www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 24 lip 2025 13:25

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 59  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 09 lis 2008 10:36 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gospodine moj i sve moje...evo me i sada sa molitvama i prosnjama ovoga dana...Ozdravi i dodirni sve one kojima si sada najpotrebniji...Znam da uslisavas mnoge moje molitve,ali ipak volja Tvoja neka se vrsi...Posebno Te sada molim za one izgubljene,koji neznaju pronaci put do Tebe,u kojima je nesto jace sto ih koci i neda im,ali Ti si Gospodine jaci od svih sila,nema jaceg i veceg od Tebe...Ja vjerujem u Tebe i Tvoju ljubav i vjerujem da ces osloboditi i izvesti na pravi put sve one koje Ti predajem sa zarkim molitvama i prosnjama,jer Ti si ljubav i nemozes a da ne uslisis moje vapaje za tu izgubljenu jadnu omladinu,a i starije odlutale ovcice.Svrni Gospodine svoj pogled na sve one koje Ti prinosim i za koje Ti se molim...Znam i vjerujem da ces me uslisati...Hvala Ti moj Gospodine, hvala Ti moj Isuse.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lis 2008 08:47 
Odsutan

Isuse moj,Boze moj i sve moje..Ti znas da jucer nisam imala snage da Ti se molim,ali osjecala sam Te uz sebe...Znala sam i vjerovala da ces me opet ozdraviti...znala sam i vjerovala da ces me opet podici i iako nemocna i slaba nisam klonula duhom...u svim onim bolovima vjerovala sam u Tvoju ljubav i sve sto sam mislila bilo je ..Boze ako je ta moja patnja sada za izbavljenje neke duse neka bude ta moja bolest sada Tebi na slavu i neka se spasi dusa zbog koje ja trpim...Vjerujem Isuse da je sve Tvoja volja i zahvaljujem Ti i sada da si me ozdravio...Blagoslivljam Tebe i sve one koji su za mene molili...Jos sam slaba,ali Ti me jacas,Ti si uz mene i s Tobom mi je tako ljepo i dobro...Hvala Ti Isuse za svu Tvoju ljubav i brigu oko mene.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lis 2008 14:44 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Gospodine Isuse ,molim te udijeli mi milost, da sve mogu primiti i prihvatiti iz tvoje ruke.Udjeli mi strpljivos, svaki dan, sto god on nosio sa sobom,bilo to dobro ili loso. Bilo radost ili tuga, bol, utjehu, mir, nemir, tjeskobu, strah, ushit, nerazumijevanje, razumijevanje, zdravlje, bolest i jos mnogo drugih stvari za koje ne znam rijeci, kako ih izreci.
Molim te ,moj Isuse , da svaku osobu koju mi postavis na put prihvatim onako kako bih Ti htio.Daj da vidim Tvojim ocima, a ne mojim ocima.. Da gledam u svakoj osobi koju susretnem Tebe. Da se ponasam onako kako bih Ti htio.Ti dobro znas tko sam ja,da nisam u stanju uvjek tako ciniti..
I ako mi neki nisu simpaticni, ponekad me iritiraju. Daj mi snage da svladam sve prepreke koje mi dolaze u svakom danu,to je kamenje na putu kojim idem..Znam da sam bez Tebe samo "o"Zato , Te molim za milost.Smiluj mi se, da mogu dijeliti s drugima radost, mir, utjehu, ljubav itd.Da na vrijeme prepoznam sve,i da ne budem sebicana, nego i s drugima to dijelim, te da i oni to osjete. Tu radost, ljubav, toplinu i mir.
S kojom samo Ti mozes ispuniti nase srce, duh i tijelo. Svaku osobu na svoj nacin.pa tako i mene...Hvala Isuse...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lis 2008 19:43 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Voljeni Isuse...

pomozi mi...Pomozi da da otvorim srce za Tvoj melem i sve one blagoslove koje si pripremio za mene...Pomozi, mili Isuse, jer nitko drugi ne može...Samo Ti znaš...Samo Ti možeš...Samo Ti razumiješ...Hvala Ti!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2008 08:21 
Odsutan

Gospodine Isuse i ovog nedeljnog jutra blagoslivljem Tvoje Sveto Ime i predajem Ti se potpuno i sve svoje,obitelj,rodbinu,prijatelje,poznanike i sve nas iz ove molitvene zajednice TEBE TRAZIM,sve clanove njihove obitelji i molim Te i sada,ocuvaj nas i danas od svakoga zla i grijeha.Zaogrni nas svojim Plastem ljubavi i daj da budemo onakovi kakove nas Ti zelis gledati u Svojim ocima.Peri nas Svojom Presvetom Krvi i otjeraj sve nase neprijatelje pod svoj Sveti Kriz.Tebi je sve moguce,Ti satires glavu zmiji,samo Ti nas mozes ocuvati od svakoga zla,samo Ti Gospodine.Zato Ti predajem sve nas da nas vodis onim putem koji si Ti za nas izabrao.Daj da budemo Tvoje vjerno malo stado,da idemo za Tobom nasim jedinim Pastirem.Jer samo Tvojim uskim putem stici cemo u Kraljestvo Nebesko gdje cuvas mjesto za nas-jer rekao si-idem vam pripraviti mjesto-Mi Ti vjerujemo Gospodine Isuse,Oce nas vjerni,jedini pravedni Bog sa svojim Ocem i Duhom Svetim...A M E N.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 09:14 
Odsutan

Moj Boze i sve moje...sada Te posebno molim za svu moju bracu i sestrice ovoga Foruma TTa,osobito za one koji su zalosni,da ih utjesis i ulijes radost u njihova ranjena srca,za one koji gube nadu i vjeru da im das snagu i volju za molitvom kako bi Te lakse upoznali i uvjerili se da si samo Ti jedini spas,da se samo preko Tebe Isuse dolazi do spoznaje samoga sebe.Tebi je Isuse sve moguce i poznajes nase slabosti i padove.Podigni Isuse one koji se nemogu sami dici i krenuti pravim putem do Tebe.Onima koji se osjecaju izgubljenima i bez ljubavi podari Isuse darove spoznaje da si samo Ti onaj koji dajes ljubav svima i koji sve redom jednako ljubis bez obtzira na grijehe i slabosti.Ojacaj nasu vjeru Gospodine,ulij ufanje u nasa srca da se mozemo nadati boljemu sutra,ljeci Gospodine nas Duh,dusu i tijelo.Trebamo Te Isuse vise nego li ikada dosada u ovom trulom svjetu koji iz dana u dan odnosi mnoge zivote mladih koji zive neurednim zivotom jer su se udaljili od Tebe.Snage nam treba Gospodine da budemo jaki na nogama,da se nosimo sa svim kusnjama i znamo oduprijeti zlu koje bez prestanka zeli sve nas zarobiti.Ti si jaci od svega zla,Ti si nas Spas,nasa zastita,nas ljecnik.Nitko Te nemoze nadvladati Isuse,nema te sile,zato pogledaj na nas slabe grijesnike i nedaj nas nikome.Ti nas vodi,Ti nas jacaj,Ti nas tjesi,Ti nas oslobadaj.Ti nam daj snagu da se molimo,da Ti vjerujemo,da idemo za Tobom na izvor zive vode.Daj nam snage da zaboravimo sve ovozemaljsko i da se borimo doci u Tvoje Kraljestvo nebesko.Ojacaj svoje slabe ,nemocne i izgubljene ovcice jer Tebi je sve moguce...Hvala Ti Isuse za dar molitve i za jakost koju mi dajes.Blagoslovi sve one koje Ti u molitvi predajem sada i uvjeke .Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 19:02 
Odsutan

frtljica napisao:
Budi uz mene, molim te.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Slika

Draga duso,Frtljice... ON JE UZ TEBE....

Isuse svi su me napustili. Ja vise nemam ni s kim razgovarati. Znam da smo mi ljudi jedni drugima teski pogotovo kad imamo problema. Molim te Isuse nek me pohodi Duh tvoj sveti da me nauci razgovarati s tobom, da me nauci da dosita vjerujem da si ti uvijek tu i da ti je stalo do mene. Isuse dodji u moj zivot i blagoslovi me. Hvala ti!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 19:56 
Odsutan

"ako što možeš, pomozi nam, imaj samilosti s nama."Dragi moj Gospodine Isuse, Sine Ocev, prolazim kroz razdoblje moga zivota ,gdje ne mogu nista uciniti bez tebeGospodine, narocito tesko prolazim kroz spoznaje ove moje bolesti i naznakama koje dobivam dok cekam i prolazim vrijeme pretrazivanja. Dragi moj Gospodine blagoslovi moju nadu u ozdravljenje te u dobar ishod tih mojih iscekivanja, jer jos puno zelim dati od sebe, i nakon toliko godina vlastitog teskog zivota, zelim zivjeti uz svoju obitelj, uz tebe Isuse i ispuniti moj zivot pravim istinskim svjetlom,i odvedi me na izvor zive vode , koji si mi ti darovao .Neka svima u mojoj obitelji ,poraste nada Isuse u Tebe ,te ispuni nase duse i nasa srca, i neka Tvoj milostivi pogled ,uvijek trazen i njezan dodir ruku bude uvijek nad svima clanovima moje obitelji i mene.. Amen
VJERUJEM! GOSPODINE, POMOZI MOJOJ NEVJERI!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 lis 2008 09:12 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
frtljica napisao:
zasto toliko grijesim?u zivotu, u postupcima,u mislima,u voznji,u radu...zasto sam ohola?:(

Isus: Grijesis zato sto se ne pouzdas u mene, zato sto mislis da se ti meni trebas dokazivat, zato sto ne vidis da sve sto imas nije tvoja zasluga vec ti je sve dano. Tvoje je samo da mi das svoje brige, da povjerujes da sam ja u svakom trenu s tobom. Skrivat cu ti se, ali samo zato da shvatis da jos mi ne vjerujes dovoljno. Zelim da tvoja vjera raste, kao zrno gorusicino i da prihvatis svoju neznatnost i malovrijednost. Vrijedis tek kad sam ja u tvom srcu, takvu sam te stvorio. Stvorio sam te za zivot, i dat cu ti zivot u punini. Uzmi ga. Vjeruj mi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 lis 2008 13:36 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Nasmijesen napisao:
frtljica napisao:
zasto toliko grijesim?u zivotu, u postupcima,u mislima,u voznji,u radu...zasto sam ohola?:(

Isus: Grijesis zato sto se ne pouzdas u mene, zato sto mislis da se ti meni trebas dokazivat, zato sto ne vidis da sve sto imas nije tvoja zasluga vec ti je sve dano. Tvoje je samo da mi das svoje brige, da povjerujes da sam ja u svakom trenu s tobom. Skrivat cu ti se, ali samo zato da shvatis da jos mi ne vjerujes dovoljno. Zelim da tvoja vjera raste, kao zrno gorusicino i da prihvatis svoju neznatnost i malovrijednost. Vrijedis tek kad sam ja u tvom srcu, takvu sam te stvorio. Stvorio sam te za zivot, i dat cu ti zivot u punini. Uzmi ga. Vjeruj mi.

Aleluja...Slava i hvala ti Gospodine

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 59  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]