www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 29 lip 2025 11:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 23 vel 2012 00:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Evo da se I ja malo javim. Molim ove molitve mjesec I po i svaki dan kad izmolim tako sam sretna. Molim kad stignem: u autu dok vozim , dok peglam robu, dok cekam djecu pred skolom...stvarno svugdje.Jos nisam bila ni blizu pomisli da odustanem a nadam se da niti necu. Svima vama koji molite a pogotovo onima koji nisu sigurni da li da pocmu zelim samo rec da se nemaju cega bojat I da krenu. BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 vel 2012 08:16 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Dugi, naš brater u Kristu, drago mi je da se vraćaš molitvi..zaista, zaista drago! A drago mi je i zbog vas drugih koji ste odlučili početi ili ste već počeli..i ustrajte u tome! ! I ja mislim da je dosta bitno sebi unaprijed predvidjeti vrijeme za svaki dan...vrijeme koje se odvoji za ovu molitvu, bar približno...

I ne mislim da ih uspjevaju izmoliti do kraja samo oni koji imaju svoj red i stegu...jer nitko od nas nije savršen! Mislim da zbog toga ne treba odlagati početak moljenja..Jer, ove molitve nas također uče svakodnevno redu, određenoj disciplini...da budemo ustrajni, hrabri..i kad je lako i kad je teško. Osobno ne smatram da sam imala neku određenu stegu kad sam počela sa moljenjem..i ustrajala sam do kraja.....jer je bilo presudno srce i želja! Imala sam i ja nekoliko bezuspješnih pokušaja...kad sam lagano odustajala..jer nisam dovoljno uložila srce u molitvu...
I ako će nekome biti od pomoći ili neki poticaj..najveća stvar koja mi se dogodila tokom moljenja jest, da mi je tata pristao na lječenje od alkohola, uspješno ga prošao..i još uvijek uspješan u tome; ima snažnu volju da ustraje i drugačiji je kao osoba...nakon preteškog puta s alkoholom više od 20godina..I na sebi vidim pozitivne promjene..

Od srca vam želim da ustrajete...i koji niste počeli, da se na to odlučite ....BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 vel 2012 18:34 
Odsutan

:a1163: :a1163:
Ja još ne molim! Ja sam down!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 vel 2012 18:38 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
dugi napisao:
:a1163: :a1163:
Ja još ne molim! Ja sam down!

sv. Brigito izmoli nasem bratu zelju i volju za novim pocetkom molitve i ustrajnost do samoga kraja :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 vel 2012 18:40 
Odsutan

D.D. slava Isusu... no to su tek pocetni porodjajni bolovi... a sta jos cekaaaaaa brrrrrr

zezam se... neka nam svima sv. Brigita izmoli svetu ustrajnost :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 vel 2012 18:42 
Odsutan

Evo molim već 2 mjeseca, moram priznati da mi se ponekada neda, ljenost je ipak moj najčešći grijeh ali nekako u inat samom sebi nastavljam i drago mi je da se stalno novi priključuju molitvama jer su odličan način za razmatranje Kristove muke u ovo korizmeno vrijeme, svima Božji blagoslov i ustrajte :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 vel 2012 18:45 
Odsutan

meni su 15 molitvi bile uzasno teske bas iz razloga sto su jako dugacke i iziskuju dosta izdvojenog vremena... no miloscu Bozjom sam ih uspio do kraja izmolit pa vjerujem da cete i vi... nekako mi je ovih 7 molitvi puno lakse moliti...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 vel 2012 19:16 
Odsutan

Nemojte me shvatit krivo, nije da su meni te molitve mrske ili da mi se neda... čak mi se u životu više da to moliti i provesti sat vremena u toj molitvi, nego otić do faksa i prijavit ispit, gledat uvijek iste face na faksu i slušat one nesposobne babe u referadi ili piti kave u uvijek 3 ista birca... a kamo li da mi se da slušat doma staru kak me svaki dan pita hoću li bananu ili ručak...

Te molitve su jedino pozitivno što bi mi se događalo u životu zadnje vrijeme... ali sad sam potonuo, osjećam neku neopisivu žalost i depru, neku letargiju, kao da mi je sve svejedno u životu, i kao da me boli "ona stvar" za sve... sad sam bolestan i baš me boli ako mi nađu nešto... tak mi je sve svejedno... besciljnost je pokušaj da se opiše ono u čemu se ja nalazim već sad mjesec dana...

ETO, tak je to...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 vel 2012 19:55 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
Discipula Domini napisao:
Gdje ste, molitelji?
Kako ide?
Ustrajete li?
;)

Evo, moram reći kako molim svega 6 dana, a neki su plodovi već tu!
"Osjećam" kako je Isus stalno sa mnom, kako putuje sa mnom kamo god ja idem.
Neku me večer napadala snažna misao da mi je vjera toliko slaba da moje riječi uopće ne dopiru do Boga,
da Bog uopće nije sa mnom jer ne vjerujem.
Svako sam malo zastajkivala i molila Ga da mi osnaži vjeru.
Baš sam Ga molila da mi pomogne u mojoj nevjeri.
I tako sam se borila s tom mišlju do, ako se ne varam, 4. ili 5. molitve. Samo sam tih par molitvi molila cca 20 minuta.
Tada mi je kao grom došla spoznaja da netko očito želi da odustanem. Ali ja ne smijem niti ŽELIM odustati!
Hvala Bogu, dugo sam molila, ali sam na kraju izmolila...i Bog je bio sa mnom...tu cijelu noć!
Stvarno Mu hvala! Primam velike milosti, a tako kratko molim!

Odlicno Discipula Domini samo ustraj, siguran sam da ces dobiti jos vece milosti....
A ovo sto prolazis kroz molitvu, napasti i sumnje, isto se i meni dogadalo, necisti te hoce odvratiti jer on puno gubi s tim molitvama...
Svaka tvoja rijec i misao dopiru do Boga, ma koliko se tebi cinilo da ostaju u tvojoj glavi....
Samo naprijed

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 vel 2012 20:06 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
dugi napisao:
Nemojte me shvatit krivo, nije da su meni te molitve mrske ili da mi se neda... čak mi se u životu više da to moliti i provesti sat vremena u toj molitvi, nego otić do faksa i prijavit ispit, gledat uvijek iste face na faksu i slušat one nesposobne babe u referadi ili piti kave u uvijek 3 ista birca... a kamo li da mi se da slušat doma staru kak me svaki dan pita hoću li bananu ili ručak...

Te molitve su jedino pozitivno što bi mi se događalo u životu zadnje vrijeme... ali sad sam potonuo, osjećam neku neopisivu žalost i depru, neku letargiju, kao da mi je sve svejedno u životu, i kao da me boli "ona stvar" za sve... sad sam bolestan i baš me boli ako mi nađu nešto... tak mi je sve svejedno... besciljnost je pokušaj da se opiše ono u čemu se ja nalazim već sad mjesec dana...

ETO, tak je to...

Pa ako ti nije tesko moliti, uzmi i moli!
Ako nisi spreman jos za ove molitve moli nesto drugo, ima tako divnih molitvi...a kad dode vrijeme za molitve Sv. Brigite onda ces vjerujem ustrajati do kraja....
Bitno je moliti i da si duhom blizu Kristu, samo molitva, molitva i molitva....
Ostalo ce doci postepeno i ici ce sve na bolje, okreni se oko sebe i vidi sto sve imas, zdravlje, roditelje, mogucnost skolovanja....

i zahvali Kristu na tome jer ti je On sve to omogucio.... vidi koliko si zapravo sretan....

Mi smo uz tebe.... :a1250:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]