www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 20 lip 2025 10:59

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 59  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 03 ožu 2008 08:10 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Budim se Isuse i zazivam Tvoje ime.Zelim Ti reci-dobro jutro moj Isuse.Zelim Te zagrliti i zahvaliti Ti za ljepo prospavanu noc.Zelim Ti reci ,Isuse budi i danas uz mene.Ti znas sve moje molitve,sve moje misli,sve moje zelje.Sve Ti je poznato moj Isuse.Cuvaj me,brani me ,tjesi me i ucini sve kako je volja Tvoja.Hvala Ti Isuse.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ožu 2008 21:12 
Odsutan

Dragi i voljeni moj Isuse,molim Te da me uslisas.Mnogi zazivaju Tvoje Ime i mole,ali gube nadu i ne vide spasa.Uvelikim su problemima i neznaju dalje.Tebi je Isuse sve poznato i Ti najbolje znas zasto je sve to tako.ali ipak molim Te pomozi jadnim nesretnicima koji ne mogu ustrajati u molitvi.Otkloni sve sto ih prijeci doci do Tebe.Pomozi im da ustraju,daj im Snagu i posalji im Svoga Duha svetoga.Ti si Isuse ljubitelj sviju nas,Ti zelis da se izgubljene ovce vrate svome stadu,Ti nam posalji svoga andela cuvara koji ce nas sve cuvati a osobito one koji bi htjeli na pravi put vjere i molitve,a ne mogu zbog nekih zapreka.Spasi mnoge brakove u kojima ponestaje ljubavi,vrati mnoge na pravi put,koji vise ne vide izlaza.Tebi je Isuse sve moguce,dodirni svojom svetom rukom sve potrebite,molim Te.Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 08:01 
Odsutan

Dobro jutro moj Isuse,moj Oce,moje sve.
Evo mene do Tebe u mislima,u molitvi.
Daj mi snage Isuse,da i danas molim,
ljubim,volim sve,sve sto je od Tebe.
Nedaj da sagrijesim ni mislju,ni rijecima,
ni djelom.ni propustom,ni u cemu.
Daj da pomazem svima kojima je to
od najvece potrebe,da ljubim i one
koji mene ne ljube,da zagrlim one
koji neznaju za zagrljaje.
Blagoslovi i danas Isuse moju obitelj,
moje prijatelje i sve ljude svijeta.
Ljubim Te moj Isuse i za sve Ti
od sveg srca hvala.Hvala za sve molitve
koje ces danas uslisati,hvala za sve ljudi,
za svu djecu,za sve biljke i sve zivotinje.
Hvala Ti Isuse !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2008 10:05 
Odsutan

Isuse moj dragi.U Tvoje svete ruke predajem i danas samu sebe sa svim svojim manama i vrlinama,predajem Ti i cijelu svoju obitelj,sav svoj rod sa oceve i majcine strane,sve pokojne i zive,svog supruga i njegov sav rod svih pokolenja mrtvih i zivih. Oce nas nebeski Ti sve znas,Tebi je sve poznato.Molim Te da duse pokojnika koje su jos u cistilistu po nasim molitvama izbavis i dovedes u Svoje Kraljestvo nebesko,a sve zive pozovi na pokajanje za svoje grijehe i sv. ispovjed.da bi Te cista srca mogli slaviti i hvaliti cijelog svog zivota.Sve one koji su jos na krivom putu i daleko odsutni od Tebe podaj snage za obracenje da se tako i oni spase od svih svojih grijeha.Ti si milosrdan Otac i ne zelis da Tvoja djeca lutaju,stog Te molim svim zarom srca svoga dodirni ih Oce nebeski i privedi ih sve u svoje Kraljestvo nebesko.Vjerujem u Tebe i uzdam se u Tebe Isuse.Hvala Ti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2008 12:41 
Odsutan

Isuse Ti si ljecnik i ljubitelj svoje djece.U Tvoje svete i blagoslovljene ruke predajem sve potrebite,a to su Marko,Hrvoje,Branko,Krunoslav , mala Magdalena,Edita i ostali kojima si sada najpotrebniji.Ljeci Isuse svojom moci i svojom Bozanskom ljubavlju nasu bracu i sestre koji su sad u potrebi i mole Tvoju pomoc.Uslisi Isuse sve nase i njihove molitve i nakane i udijeli svima svoju ljubav,svoj sveti mir i ozdravljenje duse i tijela.Vjerujem Isuse da si Tu kraj mene i da slusas moje vapaje za ovu moju bracu i sestre po Tebi.Hvala Ti ljubljeni Isuse za sve.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2008 14:31 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Ja gledo sam noć i dan,
i gledao sunce i zvijezde,
gledao ljude oko sebe,
ali ništa vidio nisam.

Ja slušao sam Tvoje riječi
i molio sam radi reda.
Nisam znao da je sve u Tebi
i da život moj tebi treba.

Poklanjam ti sebe,
poklanjam ti sve,
pa i svoje grijehe,
hvala ti Kriste što ljubiš me
kao svoje djete.
Molim te Kriste budi uz mene.

Ja gledam noć i dan,
i gledam sunce i zvijezde,
gledam ljude oko sebe
i u njima tražim Tebe.

Ja slušam Tvoje riječi
koje mi život znače,
i pjevam ovu pjesmu tebi
dok u meni duša plače.... :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2008 14:54 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi Isuse,

hvala Ti što sam te jučer susrela na Križnom putu...
Hvala Ti što si me odabrao da i ja budem u masi onih koji su Te častili hodanjem i molitvom...
Hvala Ti na najljepšoj Misi na kojoj sam ikad bila...Sve su posebne, sve su iste i dragocjene, ali ova jučer je za me bila posebna...kao Lijek koji mi je hitno trebao...
Hvala Ti što si mi pokazao kako je lijepo živjeti po Tvojim zapovijedima, ma kako se drugima to činilo... Hvala ti što si mi pokazao djelić svoje slave i sjaja i uvjerio me da je to milijun puta ljepše, nego ijedan "najljepši" svjetovni trenutak u kojem nema Tebe..Molim Te, dragi Isuse, sačuvaj u mom srcu plodove ovog Križnog puta i neka me uvijek tješe i osnažuju kad počnem posustajati...
Podari mi snage da napokon završim one stvari koje sam još davno trebala završiti...
Budi milostiv sa mnom, molim Te, na području Ljubavi... Molim Te, poštedi me situacija u kojima ja neću moći uzvratiti ljubav ili gdje meni neće biti uzvraćena ljubav. Otkloni to sve od mene, molim Te, voljeni Isuse...
Daj mi snage i hrabrosti da se ne izgubim među svim ljudima oko mene i da znam prepoznati što mi je činiti...tj. daj mi milosti da u svemu vršim Tvoju volju, da ne provodim svoju volju i da se s lakoćom odričem svega onoga što nije od Tebe i što nije na Tvoju slavu.

Hvala Ti, voljeni moj Oče - na jučerašnjem daru! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2008 15:33 
Odsutan

Citat:
Hvala ti što si mi pokazao djelić svoje slave i sjaja i uvjerio me da je to milijun puta ljepše, nego ijedan "najljepši" svjetovni trenutak u kojem nema Tebe..

ela!
Btb :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2008 18:42 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Gospodine Boze Oce, ti se objavljujes u djelima prorockih ljudi.
Pomozi i nama ,u svim nasim podhvatima i odlukama.i nasim djelima.
Pomozi nam da svoj kriticki um upotrijebimo tamo gdje je to potrebno, a da nasa dusa i nase srce , progovori ondje gdje je to na spasenje.
Gospodine Isuse Kriste , koji u svojem gradu nisi bio prepoznat jer si bio drvodjeljin sin, te zato bio protjeran.,
daj nam da i mi ne budemo takvi, da ne tjeramo one,koji ocekuju jednu lijepu rijec i traze pomoc..i zude za utjehom..
Daj da prepoznamo,Tvoju Svetu volju,i svakog covjeka,
svakog brata i sestru,svakog bliznjega..Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ožu 2008 07:06 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Gospodine ,Boze ljubavi, svoj si Zakon, Toru, dao kako bi bio mjerilo za sretni zivot.Svi mi tezimo za sretnim zivotom.
On unosi svjetlo u nase mracne poretke,i u nas mranci zivot.
Pomozi nam da zablude drugih ljudi ne osudjujemo rijecima i kamenjem,
Da prpoznama u nama samima,sta nam je ciniti da bi postali djeca Tvoja. To te molimo po Isusu Kristu, koji nije klesao u tvrdome kamenu, nego je pisao po nepostojanome pijesku. Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 59  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]