www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 15:28

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2008 11:33 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
zahvaljujem sestricama Eli i Višnji koje su mi bile "indirektan" poticaj za poćeti moliti SV.Brigitu...

molim ih od 08.08.2008 :wink: i zaista mi daje Gospodin snagu i milost....

baš sam ih počela moliti ovo ljeto prije nego su počeli napadi zloga na mene ( preko jedne osobe, o tome ću u drugoj temi malo poslje) i vjerujte.... da sam snagu crpila iz Gospodinove muke...iz tih molitvi....

posebno kad se moli Isuseka da se po žalostima koje je pretrpio od neprijatelja koji su Ga kao BIJESNI lavovi okružili i vrijeđali...da i mene izbavi od svih mojih VIDLJIVIH i NEVIDLJIVIH neprijatelja...

o Sveta Brigito moli za sve nas, osobito blagoslovi sve koji su mi dali uzor i primjer i želju da ih i ja počnem moliti....

p.s dali se na obraćenje 15 grešnika misli isključivo iz vlastite KRVNE loze ili Gospodin može obuhvatiti svojom milošću po tim molitvama i muža i njegovu obitelj...?????

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2008 12:27 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

U Kristovim obećanjima za ove molitve piše o 15 duša iz rodbine onoga koji ih moli.
BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2008 09:43 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Voljeni Oče, Sine, Duše Sveti i Marijo, Majko naša i sveta Brigitice - evo jučer se navršila godina dana mojih molitava sv. Brigite...

..Što reći... :D :D :D
Bila je ovo godina kakvu do sad nisam imala!
Bila je to godina kad se sve u mom srcu mnogo promijenilo...Kad svaki dan razmatraš Isusovu muku i razmišljaš o tome što je sve proživio zbog nas, ne možeš da ne osjetiš silnu Ljubav prema Njemu i mnogo se lakše odupireš grijehu nego prije.

Bog je u moj život u ovih godinu dana pustio tolike divne ljude, ljude koji su obogatili moj život još više. Ovo je bila godina prelijepih i neobičnih poznanstava, godina u kojoj je svako to novo poznanstvo bilo prožeto posebnom milošću - sa svakom osobom koju sam upoznala me na neki način povezao Isus: ili su ti ljudi divni vjernici, ili nisu - ali sve više ulaze u taj divan svijet vjere kroz naša druženja; ili su mi prišli u crkvi; ili sam ih upoznala preko ovog našeg čudesnog Foruma; a i na poslu su odjednom počeli iskrsavati divni ljudi s kojima se također može razgovarati o vjeri i pronositi je...Gotovo na svakom koraku susrećem nekoga tko dolazi u Tvoje ime...HVALA TI, Oče ljubljeni, na svim tim divnim stvorenjima...

No, bila je ovo i godina posebnih napasti i kušnji. Osobito me obilazila jedna stara napast koja se nije godinama pojavljivala i došla je baš u zadnjih par mjeseci moje molitve... Napast na koju sam najviše slaba i zbog koje sam u stanju pronaći tisuću opravdanja da zapravo činim dobro djelo..Zna taj Zavodnik gdje smo najslabiji i na najfinije načine me pokušao pridobiti..

U ovih godinu dana proživjela sam život intenzivnije i bogatije nego u svih 27 godina prije. Uistinu je tako. Nije uvijek bilo lako, nije sve bilo bajno i bez problema - ali sve je bilo LAKO jer sam, više nego ikad, bila svjesna da imam cijelo Nebo uza se. Nikad nisam bila bliže Isusu.
Ovo je godina u kojoj se na moj život spustila kiša blagoslova i unatoč laganim tugama koje su ponekad znale obaviti moje srce, Gospodin je naš uvijek vrlo brzo poslao svog Svetog Duha Utješitelja i nosio me onda kad sam bila preslaba sama hodati... RADOST je riječ kojom bih opisala proteklu godinu... Unatoč svemu, na licu mi je skoro uvijek bio osmijeh, a u srcu RADOST...MILINA.

Hvala Ti, Oče, na svim velikim i nezasluženim milostima, hvala Ti što me toliko voliš i oprosti na svakoj mojoj molitvi koja je bila bez žara i s nedovoljno koncentracije..Nadam se da ću i dalje moliti te divne molitve jer nekako me posebno povezuju s Tobom...

Hvala Ti, ljubljeni Oče, što me braniš od zla i napasti i obećajem Ti da ću se truditi uvijek pružiti Ti ruku i otvoriti svoje srce! :grlim te: :grlim te:

Čuvaj mi sve moje voljene, čuvaj mene i vječno sebe i sve koje nosim u srcu predajem Tvojoj nježnoj očinskoj brizi i Majčinom plaštu Ljubavi..Mi smo TVOJI, voljeni Oče! Isuse, predivni i presveti naš brate i najbolji prijatelju, nikad me nemoj pustiti da odem od Tebe!!

HVALA!!!

Sveta Brigito, HVALA TI! Hvala ti što si me potaknula na molitve koje si primila od samog Isusa i hvala ti na svemu što činiš za mene i sve moje drage! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 21:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Mene zanima smijeli se stvarno propustiti koji dan molitve, pa idući dan to sve nadoknaditi... tamo na molitvicama piše da ako se jedan dan propusti, sutra se mora izmoliti dva puta... pa mi sad to nije jasno... jer vidim da ovdje neki propuštaju nekoliko dana... pa to kasnije nadoknađuju :? ne znam što mi se događa... ali u zadnje vrijeme sam i ja počela nešto slično prakticirati... molim ih već više od 8 mj... i ovaj zadnji mjesec dogodilo mi se da jedan dan ne izmolim... pa onda sutra trebam dva puta... ali onda ni sutra ne izmolim dva puta... nego jednom... a tek onda onaj idući, treći dan.. izolim dva puta :oops: to mi se dogidilo možda jedno 3 puta... pa sad ne znam... vrijedi li mi više uopće molitvica :( :(

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 22:04 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

-anna- napisao:
Mene zanima smijeli se stvarno propustiti koji dan molitve, pa idući dan to sve nadoknaditi... tamo na molitvicama piše da ako se jedan dan propusti, sutra se mora izmoliti dva puta... pa mi sad to nije jasno... jer vidim da ovdje neki propuštaju nekoliko dana... pa to kasnije nadoknađuju :? ne znam što mi se događa... ali u zadnje vrijeme sam i ja počela nešto slično prakticirati... molim ih već više od 8 mj... i ovaj zadnji mjesec dogodilo mi se da jedan dan ne izmolim... pa onda sutra trebam dva puta... ali onda ni sutra ne izmolim dva puta... nego jednom... a tek onda onaj idući, treći dan.. izolim dva puta :oops: to mi se dogidilo možda jedno 3 puta... pa sad ne znam... vrijedi li mi više uopće molitvica :( :(

Ja ove molitve molim već četiri godine.... i bilo je tu svega... nekad molim sabrano, nekad rastreseno,nekad samo pročitam.....čak sam ih neki put i polupijan molio ....neki put sam i preskočio pa molio kasnije dvaput (već odavno sam osto dužan jednu).... neko će možda reći da to nevrijedi ali ja ih jednostavno neželim prestat molit pa kako god... ma ja mislim da naš Bog nije sitničar njemu je drga svaka naša borba sa tom rastresenošću u molitvi....mislim da netreba odustat i ako koji put preskočiš nadoknadiš kasnije ... netreba odustat jer velike kušnje imaju svi koji mole ove molitve... nije lako đavlu kad mu oduzimaš 15 duša pa te onda napada svim i svačim..ali samo hrabro naprijed uz Božju pomoć

anna neodustaj samo zamisli kako se raduju duše koje će biti oslobođene tvojom molitvom... a kako bi tek bile razočarane kad bi odustala o one se tako nadale...

BTB !!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ruj 2008 10:02 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Mislim da smijemo izostati i po nekoliko dana od molitve sv. Brigite, ali moramo to nekako posebno i sa žarom, ljubavlju i kajanjem nadoknaditi.

Što se tiče molitve u polupijanom stanju...Prošli sam Božić bila na domjenku svoje firme i popila sam 2 čaše šampanjca..Kako ja inače ne pijem, dosta me to omamilo pa bi se moglo reći da sam i ja bila polupijana. Požurila sam s domjenka kući, bilo je kasno (ali nisam ostala predugo) i u takvom sam poluomamljenom stanju molila molitve sv. Brigite. A i umor je bio prisutan.
Brzo nakon toga sam otišla ispovijedati to da sam dopustila da molim u poluomamljenom stanju (i od alkohola i umora), svećenik se tome čak slatko nasmijao i rekao da Isus sve to razumije, da zna On što znači biti u društvu i popiti malo vina...I objašnjavala sam mu da sam ja ipak jako kriva jer mogla sam molitve izmoliti prije domjenka i da sam ovako pokazala svoje nepoštovanje i neljubav prema Isusu, ali rekao mi je da nije to tako strašno... I ostavio me na kraju u uvjerenju da to i nije takav grijeh.. :shock: :roll: Iako, pomisao da moliš molitve o Isusovoj muci u polupijanom stanju...Hm..hm...Ne zvuči nimalo dobro.
No, nisam ja sad bila pijana, trudila sam se ja i osjećala žar molitve, ali mi se jaaako spavalo..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ruj 2008 11:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Mene samo zanima,da li 15 molitvi moramo izmoliti jednu za drugom,ili ih možemo moliti kroz dan,npr. ujtro 3,popodne7,uvečer5!
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ruj 2008 12:08 
Odsutan

dolac napisao:
Mene samo zanima,da li 15 molitvi moramo izmoliti jednu za drugom,ili ih možemo moliti kroz dan,npr. ujtro 3,popodne7,uvečer5!
BVB

može i tako, ja mislim

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ruj 2008 12:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Thompsonovac je napisao:

Citat:
može i tako, ja mislim

Je si li siguran,to me baš zanima?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ruj 2008 12:25 
Odsutan

ja MISLIM da je Isusu važno SAMO dali molimo srcem i s ljubavlju....

da Mu je bilo važno to, dali moliti u više navrata, sa zakašnjenjem, mislim da bi to napomenuo sv.Brigiti a ona nama :wink:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]