www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 29 lip 2025 18:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 85  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2009 14:42 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Zadranka napisao:
Rebeka..Višnja...uspile ste me rasplakati.Predivan je osjećaj znati da se za tebe mole ljudi koji te i ne poznaju.Hvala vam na vašoj podršci i na vašim molitvama..hvala i lari i ostalima.Bog vas blagoslovio,predivni ste..E da..POLOŽILA SAAAAM!!!!! Bogu jedno veliko HVALA.I vama od srca HVALA što ste bili uz mene smajlic22 .Svim studentima na forumu od srca želim da Bog bude uz njih u spremanju i polaganju ispita.Sigurno će biti..BVB

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :b41: :b232: smajlic5 :a1490: :b112:

Hvala Ti moj ISUSE na uslisanim molitvama. :grlim te: Cestitam Zadranka. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2009 15:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Zadranka jako mi je drago zbog tebe, treba uciti i moliti se a Bog nam treba da nam pomogne jer koliko god ucili treba nam molitva i snaga da sve prodje kako treba

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2009 16:01 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
i ja se jos jednom zahvaljujem od srca visnji i rebeki i puno zdravlja i srece vam zelim jer ste predivne osobe i nastavljam dalje moliti, ima jos puno ispita koji me cekaju

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2009 19:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Slika

Zadranka..

HVALA DRAGOM Bogu ZA USLISANE MOLITVE...

Hvala ti Bože,hvala ti Majčice,hvala ti sv Josipe Kupertinski ,hvala ti sv.Antune..i svima vama koji ste molili za ove ispite ..Gospodine Bože silno si velik,proslavi se u ucenje ovih ucenika :
Bože neka bude tvoja volja!

Lara,Zadranka...hvala vam.. :grlim te: :grlim te: :b232: :b232:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2009 22:19 
Odsutan

da Luka položi matematiku... molim Te to žarko! :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 vel 2009 08:02 
Odsutan

:a1250: :a1250: :a1250: Isuse , Tebi i sada predajem sve ove nase dake i studente i molim Te budi uz sve njih dok rjesavaju svoje zadatke da uspjesno poloze te ispite koji su im zadani.Isuse , Ti volis svu svoju djecicu , budi im milosrdan u svemu i hvala Ti za sve sto cinis za svakoga pojedino.Hvala.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 vel 2009 08:17 
Odsutan

Gospodine Isuse .Ti znaš od kolike je za sve njih važnosti njihov studij i koliki trud od njih zahtijeva! Zato im isprosi čvrstu volju da se ustrajno posvete, bistru pamet da uspješno u njoj napreduju i dobro pamćenje da lakše svladavaju studijske teškoće.
Neka im škola bude ozbiljna priprema za život. Po tvom primjeru žele i oni , uz ljudsko znanje i mudrost, sve bolje upoznati Isusa Krista i njegovu Radosnu vijest.Amen...

Gospodine Isuse ,pomozi Luki kod matematike..Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 vel 2009 16:44 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
O mili Isuse i svi sveci.... :grlim te: :grlim te: Sveti Josipe...Sveti Antune..sv. Rito i Brigito...moj anđele čuvaru...

Evo, vidite ovaj čemer i jad koji se danas nataložio u mom srcu... :cry: :cry: :cry:
..Večeras nakon dugo vremena idem na ispit (pismeni)... za koji baš i nisam spremna...Od ljeta ne bijah na ispitu nikakvom...Sama sam kriva jer se nisam dosta pripremala...
..Ali ja vas ipak molim..budući da sam do sad već nekoliko puta položila taj ispit...i već mi suze naviru od muke i stida na oči...molim vas - smilujte mi se i dopustite da ga i danas položim...I onda ću izići napokon i na usmeni - obećajem...
..Molim Isusa da mi pošalje svog Duha Svetog i da mi budu dodijeljena pitanja na koja ću znati odgovor....
..Nemam danas povjerenja u svoje znanje ni u sebe (jer ni nemam dovoljno znanja) i znam da nisam zaslužila bolje, ali ja vas opet molim za taj isti ispit - smilujte mi se...

Ja volim sve te književnike i dragi su mi, ali tko bi ih sve popamtio...Pa sve te godine, dijela i likove... lude i manje lude ideje...O, danas je moj mozak gotovo tabula rasa...

Isuse mileni, proslavi se danas kroz moje siromašno znanje i svojom Božanstvenošću pridaj mom znanju sve ono što mi nedostaje!!
A ja ću se moliti za duše svih tih književnika!!
HVALA TI, HVALA VAM!!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 vel 2009 16:58 
Odsutan

Isuse,molimo Te da sada pogledas svoje drago dijete Eli i da joj podaris mudrost znanja kako bi uspjesno danas polozila svoj pismeni ispit.Uslisi Isuse dragi njene molbe za koje te tako zdusno moli i budi joj milostiv :a1250: :a1250: :a1250: Hvala Ti Isuse,ja vjerujem da ces joj pomoci.Hvala Ti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 vel 2009 17:51 
Odsutan

Lara
Anita
Serafina
Mario23 -
Angel of Lord
Stjepan
Karmen
Valentin...
anchi_zagreb
ela bredi ... Vecesras...
fighterica -sljedeci- 14.02 (2x ispita),17.02.jako vazan,i 20 i 23.02
Tvojamisao
Zadranka- ..
Lucija...
Nasmjeseni...
Dawn
i Luki u matematici

Molitva učenika ili studenta sv. Antunu

Sveti Antune!Molimo te smilij se vecers nasoj Eli ,i sutra Figi ,da dobro poloze ispite.. U svome si se životu proslavio učenošću i mudrošću i bio velik prijatelj učenika i studenata. Ti znaš od kolike je za sve njih važnosti njihov studij i koliki trud od njih zahtijeva! Zato im isprosi čvrstu volju da se ustrajno posvete, bistru pamet da uspješno u njoj napreduju i dobro pamćenje da lakše svladavaju studijske teškoće.
Neka im škola bude ozbiljna priprema za život. Po tvom primjeru žele i one , uz ljudsko znanje i mudrost, sve bolje upoznati Isusa Krista i njegovu Radosnu vijest.
O dragi Sveče, daj svima,ovdje zapisanima u nasim nakanama , da mogu uspješno nastaviti svoj studij, sretno položiti sve ispite i spremani poći u život na korist društvu i Crkvi. Amen

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 85  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]