www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 20:00

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 01 pro 2011 15:12 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 2 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
mala alex napisao:
A meni je taaaako tesko postalo moliti ih! Nikad mi se nisu cinile duge ka sad pri kraju(ostalo mi manje od 2mj)! Kad molim neke druge nista mi nije i mogu se skoncentrirati a kad molim Sv.Brigitu bude mi uzasno. O svemu razmisljam samo ne o molitvi. Ka da uden u neku loptu, maglu ne znan kako da docaran i jednostavno nikako doci sebi smajlic25 smajlic25 smajlic25 . I onda kazen razmisljaj o tome sto molis i bude ok jednu dvi recenice i onda opet. Pa se pitan oce li ih Isus prihvatiti takve???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

identična stvar je kod mene, kao da sam na nekim drogama :shock: dekoncentrirana i užasno pospana, tako da sam već nekoliko puta odustajala i svaki put bi mi bilo žao, zato ovaj put nastavljam s nadoknađivanjem hrabro naprijed smajlic27
kakave god kušnje bile, ako se borimo protiv njih to vrijedi više nego laka molitva!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 pro 2011 21:26 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Vidim da nekome kušnja djeluje i na način da misli kako njegova moliva nije dostojna (odsutnost i dekoncentracija). Moje mišljenje je da je to također kušnja ili sotona hoće kroz taj osjećak krivnje da nas slomi.

Mislim da je Bundalo imao na tu temu dobar odgovor. Sve u životu radi koliko je do tebe, što bi značilo ako se ne možemo bolje i koncentriranije moliti onda to valjda nije do nas..

Eh da pitanje za forumaše.

Ima li tko da je izmolio 7 molitava sv. Brigite od 12 godina, pa da napiše kako je poslije, ima li kakvih promjena da je primjetio na sebi i sl. ili da zna tuđa iskustva?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 18:06 
Odsutan

NIKS napisao:
Ima li tko da je izmolio 7 molitava sv. Brigite od 12 godina, pa da napiše kako je poslije, ima li kakvih promjena da je primjetio na sebi i sl. ili da zna tuđa iskustva?

I mene to zanima! Ja sam počela prije kojih desetak dana sa molitvama..... joj, tako teške kušnje me snalaze... Istina je, da se trenutno nalazim u prekretnici svoga života.... ali taj đavao, uf... baš me niti malo ne pušta na miru.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 21:25 
Odsutan

ja nemam nikakve kušnje baš da je toliko vidljivo... :b112:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 pro 2011 23:48 
Odsutan

ja iman iste probleme,ali treba bit jak,ustrajat i vjerovat i dat ce bog :wink: moja preporuka moliti od podne do tri,kad je bila i muka isusova,tada se moze jace osjetiti molitva!Bvb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 pro 2011 11:20 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Drago mi je vidjeti da nas ima, koji molimo ove molitve..To mi daje poticaja, da ja nisam jedina koja ima poteškoća..nekad umorna, nekad odsutnih misli...nekad srce razumi svaku riječ..i ne dam se, ne odustajem! Počela sam 15.02.2011. sa dečkom..i to mi je dodatni poticaj, lakše je..jer uvijek jedno drugo podsjećamo na molitvu, da idemo naprijed..Dogodilo se dosta lijepih stvari u vremenu od kad molimo..ali i velikih kušnji..bolnih situacija...BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 pro 2011 12:01 
Odsutan

Molim te molitve već skoro 5 mj i doista osjećam na sebi promjene, u smislu da osjećam neku agresivnost u sebi, postala sam razdražljiva, vječno namrgođena, rijetko se smijem ...čudna u svakom smislu, ponekad prilikom molitve osjećam ometanje kao npr. svakakve misli mi padaju na pamet, sve samo da ne molim, ali mislim da je bitno ustrajati i ne odustajati. Ne bojim se, znam zašto ih molim i želim moliti do kraja jer sam u tim molitvama posebno preporučila članove obitelji koji imaju doista velikih problema i godinama su u velikim grijesima, izbjegavaju odlaske u crkvu, dok drugi idu u crkvu, ali daleko su od vjernika. Mislim da svojom molitvom preuzimam nekim dijelom njihove grijehe na sebe i zato mi je tako teško ovih 5 mjeseci, a vjerojatno će tako biti i narednih 7 mj, no ne bojim se jer već sam pokušavala dva puta ovo i molila bih nekih 2-3 mj, a onda bih odustala, ali sada zaista imam jaku volju da molim za svoje bližnje, jer osjećam da im nekako moram pomoći, a s obzirom da sve ostalo ne pomaže, uzdam se u Boga i u Gospu opet ! Kažem opet, jer već sam neke pokore vršila s nakanom da se dogodi čudo koje im je potrebno, ali zaista čudo. Jednom sam vršila hodočašće u jedno svetište za njih i vjerujte da se to hodočašće pretvorilo u "Moj Križni put", toliko mi se loših i neobjašnjivih stvari dogodilo usput da sam htjela odustati, ali nisam imala izbora, nevjerojatno je ono što mi se dogodilo, da bi sve to prilikom dolaska u crkvu u tom svetištu nestalo !!!! Isto sam tu doživjela najbolju ispovjed do sada u svom životu, isplakala sam se, ali kao da mi je pao kamen sa srca nakon ispovjedi! Uglavnom vidim da problem postoji i da trebaju pomoć, a samim time i ja, jer se radi o cijeloj mojoj obitelji i sve se nekako prenosi s koljena na koljeno, mržnja, mržnja i uništavanje jedni drugih.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 pro 2011 12:52 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
čišćenje je sve to..
sviju nas koji molimo Isusovu muku svakodnevno. Često jako bolno čišćenje, ali jedini pravi put prema svjetlu.. :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 pro 2011 14:11 
Odsutan

Danas sam počeo moliti i to posve slučajno, kako je petak sjetio sam se da nisam postio i odlučio sam Isusu posvetiti današnji dan ali mi nije padala nikakva ideja na pamet što da učinim, otiđem na TT i vidim temu 15 molitvi sv.Brigite i kad sam vidio koje sve milosti Bog daje onima koji ih mole odlučih jednostavno početi, nakon molitve sam osjetio takav mir da je to neopisivo i tek kasnije shvatim da sam molio između 12 i 15h baš u vrijeme Isusove muke, osjećao sam se kao da sam bio vođen nevidljivom rukom, a i inače već neko vrijeme molim Boga da mi pokaže put i usmjeri me jer se osjećam izgubljeno i nikako se ne mogu riješiti tog osjećaja. S Božjom pomoći ustrajat ću u molitvi :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 pro 2011 16:33 
Odsutan

Podijelio: 2 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
marin napisao:
Danas sam počeo moliti i to posve slučajno, kako je petak sjetio sam se da nisam postio i odlučio sam Isusu posvetiti današnji dan ali mi nije padala nikakva ideja na pamet što da učinim, otiđem na TT i vidim temu 15 molitvi sv.Brigite i kad sam vidio koje sve milosti Bog daje onima koji ih mole odlučih jednostavno početi, nakon molitve sam osjetio takav mir da je to neopisivo i tek kasnije shvatim da sam molio između 12 i 15h baš u vrijeme Isusove muke, osjećao sam se kao da sam bio vođen nevidljivom rukom, a i inače već neko vrijeme molim Boga da mi pokaže put i usmjeri me jer se osjećam izgubljeno i nikako se ne mogu riješiti tog osjećaja. S Božjom pomoći ustrajat ću u molitvi :a1250:

prekrasno mi je ovo svjedočanstvo..neka ti Bog pomogne da ustraješ u ovim molitvama jer nemoguće je svakodnevno razmatrati Isusovu muku i ostati nepromijenjen. to je ono što je toliko lijepo u ovim molitvama :grlim te:

Sunčica12 stvarno vjerujem da nijedna molitva ili žrtva koju učinimo za druge nije uzaludna, Bog će to sve nagraditi!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]