www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 lip 2025 23:18

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 59  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2008 19:37 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gopodine... tvoje su riječi samo istina i svjetlo na putovima mojim... tvoje su riječi istinsko blago moga srca i sigurnost da si uvijek kraj mene... molim te... nemoj me nikada napustiti :twisted:

... SLAVIM TE, SLAVIM TE... JER TVOJE RIJEČI DAJMU MI NADU... SLAVIM TE, SALVIM TE... JER TVOJE RIJEČI ME VRAĆAJU U ŽIVOT ...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2008 22:04 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Isuse evo vecer je,a ja cu u krevet poc,
zahvaljujem Ti za ovaj dan i zelim Ti reci
laku noc.Posalji mi mog andela da me i
nocas cuva,daj mi da ljepo spavam,
daj mi da nocas Te sanjam,da sanjam
dodir Tvojih toplih ruku i blagi osmjeh
sa Tvog ljepog lica.a ujutro kad oci otvorim
daj mi snage da Ti se odma pomolim.
Sada Te jos prije spavanja molim
cuvaj i djecu moju,cuvaj sve koje volim.

ISUSE LAKU TI NOC-SUTRA CU TI OPET DOC

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2008 22:22 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine molim Te da blagosloviš ovaj nadolazeći radni tjedan
Budi uz mene u svim trenutcima slabosti, pomozi mi da više obraćam pozornost na brata čovjeka u mojoj blizini i slomi okove oholosti u mojoj duši..
Proslavi se Gospodine

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 15:06 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Oče, Duše sveti, Sin Bože!
znam da je milosti čas...
da me trebate,
jer rekoste da kome je mnogo dano, da će se od njega mnogo i tražiti..
Molim Vas, pomozite da prestanem biti sebična i proždrljiva,
molim Vas da mi pomognete OPET u ljubavi prinostiti žrtve za spas duša..

Molim Te trojedini BOŽE, pomozi jer to jako želim a tijelo je grešno...
duša vapi za žrtvom a tijelo prišće svoje..

Volim Te BOŽE Stvoritelju moj!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 15:34 
Odsutan

Isuse moj dragi... ispuni me svojim mirom... jer se želim smiriti... ispuni me svojim praštanjem...da mogu opraštati... ispuni me svojom ljubavi... da mogu sve jednako ljubiti... osnaži me svojom snagom... da ti zauvijek mogu služiti... vodi me kuda želiš... radi sa mnom što god želiš... samo te molim da me čuvaš u sebi... u dubini srca svog :twisted:

oprosti mi Gospodine sve moje propuste :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 vel 2008 17:00 
Odsutan

Isuse smiluj nam se svima,ostani snama i kad smo slabi,kad padamo podigni nas,kad smo zalosni razveseli nas,kad smo bolesni,ozdravljaj nas.Nismo uvijek sposobni reci Isuse,zato negledaj na nase grijehe,oprosti nam i nasoj slabosti i podaj nam snage u nemoci.Tebi je Isuse sve moguce,tebi je Isuse sve poznato,svaki nas pokret,svaka nasa misao,zato Isuse ostani uvijek uz nas-molimo te.Hvala Ti Isuse za svu Tvoju ljubav koju nam dajes,hvala Ti Isuse sto nas ne zaboravljas.Vole Te sva Tvoja djeca iz TTa.

ISUSE UZDAMO SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 vel 2008 11:15 
Odsutan

ISUSE sada si nam jako potreban,osobito nama na TTu.Pogledaj na nas , ohrabri nas , daj nam snage za molitvu , daj nam dar razuma , dar ljubavi , dar milosti.Posalji nam Duha Svetoga , da nas obrati na pravi put , jer slabi smo , padamo pod teretom kriza , podigni nas Isuse i odagnaj sve od nas sto nas prijeci da idemo za Tobom. Pomozi nam Isuse da ustrajemo u ovoj nasoj borbi . Otvori oci onima koji su jos zasljepljeni , otvori usi onima koji jos necuju Tvoju rijec .daj urazumi one kojima jos nije sve jasno.Tvoji smo Isuse i Tvoji zelimo ostati zato uslisi ove molitve molim Te. Amen.

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 vel 2008 09:31 
Odsutan

Isuse ! Danas je petak , mislim na Tebe , mislim na Tvoj krizni put , mislim na kriz kojega si i za mene nosio . Nisi se zalio , a ni kriv ni duzan si patio . Isuse ! Kad zamisljam Tvoje muke koje si prosao , suze se sljevaju niz moje lice , mada si rekao "Ne oplakujte mene vec oplakujte sebe i mile svoje ".
Zaista , mnogo je onih za kojima bi morala plakati , koji ne zele znati za Tebe , za Tvoj kriz i Tvoje boli. Plakati i za sve grijehe kojima sam Te i ja razapela cesto puta na kriz. Ti si Isuse padao pod krizem tri puta , a koliko puta ja padam pod teretom svoga kriza koji je nista naspram Tvoga kriza.
Ja grijesnica ,a Ti nevin. Jedino Ti je Simun Cirenac pomogao malo nositi kriz,a sveta Ti je Veronika pruzila rubac,na kojoj si joj za uzvrat vratio najljepsi rubac slikom Svoga lika. Pitam se- sta Ti ja uzvracam , kako Ti ja pomazem ? Trudim se ali sve je to malo naspram onoga sto si Ti Isuse za mene ucinio i sto jos sada cinis. Stog Te molim , daj mi snage da ponosno nosim svaki teret svoga kriza koji mi dajes , da ne klonem duhom kad me bol i patnja snade.Daj da ponesem hrabro dio tog kriza koji si i Ti za mene nosio pa da se jednog dana licem u lice pogledom sretnemo.Amen.

HVALA TI MOJ ISUSE ZA SVAKI TERET KRIZA KOJI JE OD TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2008 15:40 
Odsutan

Dragi Isuse, hvala Ti sto si uvijek uz nas i kad Te ne osjetimo, kad smo slabi , kad smo u kusnjama i padovima. Hvala Ti Isuse sto nam uvijek pruzas ruku mira i ljubavi. Trebamo Te Isuse i sada ovoga trena svi iz TTa.Proslavi se i sada kroz one kojima si sada najpotrebniji , koji su u tuzi i traze Tebe, pomozi Isuse Vikici i njenom sinu, pomozi Isuse svima za koje Te molim. Pomozi i Tini i sve nas oslobodi straha,depresije, zalosti, bolesti i daj nam snage svima koji te ovog trena zazivaju.Pomozi Isuse,jer Ti si najveci ljecnik svih nas.Hvala Ti Isuse sto nas vec sada dodirujes, tjesis i ozdravljas-Hvala Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2008 23:52 
Odsutan

S tobom, moj Isuse, započinjem, provodim i završavam svaki dan... ti me pratiš tijekom cijele godine... upravljaš moje korake kroz život... Bez tebe, moj Isuse... sve bi bilo tužno, tamno i besmisleno... Dani bi prolazili opterećeni suvišnim brigama... Izostali bi istinski plodovi života i spasenja... Moj Isuse, budi mi milosrdan... pomozi mi... Budi mi snaga u slabosti, radost u žalosti, potpora u trpljenju, spasenje sada i u vječnosti...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 59  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]