www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 lip 2025 18:28

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 203 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 21 pro 2013 20:00 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
perokvrzica napisao:
Kartuzijanac napisao:
6 mj otkako sam prekinuo s tom curom ja sam se barem 10 puta valjao u blatu u grijehu huleci na Bga i 10 puta se ustajao

A šta je bilo prije cure?
Kako je bilo prije cure?

Tesko je sada pricati o mo zivotu prije toga u par recenica...uglavnom nista lijepo ni pozitivno sve sama negativa otkako znam za sebe...tesko i mucno djetinjstvo, maltretiranja, tuče roditelja, jedva prolazenje u skoli, pa sam u dvadesetim godinama odlutao totalno s tim nocnim izlascima... jedino pozitivno je sto sam bio 6 mj u franjevackom samostanu kao pstulant... tj kandidat za franjevca...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 20:07 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
Kartuzijanac napisao:
perokvrzica napisao:
Kartuzijanac napisao:
6 mj otkako sam prekinuo s tom curom ja sam se barem 10 puta valjao u blatu u grijehu huleci na Bga i 10 puta se ustajao

A šta je bilo prije cure?
Kako je bilo prije cure?

Tesko je sada pricati o mo zivotu prije toga u par recenica...uglavnom nista lijepo ni pozitivno sve sama negativa otkako znam za sebe...tesko i mucno djetinjstvo, maltretiranja, tuče roditelja, jedva prolazenje u skoli, pa sam u dvadesetim godinama odlutao totalno s tim nocnim izlascima... jedino pozitivno je sto sam bio 6 mj u franjevackom samostanu kao pstulant... tj kandidat za franjevca...

Znači - generalno govoreći - imamo 20 i kusur godina nesreće?
S kratkim razdobljima koji su ok?

Ti imaš svako pravo posvadit se s Bogom.
Ne šprdam se s tobom uopće - zasita mislim da se imaš svako pravo posvadit s Bogom.
Ignoriraj svaki post - u kojem ljudi govore da si ti krivac što ti je loše.
To ti može napisat samo netko tko ne razumije nesreću.

Nego da te pitam - a kako se ti misliš osvetit toj curi?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 20:17 
Odsutan

tocnije 27 godina na ledima oko 24 godine ciste tragedije od zivota... brat bratu iskreno...
Nije ni vazna vise ta cura, iskreno nju je panicno strah oca koji je bogat covjek i pomalo pun sebe, ohol i koji je imao vec teske ispade prema njoj jer je napravila stvari za koje on smatra da nisu dobre za nju... ukratko ljubomorne duse su dosle njezinom ocu i nalagale takve gadosti o meni i lazi da je to strazno ispao sam najveci kriminalac i olos koji seta gradom... i ja sam se javio njezinom ocu nakon skoro 4 godine nase veze skrivecke i naravno tip se nije slozio nije mi dao blagoslov za tu vezu jer kao on smatra da sam ja stariji od nje 6 godina da je to prevelika razlika...i na kraju razgovora mi je rekao da ce on to srediti tako da ja necu znati kako ni sto... i ona se meni javila nakon pola sata od tog razgovra i tu je rekla da je gotovo... nakon toga pusta natezanja 6 mj s njom tragdije, suza, očaja i sobje strane... ona ugl tvrdi da se njoj otac ispricao i da se ne slaze s nasaom vezom ali ako je to njezina odluka da ce se on pomiriti s time... a ona tvrdi da je njezina odluka taj prekid i da sada ceka da Bog napravi svoje, da Bog odredi sto dalje... naravno s menom ne zeli niti na pice... eto ukratko.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 20:23 
Odsutan

A mi smo skupa zivjeli u drugom gradu, sve da se nije znalo i ima tu stvari dosta koje ja mogu doci njezinom ocu i sve lijepo na miran nacin iznjeti i dokazati... time bi njoj prouzrocio takve nevolje i pobleme u kojma bi se suocila s ocem da tesko da bi se vise ikada oporavila.... jer ta veza je bila izgradena na jednoj velikoj ljubavi i povjerenju... prakticki ja o njezinom starom znam sve i najsitnije detalje koje je on povjerio sam njoj... dovoljno da mu kazemjednu takvu stvar i to da smo zivili skupa njemu iza leđa... njoj bi zivot postao pako da ne govorim o ostalim stavrima... ali necu ja to napraviti jer sam posten i pravean covjek... iako trebao bi to napraviti ako imalao ima pravde zabit joj noz u leda kao sto je ona mei napravia... samo cekam da vidim jeli dostojna da se javi i cestita rodendan i Bozic... jer trazim samo normalan ljudski odnos nista vise... ako to ne napravi... postoje dvije opcije prva da joj se javim i zahvalim sto mi je cestitala rodendan i bozic i napisem da se pripremi na poziv od oca jer osveta je moja i ja cu je vratiti ili cu pustiti ali ce za mene biti ta osoba mrtva.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 20:26 
Odsutan

Zahvaljeno je: 7 zahvala
Nažalost mišljenja sam da ovaj mladić treba psihijatra, a ne svećenika. Nikakva molitva i nikakav karizmatik ili netko
peti neće pomoći nekome kome je psiha ovako zabrazdila.
Ne razumijem samo zašto dolaziš ovdje (i sad baš pred Božić) silovati ljude s mržnjom i agresijom, umjesto
da potražiš pomoć profesionalca? Nije za čitati što pišeš.

Ima ljudi koji imaju krvav život, i ne rigaju vatru na dragog Boga kao ti. Trebalo bi te malo našamarati da dođeš k sebi, od gluposti koje pišeš. Pomalo sam i uznemirena nakon svega pročitanog, i ne razumijem još ljude koji ovdje
imaju potrebu tebe razonodit svojim savjetima, a ti savjeta ne da nećeš nego si toliko ohol i nezahvalan da još druge i vrijeđaš.
Potraži pomoć. Izuzev TT-a.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 20:27 
Odsutan

Kartuzijanac napisao:
tocnije 27 godina na ledima oko 24 godine ciste tragedije od zivota... brat bratu iskreno...
Nije ni vazna vise ta cura, iskreno nju je panicno strah oca koji je bogat covjek i pomalo pun sebe, ohol i koji je imao vec teske ispade prema njoj jer je napravila stvari za koje on smatra da nisu dobre za nju... ukratko ljubomorne duse su dosle njezinom ocu i nalagale takve gadosti o meni i lazi da je to strazno ispao sam najveci kriminalac i olos koji seta gradom... i ja sam se javio njezinom ocu nakon skoro 4 godine nase veze skrivecke i naravno tip se nije slozio nije mi dao blagoslov za tu vezu jer kao on smatra da sam ja stariji od nje 6 godina da je to prevelika razlika...i na kraju razgovora mi je rekao da ce on to srediti tako da ja necu znati kako ni sto... i ona se meni javila nakon pola sata od tog razgovra i tu je rekla da je gotovo... nakon toga pusta natezanja 6 mj s njom tragdije, suza, očaja i sobje strane... ona ugl tvrdi da se njoj otac ispricao i da se ne slaze s nasaom vezom ali ako je to njezina odluka da ce se on pomiriti s time... a ona tvrdi da je njezina odluka taj prekid i da sada ceka da Bog napravi svoje, da Bog odredi sto dalje... naravno s menom ne zeli niti na pice... eto ukratko.

Znači, ipak se ne misliš osvetit curi?

potpuno te razumijem ... zaista...razumijem te.
Dosta ti je sranja i lažnih obećanja da će sutra biti bolje - kad ti znaš da neće.
Nije bilo jučer, prekjučer, ni prije 10 odina, a zašto bi sad bilo?

Sve si pokušao - ništa nije pomoglo.
Isus Krist laže.
Kucao si na sve moguće načine - ništa se nije otvorilo.

Razumijem.

Naravno da razumijem.
Prije tri mjeseca - ja sam vrištala i plakala u kući i vikala istu stvar.

26 godina nesreće.
Nigdje izlaza.
Šta god probam ne ide.
Samo bajke o Bogu koji će ti kao pomoći, a nema ga nigdje na vidiku.
I onda ti još netko krene prodavat spiku da je to zato što si ti eto krivo molio, krivo tražio.
I tu istu spiku ti prodaju ljudi kojim bez ikakvog razloga ide dobro.

Katastrofa.

Nepravda na entu potenciju.

Razumijem.

Možeš li mi povjerovati ili barem ostaviti mogućnost da govorim istinu?
Možeš li povjerovati - da evo - nakon 26 godina - vrata su se uistinu počela otvarati.
Ne samo da su se počela otvarati vrata - nego je cijela priča počela dobivati smisao.

Možeš li mi povjerovati barem malo da govorim istinu?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 20:28 
Odsutan

courage napisao:
Nažalost mišljenja sam da ovaj mladić treba psihijatra, a ne svećenika. Nikakva molitva i nikakav karizmatik ili netko
Ne razumijem samo zašto dolaziš ovdje (i sad baš pred Božić) silovati ljude s mržnjom i agresijom, umjesto

Ima ljudi koji imaju krvav život, i ne rigaju vatru na dragog Boga kao ti. Trebalo bi te malo našamarati da dođeš k sebi, od gluposti koje pišeš. Pomalo sam i uznemirena nakon svega pročitanog, i ne razumijem još ljude koji ovdje
imaju potrebu tebe razonodit svojim savjetima, a ti savjeta ne da nećeš nego si toliko ohol i nezahvalan da još druge i vrijeđaš.

Corage - molim te da ovako ne pišeš.
Čovjeku nije dobro.

Da ima koga drugog tražit pomoć tražio bi je.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 20:32 
Odsutan

Dobro shvacam... sto zelis da kazes?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 20:39 
Odsutan

courage napisao:

Draga moja da te pitam par pitanja.
Reci mi jeli ugodno pjevusiti ocenase i zdravo marije kad sve ide u zivotu kao podmazano? Kad je sve super i sve za 5? vejrujem da kod tebe je pretpostavljam... jer kad spominjes psihijatre i ovako pises sigurno bez uvrede pojma nemas kako je izmoliti jedan slava ocu u upola stanju kao sto sam ja.
Tebi bi trebalo dati 10 % onog sto prolazim ja pa bi e ja pitao kako bi pjevusila molitvice dragome Bogu.
I molim te da se suzdrzavas komentirati jer ocito je da nemas pojma o zivotu i zivotnim patnjama...
Nemoj se ljutiti mozda sam malo grub ali jako, jako puno znam osoba koji zive pod staklenim zvonom i onda pametuju ljudima kojima je zivot jedna velika nevolja sto i kako da rade... i isdudavaju se kako se takve osobe mogu tako ponasati.
Ajde ja te lijepo molim da se suzdrzis, jer ima ovdje jos koji su me napali pa im dajem za pravo jer vidi se iz onog sto pisu da su ljudi proeli zivotne nevolje, oprosti mozda sam u krivu ali po tvom pisanju ti nisi prosla ni N od nevolja.
Mir s tobom i sretan Bozic.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 20:40 
Odsutan

Kartuzijanac napisao:
Dobro shvacam... sto zelis da kazes?

Ako misliš da ću ti dat instant riješenje za mir i sreću - onda jelte možemo reći da krivo misliš.

Potraga je tvoja.
Imaš ti svakakvih oružja da se boriš.

Imaš i razum.

Ako boga ima...a ajde pretpostavimo da ga ima... i ako si tražio i molio i ništa...a Bog je rekao da će pomoći ako tražiš..onda tu nešto nije u redu.

Ili Bog laže ili ti negdje griješiš.

Šta je veća vjerojatnoća?

Mani se okrivljavanja samog sebe.
Mani se toga.

Reci, postoji li itko u tvojoj blizini tko te istinski voli - kome je stalo do tebe, a tko je uz to još i vjernik?

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 203 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]