www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 srp 2025 21:56

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 16 ruj 2010 20:26 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
Hvala svima na molitvu...
Veceras u 17 sati je majka operisana..preporucujem je i dalje u nakane...jer poslje vise mozdanih udara ,.....tesko stanje..

Zdravo, Kraljice, majko milosrđa, živote, slasti i ufanje naše zdravo.

K tebi vapijemo prognani sinovi Evini.

K tebi uzdišemo tugujući i plačući u ovoj suznoj dolini.

Svrni, dakle, odvjetnice naša, one svoje milostive oči na nas

te nam poslije ovoga progona pokaži Isusa, blagoslovljeni plod utrobe svoje.

O blaga, o mila, o slatka Djevice Marijo.Amen

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ruj 2010 07:48 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Rebeka :grlim te: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ruj 2010 11:35 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Evo stavljam "copy paste" posta sa jednog foruma, pa vas molim da se kratko pomolite za ovu ženu.

"Lijep pozdrav svima i ovo je moj prvi post, nažalost volio bi da sam trenutno u mogučnosti otvoriti neku novu temu ali imam velikih problema(ne ja nego moja supruga te je stanje slijedeće).
Ona leži u ZG u Bolnici Sestara Milosrdnica gdje je operirana i ima dijagnozu Morbus Chron koji je prekasno dijagnosticiran te se prije liječila pod dijagnozom Ulcerozni colitis koja je bila kriva te su joj (greškom odstranili zdravo debelo crijevo).Boluje od 96god. i skroz po bolnicama, imala je 8 teških operacija do 2010 god. kad se situacija opet pogoršala te je morala u navedenu bolnicu na operaciju.Operirana je u petek 10.09 kod Prof. D.K. te se stanje zakompliciralo odnosno dobila je perforaciju crijeva te je morala hitno na operaciju koju su obavili u ponedjeljak 13.09. te je nažalost u još uvijek kritičnom stanju i leži na Intenzivnoj kirurgiji.Molim boga i nadam se da će sve biti uredu te su sada još uvijek kritična sljedeći 48h.Znači obavila je dvije teške operacije u 72h koje su trajale po cca 5h te je organizam dodatno oslabio te su imunološki nalazi prilično loše(manjak proteina,nizak broj leukocita).
Ovom prilikom zamoljavam sve koji mogu znaju pomoći nekom informacijom jer sam u očajnom stanju i skroz u iščekivanju ishoda, te me ubija vrijeme i čekanje.

Svima puno HVALA. "

Oce nas..Zdavo Mariji i Slava Ocu... :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ruj 2010 11:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Oče naš... :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ruj 2010 17:28 
Odsutan

Citat:
Ona leži u ZG u Bolnici Sestara Milosrdnica gdje je operirana i ima dijagnozu Morbus Chron koji je prekasno dijagnosticiran te se prije liječila pod dijagnozom Ulcerozni colitis koja je bila kriva te su joj (greškom odstranili zdravo debelo crijevo).Boluje od 96god. i skroz po bolnicama, imala je 8 teških operacija do 2010 god. kad se situacija opet pogoršala te je morala u navedenu bolnicu na operaciju

O moj Isuse,preporucujem Ti ovu nasu sestru koja boluje od Morbus Chron Tvom Bozanskom Srcu,zaranjaj ju u Tvoje Boezgranicno Preplavljujuce Milosrdje;predajemo je sasvim Tvojoj ljubavi i Tvojoj Ocinskoj vjernosti!
Molim Te ,o moj Isuse,moli sv. Oca za povrat njezinog zdravlja i svih do sada izgubljenih dobrocinstava koje je ,siromasna grijesnica,izgubila..
Budi Ti Tvom Ocu savrsena zrtva za njen siromasni, zivot.
Prekrij Svojim velikim Milosrdjem sve njene hrijehe i nezahvalnosti i izgradi je snagom Tvoje Milosti sasvim prema Tvojoj Svetoj Volji ! Amen
!

Slika
HVALA..hvala za dobro obavlenju operaciju moje majke..

Nista Ti Gospodine ne moze dovoljno zahvaliti;zahvaljivati Tebi na svakom trenutku,zahvaljivati treba svaki udarac srca,sve do sudnjeg dana.!
Neka Ti zahvaljuju sve moje misli;o kad bih to mogla dovoljno zahvaliti;Velicaju Te i hvale sva Tvoja djela,Slavna i Velicanstvena do u Vjecnost.Amen.
O Marijo,Ruzo Otajstvena,pomozi nam zahvaljivati za sve Milosti !Hvala Ti.
Svi vi dragi Andjeli i Sveti,pomozite nam zahvaljivati na prijsetolju
Bozjeg Milosrdja !Hvala vam..

Sveti i Pravedni Trojedini Boze,Ti sa bgagonaklonoscu gledas na sve koji Ti od srca zahvaljuju i nagradjujes ih pravedno u Svome Dobrocinstvu..
U Tvom Bozanskom Milosrdju oprosti svima koji nisu svjesni svoje krivice i zahvalnosti.Uzmi nase skromne zahvale i i uvelicaj ih kroz vjecna zahvaljivanja nasega Dragog Gospodina i Spasitelja i nase Drage Ruze Otajstvene Tebi,o Dragi ,Voljeni oce,kao pokoru za nezahvalno covjecanstvo,na sve vecu Slavu Trojedinog Boga i za posvecenje nasih dusa..Amen..

O moj Isuse,preporucujem se Tvom Bozanskom Srcu,zaranjam u Tvoje Boezgranicno Preplavljujuce Milosrdje;predajem se sasvim Tvojoj ljubavi i Tvojoj Ocinskoj vjernosti!
Molim Te ,o moj Isuse,moli sv. Oca za povrat svih do sada izgubljenih dobrocinstava koje sam ja ,siromasna grijesnica,izgubila..
Budi Ti Tvom Ocu savrsena zrtva za moj siromasni,nezahvalni zivot.
Prekrij Svojim velikim Milosrdjem sve moje hrijehe i nezahvalnosti i izgradi me snagom Tvoje Milosti sasvim prema Tvojoj Svetoj Volji ! Amen!

Zadnja izmjena: rebeka; 17 ruj 2010 17:35; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ruj 2010 17:32 
Odsutan

BOG vam plati...svima,koji ste molili za moju majku... :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Operacija je dobro prosla..odstranjen je Hämaton,ali posljedice od mozdanih udara ostaju,dobila je epilepsiju...i jos se ne zna sigurno Demenz...
Preporucam ju i dalje... :a1250: :q4:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ruj 2010 23:38 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
:a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 ruj 2010 17:24 
Odsutan

Zahvaljujemo Ti Ruzo Otajstvena...
nasa draga Majko..za sve uslisane molbe....

O Marijo ,Majko Ljubavi,Boli i Milosrdja,
molimo Te sjedini Tvoje molbe s nasima,kako bi Isus,
Tvoj Bozanski Sin na koga se obracamo,
u Ime Tvojih Majcinskuh Krvavih Suza,nase vapaje uslisao,
kako bi sa milostima koje molimo mogli dostici Krunu Vjecnoga Zivota.Amen.

Tvoje Krvave Suze, o Prebolna Majko,razdiru vladavinu pakla.
Po Tvome Bozanskom Milosrdju , o svezani Isuse,
sacuvaj svijet od njegovog zlokobnog utjecaja !

Hvala Ti Draga majcice, sto se Tvoj Preljubljeni Sin Proslavio,
u nasim molbama,i sto si uslisala,nasu molitvu...
Hvala...Aleluja,Aleluja
...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 ruj 2010 20:37 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Predragi,milostivi Isuse!Molim Te za svoj brak,za mog muza da nadje unutarnji mir.Ulij u njega svoje milosrdje,neka Te spozna,osjeti.Daj mu snage,uslisi njegove molitve,MOLIM tE I VOLIM NAJDRAZI ISUSE.I MOLIM TE USLISAJ MOLITVE I DAJ SNAGE REBEKI.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 ruj 2010 21:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dobri Bože budi uz moju kćer sutra, ima dva usmena ispita, pošalji joj po Duhu svetome snage da odgovara bez straha i treme. Molim te dobri bože budi uz nju

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]