Gospodine za istinsku milost, koju upravo sada primam.
Istinski opraštam SVOJOJ MAJCI, da, ja joj opraštam za sve vrijeme kad me je ranjavala, ogorčavala, srdila se na mene i kad me je kažnjavala; opraštam joj kad je pokazivala više ljubavi mojoj braći i sestrama. Opraštam joj kad mi je govorila da sam glup(a), ružna(a), lud(a), najlošije dijete, da koštam obitelj mnogo novca, opraštam joj kad mi je rekla da sam ne željeno dijete i samo slučaj ili greška; sad joj od srca opraštam.
Opraštam MOME OCU za manjak osjećaja i pažnje, za manjak podrške i ljubavi. Opraštam mu što mi nije poklonio vrijeme i svoje druženje. Opraštam mu za opijanje i svađu s mojom majkom i drugima. Opraštam mu za kažnjavanja, za ostavljanje moje majke i našeg doma. Sad mu želim sve oprostiti.
Gospodine, proširujem svoje praštanje na BRAĆU I SESTRE. Opraštam onima koji su me odbacivali, lagali o meni, mrzili me, ili me tukli; onima koji su bili grubi prema meni i učinili moj život teškim, sad im želim sve oprostiti.
Gospodine, opraštam svojoj ZARUČNICI ( ZARUČNIKU) za nedostatak ljubavi, osjećaja, poštovanja i podrške, pažnje, komunikacije, za sve pogreške i slabosti i druga djela i riječi koje su me povrijedile i opteretile moju savjest.
Isuse, opraštam svojoj SUPRUZI (SUPRUGU), sva pomanjkanja pažnje i ljubavi, sve teške riječi, optužbe, za ubojitu šutnju, sumnje, ljubomoru, nevjeru, neslaganja, kršenje Božjeg zakona u bračnom životu, za odsutnost podrške u odgoju djece.
Isuse, opraštam svojoj DJECI nedostatak poštovanja, poslušnosti, ljubavi, pažnje, podrške, topline i razumijevanja, njihove zle navike i za neprakticiranje pobožnosti i loše djelovanje koje me uznemiruje. Bože moj, ja opraštam SVOME /SINU/ KČERI/ ZETU/ NEVJESTI i drugoj rodbini koji su ogorčavali moje dijete. Za sve njihove riječi i djela koja su ranjavala, ja im sada opraštam.
Molim te, Gospodine, pomozi mi oprostiti RODBINI, mojoj baki i djedu, koji su se miješali u našu obitelj, vezali na sebe moje roditelje što je unosilo razdor u moju obitelj. Isuse pomozi mi da oprostim svojim SURADNICIMA koji su bili neprijatni i tako mi učinili život teškim i bolnim. Opraštam onima koji su svoj posao ostavljali meni, ogovarali me ili nisu htjeli surađivati sa mnom ili su mi htjeli uzeti posao. Sad im želim oprostiti.
Gospodine, opraštam svom POSLODAVCU što me nije pravedno plaćao, što nije cijenio moj posao, što je bio grub i neljubazan prema meni, što nije cijenio i pohvalio moj rad. Opraštam sad SVOME ŽUPNIKU i drugim svećenicima i časnim sestrama za njihovu ne ljubaznost; što me nisu hrabrili ili potaknuli novim nadahnućima i poukama, što me nisu uzeli pri župskim pothvatima, opraštam i svaku drugu ranu koju su mi zadali. Sad im želim sve oprostiti.
Gospodine, opraštam svim PROFESIONALCIMA koji su me povrijedili, posebno liječniku, sestri, pravniku, policajcu,… za sve što su mi nanijeli, ja im sad od srca opraštam. Gospodine, opraštam svojim UČITELJIMA, NASTAVNICIMA I PROFESORIMA, prijašnjim kao i sadašnjim, za ono što su me kažnjavali, ponižavali, ružili, nepravedno me tretirali, ismijavali, nazivali me glupim i ludim, ostavljali me za kaznu poslije nastave u školi, bili prestrogi sa mnom.
Gospodine, opraštam svojim PRIJATELJIMA za manjak osjećaja i ljubavi, što su me napustili, i bili grubi kad mi je bila potrebna njihova pomoć, onima koji su posudili novac i nikada ga nisu vratili, koji su me ogovarali i klevetali. Gospodine Isuse, sada te molim za milost oproštenja onoj osobi koja me je NAJVIŠE UVRIJEDILA. Molim te za milost oproštenja za sve koje ja smatram svojim najvećim protivnicima i neprijateljima, onome kome mi je najteže oprostiti i onome kome rekoh da nikad neću oprostiti. Sada zazivam blagoslov na sve one koji su me vrijeđali. Gospodine danas učini nešto posebno za svakoga od njih.
HVALA TI, ISUSE, slobodan (na) sam od zla nepraštanja. Neka me Tvoj DUH SVETI ispuni svjetlom i obasja sva područja moga života. Amen! (moli slaveci Gospodina!)
http://tebe-trazim.com/forum/viewtopic. ... ht=#103498