www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 22:33

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 30 pro 2011 20:27 
Sunčica12 napisao:
Molim te molitve već skoro 5 mj i doista osjećam na sebi promjene, u smislu da osjećam neku agresivnost u sebi, postala sam razdražljiva, vječno namrgođena, rijetko se smijem ...čudna u svakom smislu, ponekad prilikom molitve osjećam ometanje kao npr. svakakve misli mi padaju na pamet, sve samo da ne molim, ali mislim da je bitno ustrajati i ne odustajati. Ne bojim se, znam zašto ih molim i želim moliti do kraja jer sam u tim molitvama posebno preporučila članove obitelji koji imaju doista velikih problema i godinama su u velikim grijesima, izbjegavaju odlaske u crkvu, dok drugi idu u crkvu, ali daleko su od vjernika. Mislim da svojom molitvom preuzimam nekim dijelom njihove grijehe na sebe i zato mi je tako teško ovih 5 mjeseci, a vjerojatno će tako biti i narednih 7 mj, no ne bojim se jer već sam pokušavala dva puta ovo i molila bih nekih 2-3 mj, a onda bih odustala, ali sada zaista imam jaku volju da molim za svoje bližnje, jer osjećam da im nekako moram pomoći, a s obzirom da sve ostalo ne pomaže, uzdam se u Boga i u Gospu opet ! Kažem opet, jer već sam neke pokore vršila s nakanom da se dogodi čudo koje im je potrebno, ali zaista čudo. Jednom sam vršila hodočašće u jedno svetište za njih i vjerujte da se to hodočašće pretvorilo u "Moj Križni put", toliko mi se loših i neobjašnjivih stvari dogodilo usput da sam htjela odustati, ali nisam imala izbora, nevjerojatno je ono što mi se dogodilo, da bi sve to prilikom dolaska u crkvu u tom svetištu nestalo !!!! Isto sam tu doživjela najbolju ispovjed do sada u svom životu, isplakala sam se, ali kao da mi je pao kamen sa srca nakon ispovjedi! Uglavnom vidim da problem postoji i da trebaju pomoć, a samim time i ja, jer se radi o cijeloj mojoj obitelji i sve se nekako prenosi s koljena na koljeno, mržnja, mržnja i uništavanje jedni drugih.

slična priča, ali sam još uz ovih 15 molitvi molio krunicu za obitelj, koja ide do 14 koljena unatrag ak sam dobro shavtio, a nije bas dugačka tak di ni neki problem, a kaj se tiče 15 molitava Brigite u početku mi je bas bio mir, divota, ali sad ko da me zločesti pokušava sprječiti(spava mi se, pa nemam volje, pa nekaj ili netko prekida, pa mi je zlo bilo par puta, te mi se zijeva, svakojake milsi itd...) al ne dam se ja :) :a1250:

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 31 pro 2011 20:49 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
i u mojoj obitelji je velika mržnja... sada vidim u zadnje vrijeme mržnja prelazi i na mene sve više... kao da se ne prepoznajem... stalno bih se tukao s nekim... dolaze mi i psovke stalno za njih... a da ne govorim koliko mi idu na živce, uh...

brigitine molitve su vjerujem taj hod prema svetosti i čistoći za sebe i svoje bližnje... ali nikako ustrajat u molitvi... ja sam opet prekinuo, pa opet počeo... i neki dan sam ponovno prekinuo... sada bih mogao... početi... opet hahaha :a1163:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 sij 2012 08:23 
Odsutan

Nakon 8 mjeseci molitve...moje kusnje su i dalje prisutne..al sad sam malo vise imuna na njih... Krunica pomaze najvise u borbi protiv kusnja..napasti.te prisilnih misli...
Takoder nakon 8 mjeseci vidim i promjene u obitelji.. iako tu ima jos posla da se neke stvari dovedu u red..
Sretna sam zadovoljna i drago mi je da sam se odlucila za ovu molitvu, bez obzira na kusnje , jer su plodovi puno veci i dragocjeniji...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 sij 2012 09:35 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Meni su Molitve Sv.Brigite predivne,zaista jake i puno su mi pomogle.Od danas sam počela moliti NJenih 7 molitvi,i predivno sam se osjećala dok sam molila.
Kad sam molila 15 molitava(prije 7-8 godina),nekoliko puta počela i prekidala,i onda napokon...uf jako teško pogotovo prva dva do tri mjeseca,misli lutale,al uopće nisam obračala pažnju znala sam da Bog prima takvu molitvu,jer misli ružne nisu od mene!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 sij 2012 13:06 
Odsutan

Tek sam od nedavno počeo moliti, do sada nisam imao nikakve napasti od odustajanja ali već sad primjećujem neke stvari koje mi ukazuju na snagu tih molitvi, tako u ovih par dana intenzivnije osjećam vlastitu životnu bol, i tek kada ju prikažem kao naknadu i u sjedinjenje s Isusovim mukama o kojima razmatram dok se molim osjećam mir i smisao patnje, u svakom slučaju drago mi je da sam počeo moliti.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 sij 2012 13:24 
Odsutan

Evo meni ostali jos 25dana do kraja 15molitvi... Bilo je teskih dana ali i laksih. Ma da se trudim da ih molim srcem, misli odu... Ali virujem da ih Bog uzima srcem isto. Od jucer sam pocela sa 7molitvi i presritna sam!!! 8) 8) 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 sij 2012 12:04 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Znam da će Bog dragi sve to nagraditi i nije mi bitno da mene nagradi koliko da napokon vidim osmjehe na licima svojih najmilijih, jer kad su oni sretni i ja sam i obrnuto, vjerujte mi , čak da mi poklone pola svijeta, a da vidim da nešto tišti moje najdraže, ja opet nebih bila sretna. Takva sam i mislim da Bog od nas najviše traži molitvu jednih za druge, jer toliko smo zastranili u ljubavi da je to za ne povjerovati ! Neznam dali vi primjećujete, ali meni se nekako čini da se ovaj svijet do srži izopačio, svatko samo na sebe misli, nitko ne vidi patnje i potrebe onog pored sebe ! A ljudima je potrebno samo da vide da nam je stalo, da brinemo (meni prvoj), tako malo treba da svi budemo sretni !
Što se tiče tih nekih ometanja tjekom molitve, meni se čak neki dan dogodila i vrtoglavica, a molila sam sjedeći !
I meni se u početku sve činilo ok, lagano, tek kasnije sam počela osjećati prvo neku dosadu, kao da sam dvolična dok molim, da ne molim srcem, kao da neko moje drugo jaiznutra govori : "A šta glumiš, kako ti možeš znati kako je bilo Isusu na Križu, tu samo nešto brbljaš i misliš da si dobra !"; zatim sam počela moliti na poslu u određeno vrijeme kada me nitko nebi ometao jer tako mi je bilo najlakše, da bi me nakon par dana jedna osoba počela intezivno zamarati pričom točno u to vrijeme, ...ali nisam se dala, uglavnom ima dosta toga, ali trudim se i nadam se da ću ustrajati do kraja ! Lyrics možeš li mi reći koja je to Krunica za obitelj, istraživala bih na net-u, ali obično ima puno verzija pa nisam sigurna koja je prava, to mi se recimo dogodilo kad sam tražila molitvu Sv.Krvi Kristovoj !

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 sij 2012 12:21 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi ljudi,

blago svima vama koji molite te molitve!

Ja sam ih molila prije nekoliko godina i s ovim vremenskim odmakom zaista mogu reći da nikad nisam imala više milosti i više ljepote u svom životu nego te godine kad sam molila 15 molitava sv. Brigite.
Mislim da bih mogla napisati knjigu o svim divnim događajima i ljudima koje je Bog slao na moj put u to vrijeme.
Nažalost, nisam bila odlučna prigrliti te milosti i svojom sam mlakošću puno tih milosti nekako odbacila :twisted: i zato imajte i oči i srce širom otvoreno kad ih molite jer vjerujte, oceani Božje ljubavi i milosrđa se izlijevaju u to sveto vrijeme....

Ako ih mole samci, budite pažljivi u tu godinu sa svim novim poznanicima, meni ih je te godine puno došlo u život, sve jedan bolji od drugog, pa sam se od svega umorila i zbunila i rekla svima: Ne, hvala!
Danas mi je žao zbog toga! Bili su to prekrasni ljudi divnih osobina, ljudi koji su nudili sve što je potrebno za lijep brak pun Boga i ljubavi.
Nisam shvaćala kako mi Bog daje da odaberem najbolje!
Nije da žalim ili da sam tužna, ali kad bih se mogla vratiti u tu godinu, jednome od njih bih sigurno rekla DA na sve ono na što sam tad rekla NE...iako je srce odmah govorilo DA.
Uglavnom, imajte oči i srce širom otvorene jer zaista će se rijeka blagoslova spustiti na vas... :D :D

Nikad više nisam mogla započeti te molitve...i sad se gotovo i čudim kako mi je uspjelo da ih te godine izmolim....i kad gledam s ovim odmakom: moja je duhovnost najviše procvala i utvrdila se upravo u to vrijeme, s tim divnim molitvama.

Sveta Brigito, moli za nas!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 sij 2012 21:46 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

jučer sam počela sasvim slučajno ili ipak ne slučano?? Tražila sam na forumu neku lijepu militvu za ozdravljenje ( već godinu dana mučim muku sa ranama na rukama i nogama a doktori ne znaju što je pa me niti ne mogu liječit ) i naletim na molitve Sv Brigite. Moram napomenut sa danima molim dragog Boga ne da me izliječi jer to nisam ni zaslužila nego da me odvede na put ozdravljena. I kad sam pročitala o molitvama i žrtvi molitve nekako ni trena nisam razmišljala da li da počnem. Odmah sam počela. Tek danas sam pročitala Vaše komentare i svjedočanstva i to mi je još više odlučnosti i ohrabljenja dalo. I što je meni jako bitno tekkad sam odlučiola molit sjetila sam se da sam molima za put ozdravljenja. Velika je sad ndama u meni da je to ključ i put koji je za mnene dragi moj Isus pripremio.

Međutim sinoć kad sam molila cijelo vrijeme mi se javljao neki strah i to me jako ljutilo. Nekoliko puta sam se vračala na početak i opet strah. Pala mi je na pamet idea da će mi se javit prikazanje i od toga me hvatao neopisivi strah i nisam se mogla skoncentrirat. Onda sam se molila da me srah napusti ali nikako se nisam mogla do kraa skoncentrirat od tog straha. Da li je itko od Vas imao sličnih problema?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 sij 2012 22:10 
Odsutan

Nema odustajanja... nemoj se bojat mare... ako si odlučila molit, moli i ne sumnjaj... Bog će djelovati... ja ponovno započeo, zajedno smo jači.
draga ela ti si Božji blagoslov svima nama ovdje... nisi samo ti susrela divne ljude , susreli su i oni hahaha
Božji blagoslov tebi i tvojima

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]