www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 30 lip 2025 08:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 11 stu 2012 21:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Zasad bez nekih prevelikih kušnji, lijepe su molitve, ali moram priznati da sam od nestrpljivosti i čekanja godinu dana dodala i 7 molitvi Sv. Brigite :oops: :D.

Moja novo nastala 'mana'... kada si 'natrpam' onda si ga pretrpam dnevno 'svega i svačega' :D pa mi treba cca 2 sata dok sve lijepo izmolim (ne mislim samo na ove molitve) :lol:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 stu 2012 16:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

može li netko pojasniti što znači
“...Osoba koja moli ove molitve postići će prvi stupanj savršenstva...”

Hvala Vam

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 stu 2012 10:28 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ja sam molio mjesec i pol dana i onda 2 dana prekinuo, pa sam jučer počeo ponovno. neću nstaviti moliti i nadoknađivati ova dva dana, nego krenuti ispočetka, budući da i nije bio neki opravdan razlog da izostanem.
vjerujem da ću uspjeti izdržati do kraja uz Božju pomoć

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 stu 2012 14:22 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
IsuseTrebamTe napisao:
ja sam molio mjesec i pol dana i onda 2 dana prekinuo, pa sam jučer počeo ponovno. neću nstaviti moliti i nadoknađivati ova dva dana, nego krenuti ispočetka, budući da i nije bio neki opravdan razlog da izostanem.

Može se.Ja imam još 2 mjeseca do kraja samo sam 1 dan preskočila pa nadoknadila.Inače puno toga do ove molitve sam započimala pa nakon nekog vremena odustajala.Hvala Bogu ovu molitvu ću završiti.BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 stu 2012 14:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
marijaaaaa napisao:
IsuseTrebamTe napisao:

Može se.Ja imam još 2 mjeseca do kraja samo sam 1 dan preskočila pa nadoknadila.Inače puno toga do ove molitve sam započimala pa nakon nekog vremena odustajala.Hvala Bogu ovu molitvu ću završiti.BTB

još samo malo..svaka čast.
i kakva su ti iskustva? jel osjećaš nešto? imaš li kušnje? mjenjaju li se životne okolnosti?

BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 stu 2012 15:22 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
IsuseTrebamTe napisao:
marijaaaaa napisao:
IsuseTrebamTe napisao:

još samo malo..svaka čast.
i kakva su ti iskustva? jel osjećaš nešto? imaš li kušnje? mjenjaju li se životne okolnosti?

BTB

Na samom početku sam imala kušnje pa da kažem i napasti.Htjela sam odustati ali nisam se dala i možda po prvi put pobjedila sebe,nisam odustala.A osijećam i plodove molitve u malim koracima ali osjećam.Osjećam se presretno nakon same molitve.Moja molitva prije odnosila se na najviše 10 minuta prije spavanja,sada u molitvi provodim sat vremena dnevno.Osjećam veliki napredak na sebi koji se riječima nemogu opisati.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 pro 2012 21:25 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Mali anđel napisao:
Danima razmišljam kako imam želju početi moliti ove molitve, ali nikako da krenem :roll: ....napokon sam prestala razmišljati o tome smajlic27 i upravo izmolila svoj prvi dan....dragi Isuse pomogni mi da ustrajem do kraja :a1250:

Kako vrijeme prolazi, moram priznati nije lagano...no uspješno sam izmolila i zaostatke, hvala dragom Bogu našla sam i malu knjižicu koju sada nosim svakud sa sobom pa ih mogu lijepo izmoliti bilo kada i bilo gdje smajlic27 ...dosad sam ovisila o netu :D jer mi je bilo lijeno prepisivati :roll: :oops:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 pro 2012 14:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

BOG S VAMA....MOLIO SAM MOLITVE CUDESNE SU...BILO MI JE JAKO TESKO U TRENUTCIMA ALI UZ BOZIJU POMOC SAM IZMOLIO...PRIJEDLOG SVOMA DA ZAMOLE MARIJU DA IM POMOGNE DA IZMOLE KAKO JE NAJBOLJE ZA NJIHOVU DUSU...A ZA POTPORU SVIMA KOJI SE MOLE JEDNA BAKA U SUSJEDSTVU DOBILA JE MILOST I MOLI VEC 23GOD. BEZ PRESTANKA 15.MOLITAVA SV BRIGITE....MENI PRVE I NAJLJEPSE,CUDESNE A VJERUJEM CVRSTO ISUSOVE.POZ SVIMA

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2012 11:22 
Odsutan

Jučer sam izmolio zadnji dan molitvi i iako sam često molio mehanički i bez srca vjerujem da je Bog primio i takve molitve, evo mogu reći da mi su mi ove molitve pomogle u mnogo toga, podigle su me kada sam bio jadan, stvorio sam rutinu molitve koju nikada prije nisam imao a milosti koje sam primio da i ne govorim, od toga da sam dobio posao na koji sam dugo čekao sa sjajnim kolegama, bez stresa i s dobrom plaćom do toga da sam ove godine upoznao više ljudi nego valjda cijeli život, stekao nova prijateljstva, upoznao jedno posebnu curu, bio svjedokom nekih obraćenja itd., tako da stvarno mogu svakome preporučiti da moli ove molitve. Bvb :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2012 11:35 
Odsutan

Podijelio: 18 zahvala
Zahvaljeno je: 59 zahvala
marin napisao:
Jučer sam izmolio zadnji dan molitvi i iako sam često molio mehanički i bez srca vjerujem da je Bog primio i takve molitve, evo mogu reći da mi su mi ove molitve pomogle u mnogo toga, podigle su me kada sam bio jadan, stvorio sam rutinu molitve koju nikada prije nisam imao a milosti koje sam primio da i ne govorim, od toga da sam dobio posao na koji sam dugo čekao sa sjajnim kolegama, bez stresa i s dobrom plaćom do toga da sam ove godine upoznao više ljudi nego valjda cijeli život, stekao nova prijateljstva, upoznao jedno posebnu curu, bio svjedokom nekih obraćenja itd., tako da stvarno mogu svakome preporučiti da moli ove molitve. Bvb :D

Jednom je jedan svećenik kazao da mehaničko moljenje je kao kada vodu pustiš kroz sito. Voda prođe ali sito ipak ostane mokro. Prema tome Bogu je mila i takova molitva jer ljudi smo i ako ponekad se mehanički molimo ne ide nama na grijeh.
Ipak, treba moliti sa srcem. To se najbolje postiže u miru, u tišini kad čovijek izdvoji 15 minuta za sebe i Boga.
Od 10.10. započeo sam sa molitvama sv. Brigite i nadam se da ću ustrajati i dobiti neke milosti te tako potreban posao kao i ti. U to čvrsto vjerujem.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]