www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 06:59

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 11 srp 2008 14:18 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Naravno da se Isus neće ljutiti... :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 srp 2008 18:20 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
..za vikinga..o njegovoj zaštitnici...
Birgitta Birgersdotter poznata kao Sveta Birgitta, rođena 1303. godine, a umrla 23. srpnja 1373. u Rimu. I po ocu i po majci imala je rodbinsku vezu s kraljevskom obitelji. Bila je majka osmero djece.
Sv. Birgitta je poznata kao pisac, teolog, osnivač samostana, te svetac zaštitnik Europe. Godine 1377. izlazi prvo izdanja njenog "Nebeskog Ukazanja".

Godnie 1999. od strane pape Ivana Pavla II, biva proglašena jednom od tri ženska sveca, zaštitnika Europe.
-----------------

När jag kom till Skanörs vackra kyrka, var den alldeles blåskimrande.
Den var täckt av något plått säckväv för att skydda omgivningen mot damm och färg under ett renoveringsarbete.

Vackert var det hur som helst.

Slika

Slika

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 srp 2008 09:06 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Jako loše u zadnje vrijeme molim molitve sv. Brigite....
Kasnim već 8 dana i nikako da to nadoknadim...

..Uskoro se bliži kraj mojim molitvama sv. Brigite - još mjesec dana...I sad na kraju...Nisam zadovoljna svojim načinom molitve...Osjećam da sam to mogla moliti s puno više žara i ljubavi....

...Moram priznati da sam često jedva čekala da završim s tim molitvama i često sam ih doživljavala kao obvezu...a ne radost...
..Isto tako, često sam znala pomisliti kako će biti lijepo kad prođe ta godina i kad ih više neću trebati moliti...Ponajviše zato jer je meni ipak najdraži oblik molitve - molitva srca..Još mi je pomalo teško moliti svaki dan isto...
..No..tako puno milosti vidim otkad sam ih počela moliti... Ova mi je godina bila najbogatija svakakvim životnim iskustvom...Bilo je i nekih napasti i kušnji koje se godinama nisu pojavljivale i došle baš u vrijeme molitava sv. Brigite..No, toliko je milosti ipak primljeno i kroz tu moju ponekad mlaku molitvu da nije bilo teško boriti se s kušnjama i napastima...Sve sam mogla i sve mogu u Onome koji me jača...
..Kao najveći plod molitvi sv. Brigite izdvojila bih sve veće pouzdanje u Boga...Bliskost i ljubav prema dušama u Čistilištu...Veći stupanj opraštanja...Porasla mi je i strpljivost i prihvaćanje i neopiranje Božjoj volji...Oooo, puno je plodova... I izvanjskih! :D

I unatoč tome što sam ponekad jedva čekala da prođe ta godina molitava sv. Brigite - mislim da ću nastaviti moliti i dalje....I kad prođe ta godina...To mi je najneobičnije..Veselila sam se ponekad kraju molitava...Da se mogu posvetiti molitvi srca, krunici... A sad sam gotovo sigurna da ću nastaviti dalje i s molitvama sv. Brigite...

Hvala vam, voljeni Isuse, Marijo i Brigito na svim milostima koje primam i oprostite na mlakosti moje duše... Sveta Brigito, molim Te, pomozi mi da lijepo molim te molitve do kraja i da ih nastavim moliti i dalje tijekom svog života!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 kol 2008 19:49 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Meni su molitve Sv. Brigite prekrasne.

Sveta Brigito, molimo te za tvoj zagovor nebeskom Ocu. :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 kol 2008 20:06 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Bome i meni je tako, ja svaki put hocu poceti pa odustanem,neznam stvarno zasto :oops: :oops: :oops: to je izgleda moja lijenost..... Za sada se vadim na to da ci ih izmoliti cim mi Gabriel malo naraste.

Pocea jesam jednom i moila ih mjesec dana i onda..... :oops: :oops: :oops:
samo zan cijeli mjesec dok sam ih molila sam uvijek imala suze u ocima i jako je snazna.

De mi recite jel to sada grijeh sto sam odustala onda??

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 kol 2008 20:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ivka22 napisao:
Bome i meni je tako, ja svaki put hocu poceti pa odustanem,neznam stvarno zasto :oops: :oops: :oops: to je izgleda moja lijenost..... Za sada se vadim na to da ci ih izmoliti cim mi Gabriel malo naraste.

Pocea jesam jednom i moila ih mjesec dana i onda..... :oops: :oops: :oops:
samo zan cijeli mjesec dok sam ih molila sam uvijek imala suze u ocima i jako je snazna.

De mi recite jel to sada grijeh sto sam odustala onda??

Naravno da nije.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 kol 2008 20:21 
Odsutan

Hvala ti mario i btb

Znam ja i sama da mi to bas nije dobro ali uvjerena sam da cu jednog dana imati dovoljno snage i da cu je izmoliti do kraje.

Jedan Fratar mi je rekao: I molitva je jedna velika milost lako je moliti iz srca ali deveticu izmoliti do kraja je velika milost.....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 kol 2008 15:45 
Odsutan

Evo i ja počela jučer :D
Ajme, sjetite me se, jer molitve su predivne, a kušnje i bol podnošljive i slatke kad je milost molitve prisutna :D

Znam da me čeka i duhovna suhoća, pa treba skupit snage :P :D
Nadam se Božijoj pomoći da ustrajem :D

I svi vi :D
BVB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 kol 2008 17:35 
Odsutan

eh, ja sam nesrećom odustala :(
lakše je bilo kad bi svaki dan molila, kad bi se morala tjerati da molim, a onda poslje, dočim sam par dana propustila, nije mi se više dalo ni nadoknađivat, a ni molit.
ali zato ću ponovno počet 05. 10., i ovaj put sam odlučila biti ustrajna do kraja!

O Sveta Brigitto, moli za nas! :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 kol 2008 23:39 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ja ih molim od 23.srpnja kad je i dan sv. Brigitte,ponekad sa žarom, a ponekad sa manje žara onako obavezno,ali ustrajat ću ne dam se.Molitve su super i pokušavam naći načina da ih stvarno pobožno i sa žarom molim i sve češće mi to uspijeva u želji da moje srce osjeti tugu i bol za muke koje je dragi Isus istrpio za nas.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]