www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 20 lip 2025 13:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 59  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 ožu 2008 10:19 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Neka ovaj Uskrs bude svijetlost i blagoslov svim ljudima sirom svijeta.
Neka Uskrsli Isus dodirne svaku dusu,svakog bolesnika,svakog ozaloscenog,napustenog,usamljenog,bas sve.Neka se rodi svako zaceto dijete,neka nestane mrznje u svim narodima,neka nestane tame i hladnoce u svim okorjelim srcima,neka nestanu psovke zauvijek,jer Isus je Uskrsnuo da imamo vjecnu svijetlost i ljubav u nasim dusama,u nasim srcima-ALELUJA !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 ožu 2008 21:34 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Hvala Ti Gospodine Isuse Kriste, zelim da Ti se potpuno predam.
U Tvoje ruke u Tvoju svetu volju,predajem moj daljnji zivot...
Daj da s ljubavi i u ljubavi Duha Svetoga i u snazi Duha Svetoga..
zapocenem sutra , moj posao, koji si mi namjeno...
koji zelis...da cinim i dalje...da imam snage,i hrabrosti...izdrzati..
Zagovorm Ruze Otajstvene.. Bezgrijesnog Srca Djevice Majke Marije,
po njezinim precistim rukama,po Njezinoj vleikoj ljubavi, i po njezinom mocnom i milosrdnom zagovoru, vjerujem da ste odlucili,ono sto je za mene najbolje...
Gospodine Isuse Kriste,Milostivi i milosrdni Boze, vjerujem i uzdam se u Tebe, i racunam sutra s Tvojom velikom pomoci...
Ja Te zauvijek pozivam u svoj zivot koji si mi dao kao najveci dar,
da ti sluzim zauvijek,onako kao Ti od mene zelis i ocekujes...
Isuse, Ti si moj Gospodin Bog i Spasitelj.
Ozdravi me i sve u meni , daj mi snagu da izdrzim na radu,a ako imas nekakav drugi plan za mene, pokazi mi i daj mi spoznaju,da se uvjek i svagde samo Tebi predam, i da samo tebi sluzim...
Ozdravi moje tijelo,osjecm se bolje,ozdravi moj duh i dusu, upali svijetlo u mjem srcu, prosvijetli pamet i razum,ukloni psihicke i fizicke bolesti.
Gospodine Isuse, izlijeci moju savjest, Odstrani sve moje zablude.
utjesi rane moga srca,ucini da se ne osjecam umorno, i da dobro spavam..Smiluj mi se i budi mi milostiv...
Ruzo Otajstvena ,BDM...zastiti me svojim plastom ljubavi,i budi uz mene..
Ja Ti se darujem i posvecujem,i molim Te zagovaraj me kod Tvoga Preljubljenoga Sina....da mi bude u pomoci..
Gospodine Isuse, molim Te smiluj mi se. Posalji Svetoga Duha ,da izlije rosu Svoga blagslova name..daruj mi ,da mi oci progledaju ,duhovni vid.da prepoznam i duhovni posluh, da cinim Tebi po volji.
Promjeni moj zivot, i mene cijelu ,ojacaj mi umorno tijelo, duh, dusu i srce,ispuni ga s velikom ljubavlju, da bude spremo za svakoga...i u svakom casu.
Dodji moj Andjelu Cuvaru, budi mi u pomoci..
, Gospodine Isuse i zastiti me svojom Predragocjenom Krvi,operi moje grijehe, i ispuni me
puninom darova Svetoga Duha...
Ja Te ljubim,ja Te hvalim ,ja Te Slavim i Castim ,
zahvaljujem sto me uzimas u svoje milosrdno Srce.
Slijedit cu Te svakoga dana svga zivota, u obitelji,na poslu i u mojem zivotu...na svakm mjestu....
Gospodine moj Isuse,vodime svojom jakom rukom u Tvojoj istini i na Tvome putu , da bi bila svijetlo koje svijetli....u tami..
Gospodine Isuse, ne ostavi me nikada bez svoje ljubavi i milosrdja.
Gospodine Isuse, Ti si moj Spasitelj i Otkupitelj.
I zato se potpuno predajem Tvojoj milosrdnoj volji i ljubavi.
Darujem Ti i posvecujem ovu molitvu,moj predragi Mlostivi Isuse..
Iz ljubavi moga srca i u snazi Duha Svetoga darujem Ti svoj zivot,
i preporucujem se u Okrilje Tvoje Presvete majke..
u sigurno utociste njezinog Bezgrijesnog Srca.
Srca koje krvari , kroz plamen njezine majcinske ljubavi, preko njezinih bezgrijesnih ruku,Krvavih Suza Ruze Otajstvene...
stavljam svoje predanje kao buket cvijeca u Njezino Srce,
Gospodine Isuse, otvaram ti vrata svoga srca, udji i budi mi stanar...
Dotakni me , Isuse, svojom svetom desnom rukom i svojom milosrdnom ljubavi.
GospodineIsuse, ozdravi me,spasi me jer sam Tvoje dijete i zelim da budem sva Tvoja.. Grijesi koje sam ucinila, oprosti mi, ja se kajem ..i molim te da izbrises moje bezakonje..daj .da budem Tvoja vjerna ovca,koja ide za Tobom vjerno svud.
Hvala Tvojoj milosrdnoj ljubavi, na Cast Tvoga Bozanskoga Srca, na hvalu i Slavu Tvojega Svetog Imena..
Drujem Ti i predajem ,sve sto imama i sve sto jesam...
Hvala Dragi Gospodine Isuse,Hvala Draga Ruzo Otajstvena,i BDM...
Hvala ti moj Andjelu Cuvari,
Boze,Oce i Sveti Duse..Amen..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ožu 2008 15:04 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Isuse...

ja Te molim....

znam da je moja volja slobodna....
ali čeesto moja volja nije u skladu sa Tvojom Isuse..

zato Te molim, uzmi moju slobodnu volju da njome Ti raspolažeš, ne ja i moja sebčna volja...

eto Isuse, nadam se da ćeš uzeti moju volju na raspolaganje..to Ti ja želim dati, potpuno sobodno ..

Isuse MOLIM TE!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 ožu 2008 15:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Gospe moja predraga....Ti nikad nikoga nisi iznevjerila i ostavila samog u svojim
suzama neuslisanog,molim Te nemoj ni mene...iz dana u dana Ti se molim da uslises
moju molitvu...da mi vratis njega..da mi ga vratis jer sam ga izgubila na tako
nesposten nacin,preko svadja i preko svoje sebicnosti i inata...kako sam samo mogla
tako pogrijesit...bacit u vodu sve sta si mi tako sirokogrudno dala...tek sad kad sam
izgubila jedno od najvrijednijeg sta sam imala,pocela sam Ti se obracat...jednim
dijelom mi je drago sta sam to izgubila jer sam Ti se priblizila i shvatila Tvoju
ljubav,i svu ljepotu razgovora s Tobom...sada kada Ti zelim bit jos bliza,molim
Te,dotakni i njega,da osjeti i on da mi je zao i da sam drugacija...dotakni ga da i
on osjeti da si ga Ti navela na taj put,na onaj pravi put,jer,vidis i sama u sta se
pretvara,ne prepoznajem ga..propast ce...zasto se unistava...molim Te dotakni ga
svojom milosrdnom rukom,sapni mu na uho da ide krivim putem,da se vrati onom nacinu
zivota kakav je zivio prije dva
m
jeseca,obavij mu srce onom toplinom i ljubavlju koju je imao..podsjeti ga na sve ono
sta smo imali godinu dana zajedno....molim Te Gospe...toliko puta sam Te
razalostila,i bila nepravedna prema Tebi...ali sada ti obecajem,necu te
iznevjerit,sada sam ti blizu i nemam se razloga opet udaljit...toliko patim zbog
svega sta sam ucinila i sebi,i svojoj obitelji,i njemu, i na kraju svega Tebi
najdraza moja Majko...Molim Te oprosti mi...sada mi treba Tvoja pomoc vise nego
ikad...toliko puta sam cula ''GOSPA SVE CUJE''..tako vjerujem u to...i tako vjerujem
da i mene cujes...i da je samo pitanje vremena kad ce se moja zelja ostvarit...a do
tada...molim Te moli se za mene,da me sta manje boli sve ovo,sva ova patnja...moli se
za mene i za Ivana...vodi najprije njega...da se ne unisti...a onda mene....i ako je
moguce,draga moja Majcice....daj da se sretnemo na istome putu...kao sto je to bilo
prije dva mjeseca...molim Te...zeljela bih ispravit i sve one druge greske....daj nam snage da zaboravimo
sve sta je ruzno bilo,da pocnemo ispocetka..a to sve ako se sretnemo....hvala Ti Premila Majcice na svemu,....i molim Te...uslisi moje molitve premila...Volim
Te.....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 22:55 
Odsutan

Isuse..molim Te, razbij vrata moga srca i dođi Isuse..molim Te, ispuni ga ljubavlju..smiluj mi se..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ožu 2008 20:43 
Odsutan

Milosrdni moj Isuse-sada Te molim za obracenje svih ljudi koji su krenuli krivim putem,koji ubijaju neduzne ljude,koji neznaju sto cine.Tebi je Isuse sve moguce,spasi odlutale i opsjednute osobe,vrati mir u njihove zivote jer oni Isuse neznaju sto cine.Ti si nas dobar Otac,Ti nas sve volis,Tebi je Isuse sve poznato,zato budi milostiv na nase molitve i obrati nevjerne,slabe i odlutale opet na pravi put vjere i molitve.Isuse molim Te i za nasu djecu,za nasu mladez,za nase starce i sve one koji Te vrjedaju i koji Ti jos uvijek ne vjeruju.Budi svima milostiv i oprosti svima za koje Te molimo.Hvala Ti Isuse na uslisanim molitvama.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 ožu 2008 10:17 
Odsutan

Isuse moj , moja nado,moja radosti,moje sve i sada se predajem potpuno u Tvoje svete i blagoslovljene ruke.Predajem Ti svoje misli,svoje rijeci ,svoja djela i sve svoje,prijatelje,djecu,muza,bracu,sestre,sve nas iz TTa,blagoslovi nas,ojacaj nas,ohrabri nas sve u nasim slabostima,u nasim padovima,u nasem neznanju.Isuse Ti si ljubav.Podaj i nama djelic svoje ljubavi,ne da budemo ljubljeni ,vec da mi ljubimo druge,ne da budemo voljeni ,vec da mi volimo, ne da nam se prasta ,vec da mi oprastamo.Isuse,Ti znas da smo bez Tebe slabi,izgubljeni.Pomozi nam Isuse na nasem zivotnom putu savladati nase slabosti,nase nerazume,nase grijehe.Ostani uz nas Isuse i kad mi na tebe zaboravljamo pokazi nam svoju ljubav,oprastaj nam jer Ti si ljubav,Ti okreces uvijek sve na dobro.Hvala Ti dragi Isuse,hvala Ti za sve.Ljubim Te.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 tra 2008 07:21 
Odsutan

Molim Te, Gospodine, neka me prati uvijek misao na tebe kako bih zauvijek ostala u tvojoj istini i kako se ne bih nikada ogriješila o tvoj Zakon ljubavi.
Tvoj mir Gospodine u mojoj duši.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 tra 2008 09:42 
Odsutan

Gospodine Isuse,udi sada u moje srce i dodirni ga,daj mi milost da ljubim sve one koji mene ne ljube,da Te donosim svima onima koji su daleko od Tebe,da budem oslonac i rame za plakanje svima koji su zalosni,da utjesim sve one koji neznaju dalje.Isuse,oprosti nam svima sve nase grijehe,sve nase slabosti,sve nase padove i nemoci.Isuse,daj nam snagu za dalje,za vise molitve,jacu vjeru,vecu ljubav,ljubav neizmjernu.Uslisi nase molitve,pogledaj nase ispruzene ruke prema nebu,prema Tebi,cuj nase zazive,nase vapaje.Isuse,Tebi je sve moguce.Odvezi one koji su zavezani,oslobodi one koji su upali u krive vjere,u ropstvo raznih ovisnosti,droge,alkohola,pusenja,
ljekova i svega ostaloga zla koje nije od Tebe.Oslobodi sve svega sto nije Tvoje,sto nije od tebe.Ozdravi bolesne,utjesi osamljene i odbacene,daj da se rode sva zaceta djecica i podari djecu onima koji ih zele ,a nemogu ih imati.Uslisi Isuse sve moje i nase molitve,jer samo Ti sve mozes,samo je Tebi sve moguce.Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 tra 2008 19:17 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Isuse moj Preljubljeni...ja Te volim..ja Ti pripadam..
Ti si moj štit i moj zaklon..u Tebi duh moj se odmara..
Hvala Ti što me voliš..što me ljubiš i brineš o meni...
što pratiš svaki moj korak...
Hvala Ti što si htio da pođem s Tobom..

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 59  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]