www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 29 lip 2025 07:10

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 21 vel 2012 18:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Evo i ja 15.2 pocela moliti 15 molitvi sv.Brigite... i moram priznati da me malo plasite tim pricama o velikim kusnjama i napastima... :? zasad nemam problema s tim...al tek sam na pocetku :wink: al i ako ako krenu te napasti i kusnje, ustrajat cu u molitvi... vidjet cu koliko sam jaka da izdrzim do kraja :wink: :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 vel 2012 19:48 
I ja sam imal kusnji nije tak strasno kak se cini bus izdrzala :)

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 21 vel 2012 22:28 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Hvala vam na podršci i molitvi
nije nikome lako, meni je trenutno moja situacija
emocionalno iscrpljujuća i beznadna
bit ću strpljiv pa što bude
nisan se u životu više ubedirao nego zadnje vrijeme
Stvarno,hvala i bb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 vel 2012 23:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Rafaela7 napisao:
Evo i ja 15.2 pocela moliti 15 molitvi sv.Brigite... i moram priznati da me malo plasite tim pricama o velikim kusnjama i napastima... :? zasad nemam problema s tim...al tek sam na pocetku :wink: al i ako ako krenu te napasti i kusnje, ustrajat cu u molitvi... vidjet cu koliko sam jaka da izdrzim do kraja :wink: :D

draga sestro nemoj se puno time opterecivati... svojedobno kada sam krenuo isto sam si mislio, pa covjece kak ce biti mucno ovo zavrsiti, pa vidi sto oni sve prolaze... na kraju nisam neke velike kusnje imao najmanje one koje bi me dovele do odustajanja... nekak sam si postavio u glavi da zavrsavam pa kad zavrsim, neovisno o zaostacima koji se stvaraju, a znali su se itekako stvarati, nekad i preveliki... to je sto se tice 15 molitvi

sto se tice 7 molitvi koje molim vec 2 ili 3 godina isto tako netko bi vjerojatno na mom mjestu odustao od njih nakon nagomilanih 80 dana zaostataka ( sto zbog "ucenja", sto zbog "okoline i lunjanja okolo"), a redovito sam evidenciju vodio i mozda sam koji dan manje zapisao... ali se nisam dao i kroz ljeto svaki dan 2-3 puta ih molio i dosao do redovitosti bez zaostataka i sad furam dalje redovito... eto imam tu milost ustrajnosti i neka vam sv. Brigita isto tako izmoli tu ustrajnost i nedajte se obeshrabriti :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 vel 2012 11:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

BiTLorD napisao:
draga sestro nemoj se puno time opterecivati... svojedobno kada sam krenuo isto sam si mislio, pa covjece kak ce biti mucno ovo zavrsiti, pa vidi sto oni sve prolaze... na kraju nisam neke velike kusnje imao najmanje one koje bi me dovele do odustajanja... nekak sam si postavio u glavi da zavrsavam pa kad zavrsim, neovisno o zaostacima koji se stvaraju, a znali su se itekako stvarati, nekad i preveliki... to je sto se tice 15 molitvi

sto se tice 7 molitvi koje molim vec 2 ili 3 godina isto tako netko bi vjerojatno na mom mjestu odustao od njih nakon nagomilanih 80 dana zaostataka ( sto zbog "ucenja", sto zbog "okoline i lunjanja okolo"), a redovito sam evidenciju vodio i mozda sam koji dan manje zapisao... ali se nisam dao i kroz ljeto svaki dan 2-3 puta ih molio i dosao do redovitosti bez zaostataka i sad furam dalje redovito... eto imam tu milost ustrajnosti i neka vam sv. Brigita isto tako izmoli tu ustrajnost i nedajte se obeshrabriti :grlim te: :grlim te:

lyrical napisao:
I ja sam imal kusnji nije tak strasno kak se cini bus izdrzala

HVALA NA OHRABRENJU! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 vel 2012 12:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

dugi napisao:
Hvala vam na podršci i molitvi
nije nikome lako, meni je trenutno moja situacija
emocionalno iscrpljujuća i beznadna
bit ću strpljiv pa što bude
nisan se u životu više ubedirao nego zadnje vrijeme
Stvarno,hvala i bb

Dragi brate drzi se, uz tebe smo :) Btb :a1250: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 vel 2012 12:24 
Odsutan

Dragi svi,
nema cendranja, idemo dalje s molitvom,
ja ponovo počinjem moliti, zajedno smo jači..
bb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 vel 2012 12:44 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
dugi napisao:
Dragi svi,
nema cendranja, idemo dalje s molitvom,
ja ponovo počinjem moliti, zajedno smo jači..
bb

E to smo htjeli cuti, drago mi je da se vracas.... :b112: Slozi u glavi kako, kad i na koji ces nacin moliti, psihicki se pripremi i onda samo rad, red i disciplina, a onda kad udes u ritam biti ce ti puno lakse... Evo cu i ja krenuti sa jos nekim molitvama, pa ako ti bude tesko trazi podrsku, jer cu je i ja traziti ako budem bio blizu da pokleknem... Boze pomozi nam da ustrajemo :a1250:

Btb

Rafaela7 napisao:

Ne boj se nijedne napasti jer si zajedno sa Kristom jaca, nemoj misliti na napasti, nego svoju energiju okreni molitvi...
Uzdajmo se u Njega :a1250:

Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 vel 2012 13:11 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
Predivno.... Kako mi je drago... Samo naprijed Discipula Domini.... :grlim te:

A djed neka pociva u miru, i neka ga andeli odvedu u Jeruzalem... idu 10 oce nasa, zdravo marija i slava ocu za njegovu dusu...

Ako ti bude tesko s ovim molitvama sjeti se djeda i da si na njegov odlazak pocela sa molitvama i biti ce ti lakse, uspjeti ces siguran sam, a i djedu ce ti biti drago i njemu ces pomoci, a on ce ti to vratiti....

Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 vel 2012 15:08 
Odsutan

Dugi, dobrodošao natrag :D

kako je lijepo čuti ovoliko potpore i savjeta vezanih za molitve, jednostavno se čovjek osjeća vezanim za tijelo jedne svete katoličke crkve, upravo onako kako je to Isus i tražio od nas da budemo tu jedni za druge, djelatna ljubav :D

Discipula, drago mi je što se pridružuješ molitvama :b112: jer su stvarno prekrasne i svima ih preporučam, i u pravo vrijeme si počela, molitve će ti savršeno pomoći u razmatranju Kristove muke, barem su meni dosada dijelovale tako, nek ti je djedu pokoj vječni i svijetlost vječna svijetlila mu, počivao u miru Božjem, svakako budem izmolio i više očenaša za njega :a1250: Bog vas sve blagoslovio :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]