www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 18:27

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 59  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 19 sij 2009 11:43 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
i da,
na stranu što je Isus Bog..
stvarno je i Čovjek..što bi rekli Ljudina ..
eh nekad si mislim...
ajde razapeli smo ga..
ali najveći čovjek sa Č u povijestii..eh sresti ga,to bi bio lom..
jer mi samo onda padaju napamet..
baš samo one ljudske kvalitete..
koji li je to čovjek hodao zemljom..
o pobogu..

Isuse spasi nas

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 sij 2009 07:51 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Oče moj, dolazim u tvoju prisutnost na samom početku ovog dana. Dolazim naći mudrost da nepravim nerazborite greške, tako da znam kada treba govoriti, a kada ostati u šutnji, kada djelovati, a kada ne. Dolazim naći MIR, tako da me danas ništa ne zabrine i ne smete. Dolazim naći hrabrost da budem strpljiva, da ne izgubim nadu, da prihvatim razočarenje, znajući da ćeš Ti sve okrenuti na moje dobro. Dolazim naći ljubav, tako da me ništa ne učini ogorčenom, tvrdimom i neljubaznom.
Dođoh početi ovaj dan s Tobom i želim ga nastaviti s Tobom, tako da to bude dan bez ikakve žalosti. Oče, Ti si moja providnost, znam da ćeš Ti providjeti sve moje potrebe.
Oče Ti si moj zaštitnik, sačuvaj me ovoga dana od svih mračnih sila, prekrij me predragocjenom Krvlju Tvoga Sina Isusa i okruži me svojim anđelima. Ovo Te molim u Isusovo Ime. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 sij 2009 14:19 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
frtljica napisao:
MOLIM TE DA BUDEŠ UZ MENE SAD KAD ME OVO JAKO MUCI I BRINE. MOLIM TE,USLISI MI MOLITVU ....

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: Uslisi Gospodine svoje milo djete Frtljicu. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 sij 2009 20:30 
Odsutan

Gospodine molim te za svoju sestru i njenu obitelj ,oslobodi me vezanosti na nju ,daj mi slobodu i pravi mir među nama .

Vrh
Citiraj  
 Naslov: osobna molitva
PostPostano: 30 sij 2009 08:36 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Hvaljen Isus i Marija !

Nije me bilo dosta vremena.Ako nitko nije primjetio -Ti si primjetio znam.
Molim Te ljubljeni Isuse,daj mi snage da se molim s istim onim žarom kao prije.Ne osjećam Te blizu, iako znam da si tu.Nemoj dopustiti da podlegnem kušnjama i da se izgubim.Budi uz mene,osjećam da se gubim, a tako Te silno trebam.Nemoj to dopustiti,jer molitva mi je jako potrebna.Osjećam prazninu u sebi....ispuni je Isuse, Ti koji si svemoguć!
Molim Te i za našu sestru frtljicu-pomozi joj da ozdravi....
Hvala Ti moj Isuse....
-------------------------------------------------------------------------------------
Isuse, volim Te.... :twisted: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2009 09:13 
Odsutan

ISUSE MOJ HVALA TI !!!

ISUSE toliku si radost unio u moj zivot ovih dana da Ti ne mogu drugo reci vec HVALA.
Dodirnuo si jednu izgubljenu dusu,dodirnuo si jedno stvorenje koje trazi i trazi i luta i trazi...
Dodirnuo si moj ISUSE jedno Tvoje stvorenje cije je ime na Tvome dlanu upisano...
Dodirnuo si dijete koje je bilo izgubljeno,koje je trazilo i gledalo ,a nije vidjelo...
Isuse on pokusava dohvatiti Tvoju ispruzenu ruku koja ga vec oduvjek trazi,koja mu kaze "Dodi sine moj "...
Pomalo otvara svoje umorne ocu i pogled prema Tebi,ali jos mu treba ostriji vid da dohvati Tvoju ispruzenu ruku...
Jos mu treba snage da izbrise krive staze i zaboravi puteve trazenja i lutanja besvjesnog zivota koje vodi u tamu...
Tvoja Rijec pomalo ga dotice i puzevim korakom polako dolazi,puze se polako,ali vjerujem sigurno...
Isuse , sada si mu najpotrebniji,sada Te molim da ga cvrsto primis u svoje ocinsko krilo koje mu je tako silno potrebno...
Sada primi cvrsto njegovu malu i slabu ruku u svoju i ne ispustaj ga nikada vise,nikada vise,nikada vise...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 vel 2009 16:30 
Odsutan

Gospodine moj, za snagu te molim...... :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2009 07:43 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Milostivi i milosrdni Boze, vjerujem i uzdam se u Tebe.u Tvoju Svetu Majku...koja je i moja majka...
pozivam u svoj zivot koji si mi dao kao najveci dar,
da ti sluzim zauvijek,i molim Te ostani zauvjek uz mene....
Gospodine Isuse,Ti si moj Gospodin,moj Bog i Spasitelj.
Iscijeli me i ozdravi,vodi me i dizi u mojim padovima i usponima.
Predobri moj Isuse, ja molim Tvoje smilovanje,i trazim Tvoju pomoc. Posalji Svetoga Duha,da izlije rosu Bozjeg blagoslova na me..
Daruj mi duhovni vid ,da vidim onako kako jeste..
i duhovni posluh,da cujem i vjerno sluzim ,svoj zivot, s pune vjere,ljubavi i nade..da budem ,strpljiva, i ponizna...i da uvjek, mislim samo na Tvoju Svetu Volju...
Dodji, Gospodine Isuse i zastiti me svojom Predragocjenom Krvi ,operi sve moje grijehe..i ispuni me puninom darova Duha Svetoga.
Da budu, meni i drugima na korist.....Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2009 23:57 
Odsutan

Sve ti dajem..sve moje tvoje je....cini sto hoces...Ti si Gospodar....Velica dusa moja Tebe Boga zivoga dovjeka..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2009 08:09 
Odsutan

Gospodine Isuse, u Tvoje svete i blagoslovljene ruke predajem sada sebe i sve svoje,sve sto posjedujem i sto imam ,jer sve si mi to Ti dao i sve je Tvoje. Blagoslovi Gospodine Isuse sada mene i moju obitelj,nasu djecu i nase prijatelje,nasu rodbinu i cijeli ovaj forum -TEBE TRAZIM- i daj da Te zaista mnogi pronadu ,a posebno oni koji su odjeleni od Tebe i oni koji jos uvijek traze a ne pronalaze. Ucvrsti nasu vjeru-ufanje i ljubav.Hvala Ti Gospodine Isuse sto si Ti nas Gospodar i nas ucitelj,sto nas Ti volis sve bas takove kakovi jesmo. Hvala Ti Gospodine Isuse za sve sto cinis za sve nas i sto imas strpljenja sa nama.Neka je blagoslovljeno sveto Ime Tvoje u sve vjeke vjekova .Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 59  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]