www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 16:10

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 09 lis 2011 13:35 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Boziji Blagoslov svima

Citam ove komentare i mogu vam reci da smo svi manje vise prosli kroz ista iskusenja,borbe i ne znam vec sta dok smo molili Brigitine molitve.Ne pusta djavao tako lako sve te duse sto ih molitvom oslobadjamo iz njegovih ruku...
Molila sam 2god i pocinjem opet...to je kao da molimo Krizni put svaki dan,to su mi najdraze molitve koje sam molila da sada,dala sam ih svojima,prijateljima i ko god je htio da pokusa...
Preporucila bih ih svima,vrijedi sva ona borba kroz koju prolazimo dok ih molimo... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 lis 2011 18:47 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 2 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
napravila sam si zaostatke od tri dana i sad ne znam što da radim, pokušati nadoknaditi ili ponovno sve ispočetka :(

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 lis 2011 19:19 
a kaj spominjete 15 i 7 istovremeno kaj nije ova od 7 skraćena verzije ove od 15???
parodinarm se !

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 28 lis 2011 14:56 
Odsutan

opet ja na ovoj temi :a1163:

ma htjela sam pitati jeli se mogu 7 molitvi sv.Brigite moliti iako nismo izmolili godinu dana onih 15? ili to uopće nema veze?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 lis 2011 16:05 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

lyra1 napisao:

ma htjela sam pitati jeli se mogu 7 molitvi sv.Brigite moliti iako nismo izmolili godinu dana onih 15? ili to uopće nema veze?

Pozdrav svima... Novi sam na forumu, ali ne i u molitivi sv. Brigite.
Izmolio sam jednom 15 molitva sv. Brigite, sada molim 7..

Neovisno ti je jedna molitva od druge, ali su ti i drugačija obećanja..

Navedeno ti je na ranijim stranicama obećanja za jednu i drugu..

Samo budite ustrajni i obećanja koja su dana, po mom primjeru stvarno se i događaju..

Naime, najuži članovi moje obitelj približili su se puno više Bogu i molitvi, krenuvši od svojih roditelja, supruge...Bogu hvala..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 lis 2011 14:02 
Odsutan

NIKS napisao:
lyra1 napisao:

Pozdrav svima... Novi sam na forumu, ali ne i u molitivi sv. Brigite.
Izmolio sam jednom 15 molitva sv. Brigite, sada molim 7..

Neovisno ti je jedna molitva od druge, ali su ti i drugačija obećanja..

Navedeno ti je na ranijim stranicama obećanja za jednu i drugu..

Samo budite ustrajni i obećanja koja su dana, po mom primjeru stvarno se i događaju..

Naime, najuži članovi moje obitelj približili su se puno više Bogu i molitvi, krenuvši od svojih roditelja, supruge...Bogu hvala
..

baš lijepo svjedočanstvo za ove molitve :D
I mislila sam da su molitve neovisne ali nisam bila sigurna, hvala ti Niks na odg.!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 stu 2011 17:59 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Bozji blagoslov svima,
evo i ja sam pocela pred 15 dana moliti 15 molitvi Sv Brigite,i imam tako grozne kusnje.Sve oko mene se okrenulo naopako,grozne svade sa obitelji sto njihovom krivicom a i mojom,na momente imam osjecaj da nisam uopce dostojna moliti te molitve,da nisam dostojna nicega i nikoga,i da sve sto sam napravila u zivotu ja krivo i naopako.Toliko mi bude tesko da imam osjecaj da cu explodirati,ali sa druge strane javlja se slatka i neopisiva zudnja da izmolim molitvu do kraja i ne samo tu nego i 7 molitvi koje se mole 12 godina.Trenutci kada je molim su trenutci posebnog mira i "leptirica u trbuhu" da pozelim vjecno biti u molitvi.Ovo je moj drugi pokusaj molitve,prvi je bio prije 3 godine kada sam je pocela moliti zajedno sa mojom mamom i prijateljom.Oni su svoju zavrsili a ja odustala nakon 10 mjeseci teske muke.Znala sam zaspati usred molitve,znala sam moliti a da uopce nisam bila svjesna gdje sam stala,sto sam uopce izmolila,misli su mi bile umnozene ne n-tu.Osjecala sam da me zlo sprijecava da molim i dalje,bila sam svjesnatoga.Kada smo pocele moliti mama i ja tako smo se lijepo isposvadali ona,moj brat i ja da je to bilo prestrasno.Rjesili smo tu svadu i ona je svoju molitvu zavrsila i pocela moliti 7 molitvi,a ja nisam mogla zavrsiti,prevelike napasti.Ostala sam totalno sama sto nisam mogla podesti nikako.Prestala sam moliti i zivot se vrati u kolotecinu.Ali Brigitine molitve mi nikako nisu izlazile iz glave,cak sam se nasla u Svedkoj u njezinoj crkvi bez da mi je to bilo u planu,i zamislite u citavoj Svedskoj koja je inace protestantska zemlja i ljudi uopce ne idu u crkvu ja upoznam Svedanku na sasvim obican nacin,u obicnom okruzenju i obicnom drustvu,znaci na onako zemaljski nacin i ona odjednom kaze da mi zeli nesto pokloniti,meni malo neugodno ali dobro.Ode u sobu i vraca se sa metalnim raspelom privezanim za nekakvo starinsko zuto platno i ja sva u shoku pitam sto je to i zasto?????A ona mi kaze da je jako obolila od raka kostiju i da se isla moliti u crkvu gdje je srela jednu gospodu koja je takoder bila smrtno bolesna i prakticki na samrti joj je poklonila taj Kriz koji je od Svete Brigite.....DA UPRAVO TAKO KRIZ KOJI JE SVETICA DRZALA U RUKAMA.....Ja zamalo da nisam pala u nesvjest.Kaze meni zena da je 10 godina taj kriz kraj njenog kreveta i da se moli sa njim u ruci,ali sada osjeca potrebu da meni pokloni taj Kriz.A vjerujte nismo tada bili u tim temama,zena nije mogla ni pomisliti da ja poznam Sv Brigitu a kamoli da sam molila njene molitve.I eto moj Kriz stnuje u mojoj torbi a ja sam sada ponovo krenula castiti rane Isusove i NADAM se da cu uspjeti. :a1250:
BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 stu 2011 18:22 
ja sam počel prije jedno 2 tjedna i tak sam smiren ko nikad do sad u zivotu, divno...

:a1250: :grlim te: :a1250:

BVB

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 15 stu 2011 20:16 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
lyrical napisao:
ja sam počel prije jedno 2 tjedna i tak sam smiren ko nikad do sad u zivotu, divno...

:a1250: :grlim te: :a1250:

BVB

:shock: lyrical, ti si muško???? :oops: :oops:
kak sam to uspjela previdjet i svrstat te u ženske nije mi jasno.. :oops:

@senjanka.. potpuno te razumijem!! imam i ja te gadne kušnje s obitelji, i ne prestaju otkako molim Brigitine molitve (par mjeseci). Ono zna bit neko zatišje, al u principu mi se sve počelo svodit na to da doslovce IZBJEGAVAM određene članove u obitelji, kako ne bi izbio fajt... imam često osjećaj da je samo moje prisustvo dovoljan povod za svađu... ni usta ne moram otvorit, a već izbija neki problem, svađa. Slika :roll:
I znam da me to zli želi natjerat da se krenem svađat i da sagriješim.... zato se jednostavno klonim. Pa preporučam to isto i tebi, ako će ti biti lakše. Meni je to najjednostavnije rješenje, jer imam zeznut temperament, i kad me netko nepravedno proziva lako me razjarit...a želim se učiti pravoj poniznosti i trpljenju koja dolazi u prihvaćanju upravo toga.
Pa mi je i ovo velika stvar ne ulazit u raspre, samo se pobrat i svađajte se sami sa sobom. 8)
Ne dam đavlu gušta... Slika

Nisam još čula da je ijedna molitva imala na ljude tako jake kušnje kao ova... zato vjerujem u nju i njene plodove. :a1250:

Drži se.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 stu 2011 20:42 
mislim da jesam :D

Vrh

Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]