www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 20 lip 2025 23:22

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 59  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 vel 2008 12:00 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Dragi i dobri moj Boze,osvrni se i danas na mene i na sve nas,budi snama i ostani uz nas sve.Hvala Ti za uslisane molitve i vjerujem da ces me jos uslisati.Molim Te za moju sogoricu koja je ostala udovica sa dvoje posvojene djece,ali nazalost djece koja su veliki problem.Molim te dragi Isuse daj snage toj djeci da se smire,da pogledaju na Tebe i svoju mamu.Ti ih poznajes Isuse,pomozi im svima ,molim Te.Peri svojom sveto krvi sve sto u njima nevalja,sve sto nije od Tebe,oprosti im sve Isuse i ucini ih svojom djecom.Daj snagu i njihovoj mami da im sve oprosti i da ih takove prihvati.Isuse vjerujem da ces svima pomoci.Hvala Ti Isuse.Pomazi vec sada -molim te.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2008 09:15 
Odsutan

Dragi i voljeni moj Isuse,evo me sada sa ovom molitvom grijesna srca pred ovim racunalom.Zahvaljujem Ti dobri Boze na daru moga zivota od mog zaceca pa sve do danas i za u buduce.Oprosti mi ako sam te uvrijedila svojim mislima,rijecima ili djelom.Ti me poznajes Isuse bolje nego sto se sama poznajem.Peri me svojom presvetom krvi da budem cistija od bijeloga snjega i vodi me pravim stazama,ne daj da s krenem sa Tvoga puta.Hvala Ti za ovaj predivan dan,hvala Ti Isuse za svu moju obitelj,za sve ove drage i dobre ljude ovoga TT foruma.Daj mi snage Isuse da te i drugima nosim,da sa ponosom izgovaram Tvoje sveto ime Isus.Isuse cesto Te nisam dostojna ,ali Ti znas da TE volim.Ljubim te Isuse svim svojim srcem,svom svojom dusom,hvala Ti za sve sto je od Tebe.Sve nas prigrli u svoje sveto krilo i ne dopusti da se odvojimo od Tebe.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2008 11:28 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi moj Isuse....

...sve znaš...sve vidiš...sve razumiješ...
Molim Te, daj mi snage i milosti da ne pokleknem pred ovim
brdašcima koja djeluju na mene kao da su planine...
Podari mi više strpljenja i ljubavi prema bližnjima - molim Te...
Daj mi da naučim odmarati se u Tvom pogledu...
Razbistri u meni sve ono što je mutno -
predajem ti svoj pogled na svijet - podari mi svoje misli i svoje oči...

Hvala Ti!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2008 15:17 
Odsutan

visnja napisao:
Dragi i voljeni moj Isuse,evo me sada sa ovom molitvom grijesna srca pred ovim racunalom.Zahvaljujem Ti dobri Boze na daru moga zivota od mog zaceca pa sve do danas i za u buduce.Oprosti mi ako sam te uvrijedila svojim mislima,rijecima ili djelom.Ti me poznajes Isuse bolje nego sto se sama poznajem.Peri me svojom presvetom krvi da budem cistija od bijeloga snjega i vodi me pravim stazama,ne daj da s krenem sa Tvoga puta.Hvala Ti za ovaj predivan dan,hvala Ti Isuse za svu moju obitelj,za sve ove drage i dobre ljude ovoga TT foruma.Daj mi snage Isuse da te i drugima nosim,da sa ponosom izgovaram Tvoje sveto ime Isus.Isuse cesto Te nisam dostojna ,ali Ti znas da TE volim.Ljubim te Isuse svim svojim srcem,svom svojom dusom,hvala Ti za sve sto je od Tebe.Sve nas prigrli u svoje sveto krilo i ne dopusti da se odvojimo od Tebe.Amen.

Amen Višnja!
Btb..kad pročitam tvoje molitve višnja...one su ujedno i molitve i proslava Boga! uistinu, slavimo Ga, hvalimo Ga, zahvaljujmo mu, jer VELIK JE I DOBAR BOG, jer velika nam djela učini!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2008 15:19 
Odsutan

Citat:
Razbistri u meni sve ono što je mutno -
predajem ti svoj pogled na svijet - podari mi svoje misli i svoje oči...

I ja te molim Isuse! Podari mi svoje misli i svoje oči!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2008 16:27 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
O Isuse moj mili..hvala ti..hvala ti što si tako strpljiv samnom..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ožu 2008 10:34 
Odsutan

Isuse dragi i mili,evo danas zapocinjemo devetnicom za sve ovisnike,stog Te molim da uslisis nase molitve i vjerujem da ces mnoge obratiti vjeri i molitvama.Zasigurno ce biti mnogi oslobodeni ropstva droge,alkohola i drugih ovisnosti,jer Ti si nas milostiv Otac koji volis svoju djecu i veyselis se svakoj izgubljenoj ovcici koja Ti se vrati.Vjerujem da ce i moj sin Krunoslav biti isto jedan od onih izgubljenih sinova koji nemogu naci pravoga puta povratka i vratit se u Tvoj zagrljaj ,Oce ! Ti ne zelis smrt grijesnika,vec njihovo obracenje,da Te hvale i slave za zivota.Smiluj se Isuse svima zarobljenima bilo koje ovisnosti i otjeraj zloduha tih ovisnosti kojima su vezani.Bez Tvoje svete pomoci oni su nemocni,zato uslisi nase molitve devetnice kojom danas zapocinjemo i vec Ti sada za sve milosti zahvaljujemo kojima ces ih obdariti.Hvala Ti Isuse.Isuse vjerujem u Tebe.Proslavi se Isuse kroz te bjedne ovisne grijesnike.Slavimo Te Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ožu 2008 16:53 
Odsutan

Hvala ti na svemu dragi moj Isuse... :twisted: molim te da i dalje budeš uz mene... molim te mi pomozi da ne posustajem, nego da samo naprijed idem... :twisted: oprosti mi sve moje propuste... :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ožu 2008 00:36 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi Oce pokazi mi put,pomozi da mi se otvore oci i usi,da spoznam Tvoju ljubav i da se sazivim s istinom.Daruj mi srce od mesa,oslobodi me svih okova koji me vezu ,koji me sprecavaju da sam i dusom i tijelom Kristova.Zalijeci mi rane od kojih je moje srce ranjeno,udijeli mi milost oprosta da oprostim svim ljudima koji su me povrijedili ,a najprije da oprostim svojim roditeljima i obitelji.Hvala ti Oce moj....Sva hvala i slava tebi Oce.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ožu 2008 14:43 
Odsutan

Vjerujem Isuse da ces uslisati molitvu i molbe svoje kceri Anuske,daj joj snage da oprosti svima ,da svi njoj oproste.Ti si nas dobar Otac i zelis nas gledati cista srca pa sada dodirni ranjena srca i brisi nase grijehe i propuste za koje Te molimo.Hvala Ti Isuse za svu dobrotu koju nam dajes,hvala Ti Isuse sto nas vec sada uslisavas i ljecis ranjena srca.Tvoji smo Isuse i Tvoji zelimo ostati.Isuse sve nas prigrli u svoj narucaj i ne daj da se odjelimo od Tebe.Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 59  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]