www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 30 lip 2025 12:46

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 31 pro 2012 11:56 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ja sam na početku molitvi bio možda i u najočajnijem dijelu svog života, više me ništa nije veselilo, bio sam potpuno ravnodušan prema ljudima i osjećao sam se kao da je moja vjera samo običaj, tradicija...iz tog nekog očaja, ove molitve sam počeo preporučivati za samu vjeru, da mi Bog pomogne u vjeri i ojača me u borbi sa samim životom, da u svemu mogu tražiti i prihvaćati Njegovu Volju, sve što se poslije dogodilo bila je sama Njegova milost...vjerujem da Bog najbolje zna što nam treba i kada nam treba i kao što se moli u Očenašu neka bude Volja Tvoja tako treba i živjeti po sakramentima a sve ostalo će se nadodati :D Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2012 12:37 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
marin napisao:
Ja sam na početku molitvi bio možda i u najočajnijem dijelu svog života, više me ništa nije veselilo, bio sam potpuno ravnodušan prema ljudima i osjećao sam se kao da je moja vjera samo običaj, tradicija...iz tog nekog očaja, ove molitve sam počeo preporučivati za samu vjeru, da mi Bog pomogne u vjeri i ojača me u borbi sa samim životom, da u svemu mogu tražiti i prihvaćati Njegovu Volju, sve što se poslije dogodilo bila je sama Njegova milost...vjerujem da Bog najbolje zna što nam treba i kada nam treba i kao što se moli u Očenašu neka bude Volja Tvoja tako treba i živjeti po sakramentima a sve ostalo će se nadodati :D Btb

Marine drago mi je da si izmolio do kraja.Upravo sam ja na tvoju preporuku počela moliti.Imam još 28 dana moliti...Bog čuje svaku našu molitvu u to sam sigurna...Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2012 17:36 
Odsutan

marijaaaaa napisao:
marin napisao:

Marine drago mi je da si izmolio do kraja.Upravo sam ja na tvoju preporuku počela moliti.Imam još 28 dana moliti...Bog čuje svaku našu molitvu u to sam sigurna...Btb

Drago mi je da si bila ustrajna, još malo pa si i ti završila, ja si mislim sad preći na onih 7 molitava koje se mole 12 godina, Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2012 19:06 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
marin napisao:

Bravo Marine i hvala dragom Bogu! Nije bilo tako davno kad smo bodrili jedni druge i pomagali u prevladavanju nekih teskoca i zastoja, a vidim da se u meduvremenu dogodilo puno lijepih stvari... Citajuci ovaj tvoj post nasao sam nekih slicnosti sa sobom i drago mi je da si me podsjetio na te promjene koje su uslijedile moleci ove molitve... Ja sam isto nastavio sa 7 molitava i zahvaljujem dragom Bogu i cijelom Nebu sto mi daje snage, nije mi tesko i stvarno me vesele... Samo sto sam dodao jos nekih dnevnih molitava i ispunio cijeli dan s molitvom...

Bog te Blagoslovio i bio uz tebe kad god ti bude tesko i dao snage da ustrajes zavrsiti sve ono sto zapocnes, svako dobro u Novoj Godini tebi i svima vama koji molite ove divne molitve!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2012 20:14 
Odsutan

Inćun napisao:
marin napisao:

Bravo Marine i hvala dragom Bogu! Nije bilo tako davno kad smo bodrili jedni druge i pomagali u prevladavanju nekih teskoca i zastoja, a vidim da se u meduvremenu dogodilo puno lijepih stvari... Citajuci ovaj tvoj post nasao sam nekih slicnosti sa sobom i drago mi je da si me podsjetio na te promjene koje su uslijedile moleci ove molitve... Ja sam isto nastavio sa 7 molitava i zahvaljujem dragom Bogu i cijelom Nebu sto mi daje snage, nije mi tesko i stvarno me vesele... Samo sto sam dodao jos nekih dnevnih molitava i ispunio cijeli dan s molitvom...

Bog te Blagoslovio i bio uz tebe kad god ti bude tesko i dao snage da ustrajes zavrsiti sve ono sto zapocnes, svako dobro u Novoj Godini tebi i svima vama koji molite ove divne molitve!

Hvala ti Inćun :D ...mnogo toga mi se dogodilo što nisam ni napisao ali bitno je to da Bog odgovara na naše molitve a ove su najlijepši dokaz tome jer stvarno daju mnoge plodove, to ne mora čak ni biti nešto materijalno, često je milost sama kada je čovjek svjestan da Bog svaki dan sudjeluje u našim životima i da za svakoga ima plan, često sam si to znao izbaciti iz glave i uzdati se samo u svoje snage a kroz ovu godinu i to se promjenilo i u mnogim situacijama sam baš vidio Božju providnost na djelu preko nekih ljudi i situacija.

Sretna i blagoslovljena Nova Godina i tebi kao i svim forumašima, Btb :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2013 21:39 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
Danas mi je zadnji dan molitvi sv.Brigite...Isuse hvala ti na svim milostima koje sam primila moleći ove molitve...Moj se život uistinu promijenio i mijenja uz molitvu... :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 sij 2013 02:48 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

nisam ovu temu vidjela ranije, tek sam danas naisla na nju. malo sam procitala prvi strannicu i mogu reci da sam odmah odlucila moliti molitvu godinu dana. nekidan sam razmisljala sto da napravim u korizmi. dijabeticar sam, ovisna o inzulinu i tesko mi je bilo sto izbaciti iz prehrane....kao mala sam se znala odreci slatkisa....sada ih ionako ne smijem jesti. onda sam odlucila da bih se mogla tih 40 dana moliti neku molitvu. buduci da molim 30 dnevnu molitvu svetom josipu pomislila sam da bih mogla tu molitvu moliti kroz korizmu. sada kada sam vidjela molitvu sv. Brigiti mislim da bih na prvi dan korizme mogla zapoceti molitve. kao i svi imam nekih poteskoca u zivotu koje bih zeljela da se poprave. ne zanimaju me materijalne stvari. uvijek kazem Boze daj mi dosta novaca da mogu normalno zivjeti, nisam od onih koji zele kuce od par milijona dolara (inace zivim u Americi), meni je dobro i u mom malom stancicu. samo da je zdravlja, sve ostalo ce doci. Eto dakle poceti cu moliti prvi dan korizme pa cemo vidjeti, imam vjere da ce Gospodin cuti moju molitvu i pomoci mi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2013 20:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ja ih molim 3 mjeseca....joj stvarno imam napasti lijenosti :roll: lakše mi je moliti devetnice, krunice, molitve mojim zaštitnicima, ali 15 molitvi uf...trudim se koncentrirati, teško ide, ali ne odustajem... :D pa makar to znacilo u jednom danu nadoknaditi dosta propušteno :D .

Otkad sam ih počela moliti, iako nisam sigurna da je to vezano samo za njih, pa recimo odkad mi je molitva u životu postala svakodnevnica, moj život se naopačke preokrenio, i to mislim prvenstveno u duhovnom smislu, smirenija sam, strpljivija, kao da mi se osobnost 'ublažila' prema svima :D , psihički sam se preporodila, dobivam unutarnje ozdravljenje za koje posebno molim, nešto posebno, kao da to više nisam ja :a1250: depresija, pesimizam, stres otišli pa pa (bez obzira sto se sredina nije toliko promijenila, ali ja jesam) smajlic27

Bože dragi sada još samo makni tu lijenost :a1250: :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 sij 2013 20:02 
Odsutan

i ja sam prije 3 dana završila molitve.....mogu reći da mi se dosta toga promijenilo u životu, a što je najvažnije ovim molitvama sam stekla 'disciplinu' u molitvi....ispočetka mi je bilo teško a sad jedva čekam da svane jutro da se mogu u miru moliti....inače, molitve sv. Brigiti sam molila svako jutro čim se probudim tako da mi je sad to nekako najdraže vrime za molitvu i tad sam najkoncentriranija....Gospodin mi je dao mnoge milosti kroz ovih godinu dana i mogu reći da je moja vjera ojačala, više se ne vraćam s mise prazna....sad imam potpuno drugi doživljaj i mise i pričesti....tek sad vidim koliko sam bila u zabludi i zbog grijeha koje sam ja smatrala da nisu grijesi.....Gospodin mi je otvorio oči i izveo me na pravi put....ima toliko mnogo stvari koje mi je pokazao i koje sam morala ispraviti, toliko toga me naučio kroz ovu godinu.....jednostavno, očistio mi je srce i napravio mjesto samo za Njega.....hvala ti Gospodine, hvala ti što si me pozvao na svoj put.... :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 vel 2013 11:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Molim svaki dan 15 molitvi sv.Brigite od 01.02.2012., nisma ni jedan dan preskočila. Molitve mi nisu predstavljale teškoću nego sam se poslije njih osjećala smireno i zadovoljno.
Mislim da je za tako malo našeg truda molitvama možemo puno pomoći dušama u čistilištu i olakšati im i skratiti muke.
Još nešto, kada sam počela moliti i za sve ovo vrijeme, mami sam "išla na živce", jedva je čekala da prestanem moliti.
Dana 02.02.2013. kada sam navršila godinu dana molitve, (ona nije znala da je to dan završetka molitvi), sama mi je radosno predložila ne prestajem moliti molitve do Uskrs, tj. za vrijeme korizme. :D
BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]