www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 17:40

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 95 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2008 11:18 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
nikako ne bih željela zvučati pametno...
...samo bih željela po svom iskustvu reći...
...da sve to i ja prođoh...
...i nosili me vali samosažaljenja...očekivanja...ljutnje...
...svekrva je silno posesivna osoba...i određivala je doista u detalje naš život...a muž....silno poslušan njoj u svemu...
...nisam se znala nositi s time...i padala sam na tome...
...mlada...željna pažnje...željna priznanja...sve sam snage iz početka upotrebljavala kako bih se dokazala....svima...samo ne Bogu...kojem se jedino važno dokazivati...

..onoga trenutka ...kada sam mu plaho odškrinula vrata...počelo se mijenjati sve oko mene...onoga trenutka kada sam poželjela prestati očekivati...počela sam dobivati...
...i danas je moja svekrva ista ...kao i nekad...i danas poželi vući konce naših života...no ...danas je daleko lakše....jer Isus je ispred mene...
...a i ponekad mi posudi svoje oči...i doista gledam u njoj ženu...ranjenu...životom...željnu ljubavi...
...najmilosnije trenutke ljubavi doista sam doživjela baš s njom..
one ljubavi...za koju znam da nije nikako od mene...
...a muž?...danas vidim njegovu ljubav i pažnju ...što prije nisam...danas u njegovom mrgođenju...i prigovaranju...osjećam ljubav...
...onoliko ...koliko ja dajem njemu...onoliko koliko mi je on prije mene...toliko dobivam...toliko imam...
...ne mijenjaju se ljudi oko nas...mijenjaju se naše oči...oči naše duše...
...a naposlijetku...nema konkurencije u ljubavi...
...jedna je ljubav prema majci...a druga je prema ženi...
...onoliko koliko je isprepletena ta ljubav u kući...i onoliko koliko majci zatreperi srce...kad osjeti ljubav žene prema njenom sinu...i koliko žena može s ponosom pogledati svog muža ...koji ljubi svoju majku...toliko rastu te ljubavi...koje se ionako slijevaju u jednu...Božju...
...danas sam ja u poziciji majke...i neki dan...sjedim uz svog sina i snahu...i pozove me sin...da sjednem uz njega...da ga pogladim po kosi...
...pogledah ga...i rekoh...što ću ti ja...imaš ženu sad...
...a on mi odgovori...ona mi je lijevo...a ti si mi desno...trebaju mi obje strane...
...stresoh se od tog odgovora...nekad ...dok sam sjedila na mjestu ...moje snahe....ja sam željela biti jedina strana....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2008 11:42 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Draga Magdalena :twisted: kad te citam,ali budi sigurna
da ce se bas po tebi mnoge duse omeksati i radi tvoje
prevelike zrtve i ljubavi prema obitelji i prema Bogu,
vratiti na put vjere,korak po korak.Znam da je tesko
ljubiti nekoga tko tebe ne ljubi,ali bas tom ljubavlju
Bog nam se daruje i drzi nas cvrsto u svom narucju.
Blagoslivljati i ljubiti one koji nas ne ljube,velika je sreca.
Bog te blagoslovio i sve tvoje.Ljubim te sestrice :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2008 11:45 
Odsutan

Baš tako draga Magdalena....obradovao me je ovaj tvoj post danas....ja sam dosta kratko u braku ali imala sam milost da brzo spoznam što je najvažnije u braku...a to je staviti Isusa na prvo mjesto, pa onda muža i onda djecu...
Ostali su onda posloženi sami po sebi...i doista je tako
Na početku braka sam se dosta mučila sa svekrvom dok ovo nisam spoznala, a sada na njene provokacije samo blagoslovom odgovaram :) i sve se mijenja polako. Hvala Bogu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 tra 2008 08:31 
Odsutan

Zelja mi je dovesti mnoge duse na put obracenja,mnoge odlutale ovcice privesti njenom stadu,ali pitam se kako,kako moj Boze,sta moliti i koliko za tu jadnu izgubljenu dusu ? Srce me boli kad gledam i slusam pojedine osobe koje nemaju nimalo vjere ni nade da se molitvom moze sve uciniti pa jos kad me pitaju pa gdje je taj Bog,zar ne vidi ove dogadaje po svijetu ?Blagoslivljam ih u sebi i molim se za njih i mislim si-oprosti im Oce jer neznaju sto govore.Nisu svjesni Tvoga kriza na koji si zaradi nas takovih nevjernih raspet bio. Dodirni Isuse sve te obitelji i ulij mrvicu radosti u njihove zivote kako bi Te lakse prepoznali.Tesko je kad covjek nemoze oprostiti,kad tuga razdire srce i dusu,a ne zelis prihvatiti Boga i mislis da ga nema.Zalosna sam zbog takovih pojedinaca i nastojim im sve pojasniti ali tesko je kad postoji nevjera.Ja te molim Isuse sada za te moje prijatelje,sada ih dodirni i pomozi im da povjeruju,da Ti se priblize,da se spase.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 tra 2008 14:39 
Odsutan

magdalena1 napisao:
nikako ne bih željela zvučati pametno...
...samo bih željela po svom iskustvu reći...
...da sve to i ja prođoh...
...i nosili me vali samosažaljenja...očekivanja...ljutnje...
...svekrva je silno posesivna osoba...i određivala je doista u detalje naš život...a muž....silno poslušan njoj u svemu...
...nisam se znala nositi s time...i padala sam na tome...
...mlada...željna pažnje...željna priznanja...sve sam snage iz početka upotrebljavala kako bih se dokazala....svima...samo ne Bogu...kojem se jedino važno dokazivati...

..onoga trenutka ...kada sam mu plaho odškrinula vrata...počelo se mijenjati sve oko mene...onoga trenutka kada sam poželjela prestati očekivati...počela sam dobivati...
...i danas je moja svekrva ista ...kao i nekad...i danas poželi vući konce naših života...no ...danas je daleko lakše....jer Isus je ispred mene...
...a i ponekad mi posudi svoje oči...i doista gledam u njoj ženu...ranjenu...životom...željnu ljubavi...
...najmilosnije trenutke ljubavi doista sam doživjela baš s njom..
one ljubavi...za koju znam da nije nikako od mene...
...a muž?...danas vidim njegovu ljubav i pažnju ...što prije nisam...danas u njegovom mrgođenju...i prigovaranju...osjećam ljubav...
...onoliko ...koliko ja dajem njemu...onoliko koliko mi je on prije mene...toliko dobivam...toliko imam...
...ne mijenjaju se ljudi oko nas...mijenjaju se naše oči...oči naše duše...
...a naposlijetku...nema konkurencije u ljubavi...
...jedna je ljubav prema majci...a druga je prema ženi...
...onoliko koliko je isprepletena ta ljubav u kući...i onoliko koliko majci zatreperi srce...kad osjeti ljubav žene prema njenom sinu...i koliko žena može s ponosom pogledati svog muža ...koji ljubi svoju majku...toliko rastu te ljubavi...koje se ionako slijevaju u jednu...Božju...
...danas sam ja u poziciji majke...i neki dan...sjedim uz svog sina i snahu...i pozove me sin...da sjednem uz njega...da ga pogladim po kosi...
...pogledah ga...i rekoh...što ću ti ja...imaš ženu sad...
...a on mi odgovori...ona mi je lijevo...a ti si mi desno...trebaju mi obje strane...
...stresoh se od tog odgovora...nekad ...dok sam sjedila na mjestu ...moje snahe....ja sam željela biti jedina strana....

Draga magdalena...ovo tek sad ugledah...pročitala sam nekoliko puta!
Blagoslovljena bila..ovako nešto može izreći samo srce ispunjeno Božjom ljubavi!
Svjedok sam ....otkako si ovdje s nama kako Bog po tebi progovara mnogima...hvala ti što ga slušaš, mila :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 tra 2008 14:55 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Slažem se s vikicom....
magdaleno1 blagoslov si za naš TT forumčić, hvala što dijeliš osjećaje svoga srca s nama

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 tra 2008 20:37 
Odsutan

:grlim te:dragi moji forumaši ova tema uvijek se postavlja svugdje, kao da se svijet vrti o pričama o svekrvama i snahama. I ja sam snaha, po prirodi sam pokorna svima i onda sama sebe patim. I meni je sve tako teško bilo, ali sam šutjela. Onda sam prvo sve blagoslivljala, stavila Isusa ispred svih i sad mi je puno lakše, a za 6 godina ću možda i ja biti svekrva i znam već sada da ću svoju dječicu pustiti da se bore za svoj život i pomagati im onda kad im bude bilo potrebno.

---------------------------------------------
BOŽE SVOJOM PREDRAGOCJENOM KRVLJU ISPERI MISLI I DJELA SVIH SVEKRVA I SNAHA NEKA SE LJUBE KAO ŠTO TI LJUBIŠ NAS.

JER BOG OKREĆE SVE NA DOBRO ONIMA KOJI GA LJUBE. BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 11:32 
Odsutan

tek sad vidjeh što je magdalena1 rekla...

istinito a predivno...

blago onome tko to ranije spozna, manje pati i više "problemčića" riješi ranije ...
kad bi ta spoznaja bila svima dana.. nebi bilo rastava, svađa, tuče, dernjave, zavisti, očajavanja...

samo treba Isusa staviti na PRVO mjesto a onda se Sve posloži!

predivno je to magdalena1 napisala....

BVB! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 11:42 
Odsutan

magdalena je napisala: ..ne mijenjaju se ljudi oko nas...mijenjaju se naše oči...oči naše duše...
prekrasno i istinito...
Isuse moj, kad ću ja progledati.
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 11:54 
Odsutan

leopolda, dušo....
kako danas kaže....u minuti....
Prije nego me zazovu,ja ću im se odazvati,još će govoriti,a ja ću ih već uslišati
...tako i ti...čim se pitaš kad ćeš progledati...znači da gledaš već...
...čim si Ga zazvala ...da ti daje vidjeti....On te uslišao...
...samo treba prihvatiti to...vjerovati to....uzeti taj dar iz Njegovih ispruženih ruku...i Živjeti ga...svim srcem...korak po korak...dan po dan...
:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 95 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]