www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 lip 2025 16:10

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 61 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:14 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Maria napisao:
Pa ti vitalij mozes biti sretan i zahvaljivat Bogu da imas kontakt sa ovakvim dobrim bracama i sestrama.Vidis da ti je Bog pokazao dobar pravac prema kojemu moras ici za pocetak to smo mi TEBE TRAZIM.Samo cu ti reci da sam se molila za jednu osobu koji je znao moliti samo Oce nas,Zdravo Marijo i Slava Ocu i nije nikad postio a sad polako ide sve na dobro ,a tome mozemo zahvaliti jedino nasem dragom Bogu.
Bog te blagoslovio!

Rekao sam da nitko ne moli za mene.
S Višnjom imam dogovoreno za proučavanje biblije,to mi je dovoljno.
Hvala ljudima koji mi ne sude i želim im LJUBAV.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:16 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

svi ćemo moliti za tebe, šta ćeš sad :P :P :P :P :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:19 
Odsutan

Nisam rekla da cu se za tebe moliti samo sam primjer napisala.A tko smo mi da sudimo????Pa ti si nas brat smajlic5

Drago mi je sto ces sa Visnjim proucavat Bibliju.

Btb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:24 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Tema su opsjednuti ljudi...a kako imam prijateljicu koja je uvjerena da je opsjednuta...molim vas da se pomolite da sutra uspije njen susret s patrom Ivanom Vinkovim...da ona shvati da je u velikoj zabludi....
Vidjela sam je neki dan...silno želi pomoć, ali nikome ništa ne vjeruje i misli da jedino zajednica sv. Šarbela zna svu Istinu... :cry:

O Isuse voljeni...smiluj nam se...Pošalji svog Duha Svetoga u srce svog djeteta Marije i oslobodi je svega što nije od Tebe..Progovori joj sutra kroz patra Ivana Vinkova i daj da Te posluša, da ti POVJERUJE..

Hvala Ti, mili Oče! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:26 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Dragi brate Vitalij, svi smo mi griješnici. Ali Gospod je život dao za nas. Zbog nas je došao na ovaj svijet, ne da nas sudi, nego da se spasimo po njemu. Tvoja vjera u njega i želja da se izliječiš će te izliječiti. To što si među nama ( TT )znači da to želiš. Pristupio si Tebe-tražim, ti ga, dragi tražiš, tvoja ranjena duša ga traži, čisto dijete u tebi je uplašeno i nesretno.
Kad sam pročitala tvoj post, nisam vjerovala u to što čitam. Ja naravno nisam bezgriješna, ali trudim se, stvarno se trudim. Odjednom sam te vidjela na rubu ogromne litice i uplašila sam se da ćeš pasti, kao da te nije briga, a ti odlučio da i dalje šetkaš rubom litice, kao daješ milodare. Molim te izaberi dobrog svećenika i pripremi se za ispovijed. Ako ne poznaš ni jednog, sigurno će ti braća i sestre sa TT preporučiti nekoga, koliko sam shvatila živiš u Zagrebu.
Pa kad ti duša osjeti oproštenje i poleti, milina ti se razlije u srce i grudi, pa bujicama neisplakanih suza dočekaš jutro čist kao beba i rodiš se nanovo, a savjest ti pjeva. Nema vjeruj, ništa na svijetu, što se s tim porediti može. Lagan si kao perce i sve bi oko sebe ljubio od radosti. “Samo je u Bogu mir dušo moja…”
Dragi brate Vitalij, blagosivljam te i ljubim te u Kristu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:27 
Odsutan

Draga ela bredi ,pomolit cu se za nju . :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ela bredi napisao:
Tema su opsjednuti ljudi...a kako imam prijateljicu koja je uvjerena da je opsjednuta...molim vas da se pomolite da sutra uspije njen susret s patrom Ivanom Vinkovim...da ona shvati da je u velikoj zabludi....
Vidjela sam je neki dan...silno želi pomoć, ali nikome ništa ne vjeruje i misli da jedino zajednica sv. Šarbela zna svu Istinu... :cry:

O Isuse voljeni...smiluj nam se...Pošalji svog Duha Svetoga u srce svog djeteta Marije i oslobodi je svega što nije od Tebe..Progovori joj sutra kroz patra Ivana Vinkova i daj da Te posluša, da ti POVJERUJE..

Hvala Ti, mili Oče! :grlim te:

Još jednom vam ponavljam ljudi ostavite djevojku na miru.
Zašto joj ne peiuštiti jedan duševan odmor od svijuh,ja ću to urediti.
Ne brinite.
Neka malo misli sredi sama sa sobom,ovako ona je daleko od slobodne volje odlučivanja.jer razno razne sile su oko nje.
Roditelji,crkva,sekta.
Pretežak teret je to,vjerujte meni znam nešto o tomu.
Prenesi joj to od mene da ne brine ja sredjujem na mjesec dana odmor.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:37 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi Vitalij, ja ću ti se sigurno javiti ukoliko će trebati!

Ali za sad ne treba - prije svega je njoj potreban razgovor sa svećenikom koji je ujedno i egzorcist, ona ŽEĐA za tim razgovorom i sve što istinski želi je njegova molitva za nju.
Molim vas, pomolite se da joj uspijemo organizirati tri dana boravka u društvu tog svećenika koji će imati 3 dana duhovnu obnovu u Trnovcu kraj Varaždina. Vjerujem da će to uspjeti.

Ako on kaže da je dobro da bude sama negdje neko vrijeme - onda ću se svakako javiti, dragi Vitalij.
Ali roditelji također podržavaju njen susret sa Ivanom Vinkovim i nadaju se pomoći. Mislim da se i situacija kod kuće malo smirila, koliko mogu procijeniti po njenom pričanju. Nije joj više neizdrživo.
No, najveći je problem što je ona ovisna o zajednici u koju je upala i jako je vezana za njih, svakodnevno odlazi k njima, oni su za nju vodilja kroz vjeru. Kad smo se vidjele neki dan, donijela mi je pune 2 vrećice poruka koje "Isus" šalje njima...Poruke katastrofalne, a njoj poput Svetog pisma... Njoj je sad NUŽAN svećenik kojem vjeruje jer ne može se sama izvući iz ovoga, to je gotovo nevjerojatan stupanj zavedenosti..Mislim da joj samo čist odmor nikako ne bi pomogao. Mora imati neko vodstvo odgovarajućeg svećenika.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:47 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Vjerujem da u čovjeku postoji snaga neotkrivena i pomoću nje ću da dođem do lijeka.
Da me LJUBAV preplavi i da sve zlo isčezne iz mene i sva ovisnost.
Da se smijem i da sa smješkom dan dočekujem.
Da mi dan kao igra bude u jednom lepršavom koraku.
Onog časa kad kažeš
Ima li drugog načina da se ovo napravi.
Našao si taj način.
Bolest nije sila
Koja bi nekoga izbacila iz života.
Zaista, ona je poziv
Da budemo u središtu našeg života.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 ožu 2009 07:26 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Vitalij da ti nisi s drugog planeta? Možda imaš moć da pogledom liječiš?

Slika

Šalim se naravno, znam da nemaš drugog lijeka. Kako ti možeš izliječiti nekog kad i sam nisi dobro?
Najbolji lijek za tu curu je što Ela naša draga trenutno radi.

Ujedno Vitalij, razgovor s višnjom će ti super doći, siguran sam da će te višnjina ljubav zaljubiti u Katoličanstvo i Crkvu.

Bog te blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 61 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]