Ruzo Otajstvena,budi blagoslovljena Ti Majko Bozanske Milosti!Uzmi u zagovor, cijeli nas forum,Tebe-Trazim..
Ti si cijelomu covjecanstvu poklonila,Tvoga Bozanskog Sina,Zacetnika Milosti.! Budi zu nas,sti i brani nas…
Presveta Djevice i Majko Bozja Marijo.mi Ti zahvaljujemo,jer Ti uvjek medju krscanima zivis i djelujes kao Majka,zato pomozi,anasem dragom Vjeki,da skupi hrabrosti,i da s cvrstom vjerom krene dalje,i vodi ovaj forum..
Za Nasmjesenoga…ZaLeo..sto vode nas forum,i bodre…i brinu za nas..
Za Luki ,njegovu obitelji rast u vjeri…
Za Naggara..i njegovu obitelj,
za Joakima, njegovu obitelj i sve njegove potrebe..
za Damira,Slavicu ,njihovo zdravlje I njigovu obitelj..
za Jovana i njegovu obitelj…
za Fernardo i njegove potrebe..
za Ninu 22,i nadahnuce Duha Svetoga,i obilje Bozjeg blagoslova...
za Magdalenu ,i njezine potrebe...
za Magdalenu (N),za njezinu kceru,za njeno zdravlje, i pomoc u jacanju vjere...da uspije, ostvariti ono sto je zapocela..
Ruzo Otajstvena zahvaljujemo ti
za uslisane molbe,udjeljene milosti..
Ruzo Otajstvena,budi blagoslovljena!Tvoj Bozanski Sin je umro na Krizu da za nas postigne Milost!Ti si suradjivala onda kada je Tvoju dusu probo mac.!
Za Figi i njezino zdravlje..
Za mene i moje zdravlje,za blagoslov mojeg braka, moje djece..
Za moje roditelje..i ovu situaciju za spoznaju...
Ti uvjek djelujes kao Majka,vodi i zastiti nas sve i dalje,
stoj i bdij nad nama,kako bi mogli pravim putem ici dalje
Izmoli svima nam,i uslisi nase molbe,i isprosi nam Bozju Milost i vjernost ,da sljedimo kao jedno vjerno stado,ono sto nam RKC nalaze.
Za Moyu,njenu bracu,njen brak i djecu,i nadahnuce Duha Svetoga…
Za Fiducijunjen brak i ,njenog Benjamina ,da se Gospodin Proslavi u njemu..
Za Visnju njezino zdravlje, njezinu djecu i njen brak..
Za Engel,za njezinog sina i njezin brak..
Za Vikicu,za njezine sinove za zdravlje,i dobar odgoj..
Za Mariju Nadu i njenu bolest,njezinu djecu i njen brak..
Za Aleluja I za Elizabetu..
Za Fides, njene potrebe…
Za Tvojamisao,njezine ispite,I njezinu seku ivanu
Za Elu,posalji Duha Svetoga,da ne skrene s puta..
Za Maranatu,I njezinu obitelj…
Za Martinu2..za blagoslov njezino braka, za ustrajnos,iobracenje cijele obitelji
Za Ancinu Iisretan porod,
Za Benedikta i njegove potrebe,zahvaljujemo Ti
Ruzo Otajstvena,nasa Majko!Svrni Tvoj dragi pogled na milijarde ljudi!
Mi te molimo ,mi Te zovemo,mi Te preklinjemo!Dopusti da svi zadobiju Milosti Bozje putem Svetog Krstenja,Svetog Sakramenta Pokore i svih svetih Sakramenata..!
Za dragu Zozy,njezin brak,i da joj gospodin uslisi njezinu najvecu zelju,i podari dijete,
za Anchi zg..njezino zdravlje,i blagoslov njezinog mladog zivota..
za Katicu,njezino zdravlje,zdravlje njezinog djeteta,za obracenje njezinih,i blagoslov njezinog braka,da ojaca u vjeri,podari joj milosti..
za Timoteja i njegove potrebe…
za Ivanu Mo..i njezine potrebe..
za Frtljicu i njezino zdravlje
za Gorana i sve njegove potrebe,da mu Gospodin bude u pomoci..
Ruzo Otajstvena,Majko Bozanske Milosti!Dopusti da svi mi dodjemo u Kucu Nebeskog Oca ,jer mi smo svi Tvoja djeca kao i djeca Bozja!
Pogledaj takodjer i na moju dusu,koja je zbog grijeha postala tako siromasna i bezvrijedna.!
Za Toyu,njezinu djecu,zdravlje njezinog muza,i blagoslov njihovog braka.
Za Jakovljev Crvic..i njezine potrebe..
Za Draganu 35,njezinu djecu i blagoslov njezinog braka…
Za Engel i njezinog sina,i blagoslov njenog braka
Za Ucenika,njegovo zdravlje i njegove potrebe,kao i za njegov brak,i njegovu djecu..
Ruzo Otajstvena!Ti dajes KOME hoces,Ti dajes KADA hoces i KOLIKO hoces!Pouzdajem se u Tebe!Tebi otvaram svoje srce.Pusti da Tvoje Svijetlo sjaji u moju dusu.Dopusti da Tvoja Majcinska Ljubav prekrije moje srce svojom neizmjernom i milosrdnom snagom!
Ispuni ga Tvojom Radoscu,Tvojom Poniznoscu i Tvojim Mirom.
Za Aurilius ,njegovog brata,ozdravljenje i obracenje,za njegov rast u vjeri i da uskoro nadje posao..
Za Gabrijela i njegove potrebe.
Za BiTLorD,njegov duhovni rast,I njegove potrebe,zaogrniga, svojim plastom ljubavi,I zagovaraj ga kod Tvojega Sina..
Za Nana 12 I njezine potrebe...
Ruzo Otajstvena,budi blagoslovljena!Ti si od Nebeskog Oca bila izabrana za Cuvaricu.Onu koja upravlja i djeli sve Milosti
Ruzo otajstvena!Ti si Majka osobito brizna prema svakom svojem djetetu koje Tvoju pomoc najvise treba.Zato vapijem k Tebi u svim svojim tjelesnim i dusevnim nevoljama!Nadasve Te molim za sljedecu Milost(?)
Za Prijatelj,i njezine potrebe..
Za Kiki i njeno ozdravljenje..
Za luciju i njene potrebe..
Za brata, Job…koji nas stalno cita..za njegove potrebe..
Za Timotej,i hvala tin a njegovom velukom trudu u SouthBox.
Za Tratincicu i njezine potrebe
Za Zlatka, blagosloc njegove cijele obitelji,za nadahnuce Duha Svetoga..…
Za marijetu i njezine potrebe…
Za Uzdanicu,uzmi je u svoje okrilje, I zagovara ju kok Tvojega Sina…Da joj bude na pomoci,I da nadje posao…
Za Vlatka 30,za njezine potrebe…
Posebno ti prenosim one koje sam zaboravila,udjeli im milosti,i uslisi njihove vapaje....
Ruzo Otajstvena! Ti si Majka Isusa Krista i Majka Bozanske Milosti!Ti si Majka Milosrdja i Majka Zivota!Ti si nasa najboljaMajka i nasa nada!
Obujmi me u Svetom Precistom Srcu i poslusaj me Amen!
|