www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 22:35

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2010 16:17 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ma bolje je, imala sam kušnje i teško su mi mollitve padale u početku, sad je bolje. Hvala svima BVB Ne razumijem zašto je to jedina molitva koja mi je "teško" pala?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2010 16:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ana kakva je ta knjiga, o čemu govori? Tko je napisao?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2010 19:21 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

U toj knjižici imaš razni molitvi koje služe kao moći,a ujedino imaš pravo zaželit jednu želju,koja će ti sigurno biti ispunjena...piše sve unutra.ako želiš javi mi se rado ću ti je poslati.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re:
PostPostano: 14 ruj 2010 14:38 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ana napisao:
U toj knjižici imaš razni molitvi koje služe kao moći,a ujedino imaš pravo zaželit jednu želju,koja će ti sigurno biti ispunjena...piše sve unutra.ako želiš javi mi se rado ću ti je poslati.

Ej ana hvala ti, tek sam sad vidjela post-u međuvremenu sam saznala da mi prijateljica ima tu knjigicu, rekla mi je dati da vidim pa ako mi se svidi da će mi nabavit, hvala svejedno.

a što se molitvi sv. brigite tiče....uh u debelom sam zaostatku,ne znam šta da radim dalje, pokušat drugom prilikom, nastavit, nadoknadit šta?

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: Re:
PostPostano: 14 ruj 2010 18:13 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
gabrielaa napisao:
ana napisao:

Ej ana hvala ti, tek sam sad vidjela post-u međuvremenu sam saznala da mi prijateljica ima tu knjigicu, rekla mi je dati da vidim pa ako mi se svidi da će mi nabavit, hvala svejedno.

a što se molitvi sv. brigite tiče....uh u debelom sam zaostatku,ne znam šta da radim dalje, pokušat drugom prilikom, nastavit, nadoknadit šta?

ja bi nastavio dalje da sam na tvom mjestu... ja recimo zaostajem 40 dana i nedam se... vjerujem da cu ih jednoga dana sve nadoknaditi... jer jos je 11 duih godina razmatranja muke Gospodnje predamnom

sve na Njegovu slavu i hvalu i blagoslov svima onima koji su u toj molitvi :D :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 ruj 2010 18:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

a pokušat ću, svakako...ali nisam baš ovih dana općenito za molitvu, jedva nešto probrljam, koncentracija -ništa :oops:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 lis 2010 12:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi forumaši...15 molitvi Svete Brigite molim otprilike zadnjih 5 mjeseci, a 7 molitvi zadnjih mjesec dana.Uspijevam gotovo svaki dan, a dane kada nisam stigla sam nadoknadila.Nemam problema tipa toga da zaspim ili nekih velikih kušnji ( tj.trenutno imam dosta briga i problema u životu, ali ne povezujem to sa tim molitvama, dapače, nadam se da će mi one pomoći ), ali zato imam jedan drugi, ogroman problem...naime, osjećam se dosta licemjerno jer nekako to više "odradim".Trudim se čitati-moliti barem s razumijevanjem, ali često se pogubim u mislima, dešava mi se da usred pomislim...evo, još samo tri-npr. i sl.Strašno!!! Zbog toga sam već više puta mislila i prestati jer se baš glupo osjećam, kao da Bog ne zna da samo eto brbljam i odrađujem (Njega?!?!!!), a onda ipak se predomislim jer se nadam da možda s vremenom, možda se produbi moja vjera, možda treba vremena, što ako prestanem , što onda, onda ću prestati i što onda, bojim se da se još više ne udaljim ako si barem ne nametnem molitvu pa barem i kao obavezu, ne znam ni sama što napraviti :twisted: BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 lis 2010 12:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

moram sama sebe ispraviti...naglo sam napisala prethodni post, ali kad bolje razmislim, u početku moljenja 15 molitvi imala sam dosta jake strahove, uz sebe sam znala držati mobitel ili imati upaljenu-samo stišanu-televiziju ( toliko o mojoj velikoj vjeri i pouzdanju :twisted: :twisted: :twisted: ). To je bila i faza u kojoj se u međusobnim obiteljskim odnosima nismo baš dobro slagali, bilo je dosta gorčine i trzavica...samo što ja sve to nisam povezala s tim molitvama, ali kad pogledam vaše postove, pa evo tko zna...međutim sada, što se tiče strahova, oni su nestali ili se barem jako ublažili, kao i gorčina i obiteljske trzavice---to nekako vjerujem, pa možda i je posljedica molitvi, zato i ne želim prestati moliti iako se pogubim, iako ima dana kada jedva čekam završiti s molitvom, iako svašta nešto,...ali opet, što ako potpuno prestanem, hoću li se udaljiti, ovako možda ima nade da se više približim, "otvorim" ...u početku sam uza sve te strahove imala više volje, želje, koncentracije...a sad... :twisted:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 lis 2010 23:16 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga Anai,ja sam molila te molitve godinu dana i isto sam se tako osjecala ali poslije ti one postanu dio tvoga dana i kada ih budes prestala moliti...nedostajati ce ti..kao da ti uđe u krv.Ne brini se,svima nama nekada misli odlutaju...e da,btw i meni je jedan veliki strah nestao dok sam ih molila...ustraj :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 lis 2010 10:23 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Molim molitve na posebnu nakanu. Primjećujem da se čudo događa polako, nečujno, kao cvijet koji raste u tišini i pupa... Procvijetat će, treba strpljenja...
A da imam kušnje i uznemirenja, imam... U takvom stanju sam zabrinuta, uznemirena, uzrujana, nervozna, često se posvađam radi ničega s bližnjima, itd., itd.,...

Odlučila sam se za Boga i protiv sotone!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]