www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 11:28

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 18 tra 2013 22:21 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Pomolite se za mog tetka kojemu su danas našli metastaze na mozgu...ak Bog hoće da ode s ovog svijeta, pomolite se da se onda ispovijedi i pričesti (inače ne idu u crkvu).

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 tra 2013 07:04 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Draga Dorothea,
tvoj tata će biti u mojoj molitvi.

:a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 tra 2013 20:14 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Molim se za vase nakane :a1250:

Molim vas pomolite se i za mene da se uspijem sta prije ispovjediti i pricestiti.....Mozda se nekome cini smjesno i cudno,no imam jako malo prilika,i osim toga jako se plasim i jako me sram ispovjediti odredjene grjehe......Tako da se to jako razvuklo,a muci me sve skupa....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 tra 2013 21:02 
Odsutan

Podijelio: 18 zahvala
Zahvaljeno je: 59 zahvala
Zalosna napisao:
Molim se za vase nakane :a1250:

Molim vas pomolite se i za mene da se uspijem sta prije ispovjediti i pricestiti.....Mozda se nekome cini smjesno i cudno,no imam jako malo prilika,i osim toga jako se plasim i jako me sram ispovjediti odredjene grjehe......Tako da se to jako razvuklo,a muci me sve skupa....

Ma daj ajde samo odi...
Izbaci grijehe iz sebe i da vidiš razliku dok ulaziš u ispovijedaonicu i osjećaj nakon odrešenja.
Svaki grijeh je grijeh i nema te šta biti sramota.
Upamti ispovjedaš se Bogu a ne svećeniku. On je samo posrednik.
Također moj ti je savijet da kreneš na ispovijed svaki mjesec i da se pričestiš na 9 prvih petaka u mjesecu.
Evo ja sam do sada odradio 5 prvih petaka.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 tra 2013 16:27 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Dorothea napisao:
Pomolite se za mog tetka kojemu su danas našli metastaze na mozgu...ak Bog hoće da ode s ovog svijeta, pomolite se da se onda ispovijedi i pričesti (inače ne idu u crkvu).

:a1250: Proslavi se Gospodine Isuse Kriste u ovom covjeku po Tvojoj volji...Amen..

Zalosna napisao:

Molitva prije same ispovijedi :

Gospodine, ti si moj Otac. Znam da me ljubiš. Ti me dobro poznaš, znaš moje misli, riječi i djela. Poznaješ i moje grijehe. Došao sam da te molim za oproštenje.
Gospodine Isuse Kriste, pošalji mi Duha Svetoga. Pomozi mi da upoznam svoje grijehe i pogreške. Daj mi hrabrosti da sve iskreno ispovjedim, pomozi mi da popravim svoje vladanje i ojačaj mi volju za dobro.
Pomozi i svećeniku kojemu se ispovijedam da me može voditi svojim savjetom. Amen.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 24 tra 2013 13:19 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Peltrasius napisao:
Žalosna(nick)..
KAD ISPOVIJEDAMO GRIJEHE, NESMIJEMO SE SRAMITI ISPOVIJEDITI IH,
VEC SE MORAMO SRAMITI SAMO KAD GRIJEH UCINIMO SVJESNO ..MISLJU, RIJECJU, DJELOM I PROPUSTOM..!!!!!
-naj se sramiti niceg.. i ja sam se i jos uvijek se..Moli za to.. da se odlucis na ispoved,...Zloduh se tu uplice-- u kusnji si...!!!
Palmoticeva ulica ZG, Bazilika Srca Isusova..od 6h do 9h ispovijed svaki dan..i mise.
Meni je tamo nesto posebno..ona slika velika, al fakat velika Isusa nasega.
"dodite svi umorni i optereceni i Ja cu vas odmoriti"

nemoj bit zalosna...Lepi pozdrav

Hvala puno,no zivim jako daleko od Zagreba....Zivim u malome mjestu gdje mogucnost ispovjedi imam jedino prije mise..i tako sam u nedjelju skupila svu snagu i otisla ranije sa nakanom da se ispovjedim..i sjedim i cekam kad ce svecenik doci....on dolazi tocno 15 min prije mise,i ulazi u sakristiju,ja se spremam uci,a ono u taj tren ulazi druga osoba....naravno kad je ta osoba izasla ,vec je bilo kasno i misa je trebala poceti.....
Mislim da je premalo reci da sam bila nekako zatecena....mislila sam u sebi..."pa ne mogu vjerovati"....znate ono da nije zalosno taj tren bi mi bilo smjesno.
Preko tjedna mi je nemoguce jer je dijete stalno sa mnom.......

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 24 tra 2013 13:21 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

rebeka napisao:
Dorothea napisao:

:a1250: Proslavi se Gospodine Isuse Kriste u ovom covjeku po Tvojoj volji...Amen..

Zalosna napisao:

Molitva prije same ispovijedi :

Gospodine, ti si moj Otac. Znam da me ljubiš. Ti me dobro poznaš, znaš moje misli, riječi i djela. Poznaješ i moje grijehe. Došao sam da te molim za oproštenje.
Gospodine Isuse Kriste, pošalji mi Duha Svetoga. Pomozi mi da upoznam svoje grijehe i pogreške. Daj mi hrabrosti da sve iskreno ispovjedim, pomozi mi da popravim svoje vladanje i ojačaj mi volju za dobro.
Pomozi i svećeniku kojemu se ispovijedam da me može voditi svojim savjetom. Amen.

Draga Rebeka hvala ti na molitvi :q4:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 tra 2013 05:39 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Tri su djevojke stradale jučer u naletu automobila u Slavonskom Brodu i bore se za život.

O, Bože dobri, budi im pomoć.

Milosrđe tvoje neka ih pomiluje u njihovim mladim godinama.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 tra 2013 07:21 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Molim vas,molite za jednu curu koja danas ide na operaciju!
Potrebna je vaša molitva!!
Božji blagoslov!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 tra 2013 11:36 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Za djevojke stradale u naletu automobila u Slavonskom Brodu
.za jednu curu koja danas ide na operaciju!

Gospodine, Isuse Kriste, na putovima kroz Palestinu toliko si pomagao bolesnicima, da su se svi obraćali tebi za pomoć. Molim za tvoju blizinu i tvoju pomoć ,ovim djevojkama. Povrati im prijašnje zdravlje. Rasvijetli liječnike da upoznaju uzroke njihove bolesti. Blagoslovi lijekove i podaj im uspješnu snagu.Amen.
(molitvenici .net)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]