Dragi Mali Isuse,Ti dolazis zbog mene,
na neki nacin se odrices svog Bozanstva, postao si covjekom. Dao si se ograniciti vremenom i prostorom -Ti koji si bezgranican, Ti koji si vjecan, Ti koji je Alfa i Omega, dolazis k nama grijesnicima...
Ti koji si sama ljubav dao si se ograniciti jer si se htio pribliziti,
jer si zelio da Te upoznam, zelis srusiti u meni sve one krive slike o Bogu
zelis mi reci koliko me volis i zelis mi dati to iskustvo.
Tebi je stvarno stalo da ja dodjem do tog iskustva da dozivimo tu Tvoju ljubav. Zato te molim,pokazi nam svima na Tebe -Trazim...sta zelis od nas, i put kojim moramo da idemo...
Isuse Ti dolazis svakom covjeku, nikoga nisi odbio,pa tako pohodi svakoga clana TT... Tko god je dosao, svakoga si prihvatio, i bolesne lijecio.
Isue,zelim da budem kao onaj slijepac koji Ti je dosao.da vjerujem i da Ti stavis svoju ruku na me,da me dotaknes i da me promjenis .
Promjeni sve one koji su na mojem putu i mojem drustvu...
Ta Tvoja ruka je sada na meni , tapsa me I cujem rijeci dijete moje ne daj se, uz tebe sam.Daj da i drugi to osjete..i svaki brat i sestra TT ,takodjer...
Ti zelis moje povjerenje i vjeru probuditi
Ti me razumijes.Tako si njezan, Ti dolazis radi mene i dolazis u mojim poteskocama,gdje mi kazes; Dopusti da ja sidjem u tvoj grm u koji si se zaplela,kao ovcica... da ja sidjem u ponor u kojem jesi,
dopusti da te ja izvucem ,da te uzimem u svoje ruke, bacas mi se u narucjaje, i grlis me,molim te ucini to isto sa svima ...ovdje na TT...
Ti postojis i Ti si tu kraj mene Ti me volis , vjerujem u to. Ta Tvoja ljubav me prozima.
Znam da me volis , zbog mene si dosao i Ti si taj koji lijeci moje rane, koji me oslobadja, koji me cuva, koji mi govori: Ne boj se , s tobom sam , tu sam , vjeruj mi da te volim. Da Isuse ja vjerujem da me Ti volis , a kad me toliko volis onda Ti se potpuno predajem, onda Ti dopustam da me vodis , da mi Ti govoris. Radujem se s Tobom ,zelim te slijediti ,i pored mojih propusta ,uvijek si uz mene , zato jer me Ti volis..
cujem kako mi kazes; Mir tebi.Ne boj se.Ne ljutim se na tebe.Ja rado prastam i oblacim u nove haljine..daj da Tvoj Rodjendan svi budemo obuceni u nove haljine...
Ja sam dijete Tvoje, a Ti si Otac moj...
I kada su nekada neki protiv mene , cujem gdje mi kazes; Ne boj se , tu sam.Sretna sam sto postojim ,i sto se mogu na tebe osloniti,zelim Ti zahvaliti, sto i bez obzira sto se u zivotu dogodilo imam pravo racunati na Tvoju milost i Tvoju zastitu i Tvoju snagu,Tvoju ljubav i Tvoju pomoc.
Gospodine Isuse Kriste,evo iskrena srca , se potpuno predajem.
Uzmi me u Tvoje ruke ,u Tvoj zagrljalj ,u Tvoju svetu i milosrdnu volju.
To cinim iz ljubavi i u ljubavi Duha Svetoga i u snazi Duha Svetoga..
koje su ,zasluge Tvoje velike milosti...
Molim Te, oprosti mi, oprosti ovo moje bezakonje..i bezakonje svih nas..
Milostivi i milosrdni Boze, vjerujem i uzdam se u Tebe.u Tvoju Svetu Majku...koja je i moja majka...i nasa majka ...
pozivam u svoj zivot koji si mi dao kao najveci dar,
da ti sluzim zauvijek,i molim Te ostani zauvjek uz mene....
Gospodine Isuse,Ti si moj Gospodin,moj Bog i Spasitelj.
Daruj mi duhovni vid ,da vidim onako kako jeste..
i duhovni posluh,da cujem i vjerno sluzim ,svoj zivot, s pune vjere,ljubavi i nade..da budem ,strpljiva, i ponizna...i da uvjek, mislim samo na Tvoju Svetu Volju...
Promjeni moj zivot..Preobrazi me ,daj mi snage i ojacaj mi tijelo, duh, dusu i srce ,puno ljubavi..
Dodji, Gospodine Isuse i zastiti me svojom Predragocjenom Krvi ,operi sve moje grijehe..i ispuni me puninom darova Duha Svetoga.
Da budu, meni i drugima na korist..
Isuse, izlijeci moju savjest, moje ranjeno srce, moju krv i moju narav.
Gospodine,ucini me vjernom i casnom sluzenju samo Tebi.
Ja Ti se cijela darujem i sva posvecujem, imam osjecaj da to ne cinim doljno dobro,pa trazim od Tebe..da mi pokazez, puteve koje si mi namjenio..., a koja ja uvjek na vrijeme ne prepoznajem...
Isuse, ja te ljubim, ja sam tvoja grijesna mala ovcica..koja se zili za Tvoj Rodjendan Tebi pokloniti...
Hvalim Te ,Slavim Te i zahvaljujem sto me primas u svoje milosrdno Srce,sto mi poklanjas toliku brigu i ljubav,i svijetilis...dok sam ja u tami...
da se vratim ,na put obracenja... Hvala Ti moj dragi Isuse..
Zelim da Te slijedim , svakoga dana svga zivota,ne dozvoli da me zavede zlo i napast..nego da Tvoja Svijetlos,da slijedim moju zvijezu i uvjek bude kompas, mojemu zivotu.
Isuse vodime, svojom jakom rukom u Tvojoj istini i na Tvome putu
Isuse, ne ostavi me nikada bez svoje ljubavi i milosrdja.
Isuse, Ti si moj Spasitelj i Otkupitelj,moj vjerni cuvar...
I zato se cijela predajem , Tvojoj milosrdnoj volji i ljubavi.
Gospodine vapijem Tebi i predajem Ti i posvecujem ovu molitvu.
Iz ljubavi moga srca i u snazi Duha Svetoga darujem Ti svoj zivot ,svoju bolest umora..i druge bolesti..i sve ono sto se veze uz to...
U Tvoje ruke u Tvoju svetu volju,predajem moj daljnji zivot...
Daj da s ljubavi i u ljubavi Duha Svetoga i u snazi Duha Svetoga..
moj zivot koji zelis...da cinim i dalje...da imam snage,i hrabrosti...izdrzati..
DOZVOLI NAM SVIMA DA SE BOZIC DOGODI U NASEM SRCU..
AMEN...
|