www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 10:47

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 501 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 51  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 kol 2007 18:17 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
a još bih vas pitala.....šta vi mislite kad ovako pišete.....kako to straši neke ljude ovdje na forumu koji su još uvijek psihički jako osjetljivi i preosjetljivi i zar ne mislite da ovakvim postanjem možete naškoditi nekome.....takvim ljudima, kao što sam i ja bila nekada, treba svjedočiti o Božjoj ljubavi i to Ogromnoj, Neizmjernoj Ljubavi, jer Bog to jeste,,,,,,
i ukazivati im da promijene život svoj i prihvate Kristov put, a ne ih plašiti s grijesima predaka......BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 kol 2007 18:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
naravno da Bog ne zeli nikoga kažnjavati radi grijeha nečijih roditelja...da svaki čovjek zna kolika je ljubav Njegova prema čovjeku bio bi svijestan zašto je stvoren...Bog ima savršen plan sa svima nama jeste neko ima lakši put netko teži...mislim da nitko nije stvoren da ispašta grijehe svojih roditelja ili djedova...Bog svima daje otvoreno srci da ga slijedimo prema Nebu da živimo u ljubavi sa ljudima ...ako živimo u ljubavi sa ostalim ljudima tada živimo u ljubavi sa Bogom bez obzira dali je čovjek zao ili ti je nesto napravio u svakom od nas je Bog samo je pitanje koliko ga mi želimo živjeti...ko živi sa Bogom neosjeća strah već osjeća ljubav...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 kol 2007 18:27 
Odsutan

E, tako treba......BTB.......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 kol 2007 18:54 
Odsutan

Ali zašto onda npr. vlč. Radigović kaže da postoji prokletstvo?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 kol 2007 18:57 
Odsutan

Postoji prokletstvo.....ali Berno.....treba o tome govoriti na drugačiji način, onako kako to govori vlč. Radigović i ostali.....a ne ovako kako to činimo mi koji neznamo.....nije dovoljno pojašnjeno.....ni od koga....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 kol 2007 19:03 
Odsutan

čitajte Tomislava Ivančića ili otiđite na njegov seminar

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 kol 2007 19:05 
Odsutan

Ma bona sve je ok, ja tebe mozda malo krivo shvatio :P
A sta Ivancic kaze?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 kol 2007 19:09 
Odsutan

nebi volio da ga pogrešno citiram pronađi njegove knjige ima ih dosta korisne su ne samo radi ove teme i radi drugih stvari koje čovjeka približuju Bogu ali ne kroz strah već kroz ljubav

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 kol 2007 19:21 
Odsutan

u časopisu Rhema broj 26. sve je pojašnjeno u svezi prokletstva.....
govori vlč. Radigović......

kratki citati:
"Bolest nije prokletstvo"
"Mi ni u kom slučaju ne propovijedamo prokletstvo(tada ne bismo bili navjestitelji Radosne vijesti), niti govorimo da su ljudi prokleti! Govorimo da mogu biti pod utjecajem prokletstva. I ono što je najvažnije: Propovijedamo Radosnu vijest-oslobođenje od prokletstva!"
"Dakle, mi propovijedamo Radosnu vijest, oslobođenje od prokletstva, a ne prokletstvo da bismo ljude plašili. Onima koji imaju probleme kažemo: Ako je uzrok vaših problema prokletstvo, možete biti oslobođeni! Isus je jači! I to se događa!"
"Naravno da nas je Krist oslobodio, no važno je dovesti čovjeka do vjere-da vjerom uzme onaj blagoslov koji mu pripada kao djetetu Božjem. Po krštenju mu sve to pripada, ali moguće je da ljudi žive u nevjeri i da se uopće ne koriste svojim pravom!"

ima puno toga i prekrasno je objašnjeno......tako znači svima......živjeti u vjeri i koristiti s punim pravom sve kao djeca Božja.......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 kol 2007 20:38 
Odsutan

marija-nada napisao:
a još bih vas pitala.....šta vi mislite kad ovako pišete.....kako to straši neke ljude ovdje na forumu koji su još uvijek psihički jako osjetljivi i preosjetljivi i zar ne mislite da ovakvim postanjem možete naškoditi nekome.....takvim ljudima, kao što sam i ja bila nekada, treba svjedočiti o Božjoj ljubavi i to Ogromnoj, Neizmjernoj Ljubavi, jer Bog to jeste,,,,,,
i ukazivati im da promijene život svoj i prihvate Kristov put, a ne ih plašiti s grijesima predaka......BVB

Moraš nekome ukazati na grešku da bi je izbrisao ili da je ne bihponovno počinio. Znaš li kako se kaže, p ačak i u Bibliji: ''Bolji je istinski udarac prijateljev, nego lažan poljubac neprijatelja''

Doktori isto moraju pacijantu reći od čega boluje d azna kako se dalje liječiti. Neću braniti ničijij grijeh, pa ni svoj. Tko brani grijeh,čini grijeh. NE znam za tebe Marija- Nado. Naravno, da se jako teško suočiti sa grijehom, priznati grijeh i prihvatiti. Tko to voli ? Ali kad ga prepoznaš onda ga se možeš i riješiti. Velika su oružja božja, tako da se ne treba bojati.
Ja više volim iskrenosti i istinu, nego li licemjerje i laž. A ti Marijo draga?

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 501 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 51  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]