www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 lip 2025 23:03

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 107 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 24 kol 2010 14:17 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Zašto vidioci u Međugoriju napiominju da veliki broj duša završava u paklu,najviše,jedan dobar dio u čistilištu,a najmanje duša završava u raju...ŠTO JE ISTINA?Vidioci u Fatimi isto tako govore o spasenju koje treba zaslužiti...prema vidioci iz Fatime jedna djevojka koja je bila silovana,ostat će u čistilištu do svršetka svijeta ako se nitko za nju nebude molio...Što je ovdje istina?Zatim sveci koji su imali iskustvo pakla govore da veliki broj duša završava u paklu?ŠTO JE ISTINA?A prema Zoranovom,izgleda da se ovdje na Zemlji može živjet svakako i eto nas u raju.....skoro nitko neće u pakao,onda netreba se ni brinuti,ni moliti ako je to tako kako Zoran veli!ŠTO JE ISTINA?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 kol 2010 19:56 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 72 zahvala
SAN napisao:
Zašto vidioci u Međugoriju napiominju da veliki broj duša završava u paklu,najviše,jedan dobar dio u čistilištu,a najmanje duša završava u raju...ŠTO JE ISTINA?Vidioci u Fatimi isto tako govore o spasenju koje treba zaslužiti...prema vidioci iz Fatime jedna djevojka koja je bila silovana,ostat će u čistilištu do svršetka svijeta ako se nitko za nju nebude molio...Što je ovdje istina?Zatim sveci koji su imali iskustvo pakla govore da veliki broj duša završava u paklu?ŠTO JE ISTINA?A prema Zoranovom,izgleda da se ovdje na Zemlji može živjet svakako i eto nas u raju.....skoro nitko neće u pakao,onda netreba se ni brinuti,ni moliti ako je to tako kako Zoran veli!ŠTO JE ISTINA?

Mislin da je ipak istina kako Zoran veli. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 kol 2010 21:38 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Mia01 napisao:
Evo potresnog i zanimljivog svjedočanstva Billya Wiesea o paklu i dušama u njemu:

23 MINUTE U PAKLU

O tom liku je već bilo riječi na forumu, od ovog posta na dalje. Ostajem pri svemu što sam tada napisao. Bože sačuvaj kakve nam sve gluposti pokušavaju 'prodati'. :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2010 16:53 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Timotej napisao:
Mia01 napisao:
Evo potresnog i zanimljivog svjedočanstva Billya Wiesea o paklu i dušama u njemu:

23 MINUTE U PAKLU

O tom liku je već bilo riječi na forumu, od ovog posta na dalje. Ostajem pri svemu što sam tada napisao. Bože sačuvaj kakve nam sve gluposti pokušavaju 'prodati'. :roll:

napokon glas razuma..
čudi me da itko tko se (bar) jednom susreo s Isusovom ljubavlju može na ovaj način razmišljati o paklu...i gledati ovakve filmiće ... :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2010 17:08 
Odsutan

SPASENJE DUŠE TREBA ZASLUŽITI...MISLIM DA SE SVE DUŠE NEĆE SPASITI...SAMI BIRAMO.....USKA ILI ŠIROKA VRATA......MISLIM DA VIDIOCI IZ MEĐUGORIJA NEBI LAGALI.........NI ONI IZ FATIME..........
FRA IVO PAVIĆ MI JE REKAO DA LJUDI KOJI DOŽIVE SAMOUBOJSTVO ZAVRŠE U PAKLU.......TO JE OSOBNO MENI REKAO,BILI DOBRI ILI ZLI....10 BOŽIJI ZAPOVJEDI VRIJEDI ZA SVE I NIJE DOBRO OD NJIH ODSTUPATI..........SVECI KOJI SU IMALI ISKUSTVO PAKLA VELE DA DOLE MNOGE DUŠE ZAVRŠAVAJU ZBOG NEPOŠTOVANJA 6 BOŽIJE ZAPOVJEDI,MISLIM DA KOD BOGA NEMA POLOVIČNO,S NJIM ILI JESI ILI NISI,MLAKE ON RADO ISPLJUNE IZ SVOJIH USTA.....SPASENJE TREBA ZASLUŽITI....DA NIJE TAKO BOG BI SPASIO I NAJGORE GREŠNIKE I LJUDE NA SVIJETU,AKO SPAŠAVA MNOGE,SPASIO BI I NJI...I MILOST ČISTILIŠTA TREBA ZASLUŽITI,BAŠ KAO ŠTO VELE VIDIOCI IZ MEĐUGORIJA,A ONI NEBI LAGALI......POZDRAV I BOG VAS BLAGOSLOVIO!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2010 17:41 
Odsutan

SAN napisao:
SPASENJE DUŠE TREBA ZASLUŽITI...MISLIM DA SE SVE DUŠE NEĆE SPASITI...SAMI BIRAMO.....USKA ILI ŠIROKA VRATA......MISLIM DA VIDIOCI IZ MEĐUGORIJA NEBI LAGALI.........NI ONI IZ FATIME..........
FRA IVO PAVIĆ MI JE REKAO DA LJUDI KOJI DOŽIVE SAMOUBOJSTVO ZAVRŠE U PAKLU.......TO JE OSOBNO MENI REKAO,BILI DOBRI ILI ZLI....10 BOŽIJI ZAPOVJEDI VRIJEDI ZA SVE I NIJE DOBRO OD NJIH ODSTUPATI..........SVECI KOJI SU IMALI ISKUSTVO PAKLA VELE DA DOLE MNOGE DUŠE ZAVRŠAVAJU ZBOG NEPOŠTOVANJA 6 BOŽIJE ZAPOVJEDI,MISLIM DA KOD Boga NEMA POLOVIČNO,S NJIM ILI JESI ILI NISI,MLAKE ON RADO ISPLJUNE IZ SVOJIH USTA.....SPASENJE TREBA ZASLUŽITI....DA NIJE TAKO Bog BI SPASIO I NAJGORE GREŠNIKE I LJUDE NA SVIJETU,AKO SPAŠAVA MNOGE,SPASIO BI I NJI...I MILOST ČISTILIŠTA TREBA ZASLUŽITI,BAŠ KAO ŠTO VELE VIDIOCI IZ MEĐUGORIJA,A ONI NEBI LAGALI......POZDRAV I Bog VAS BLAGOSLOVIO!

Nikada. :?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2010 17:50 
Odsutan

Fran26 što ti ovo znači nikada?????????????
Po tvome svako može raditi što god hoče i eto ga u raju???10 Božiji zapovjedi vrijedi za svakog čovjeka.......postoji uski i široki put,a uski rijetko tko nalazi a široki mnogi......
Svojim ponašanjem,djelima,svojim izborom biramo ili raj ili pakao.....jasno!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2010 17:54 
Odsutan

SAN napisao:
Fran26 što ti ovo znači nikada?????????????
Po tvome svako može raditi što god hoče i eto ga u raju???10 Božiji zapovjedi vrijedi za svakog čovjeka.......postoji uski i široki put,a uski rijetko tko nalazi a široki mnogi......
Svojim ponašanjem,djelima,svojim izborom biramo ili raj ili pakao.....jasno!

Prije svega lipi pozdrav!:)

Ovo šta pišeš nije istina,ovakav stav kakav imaš nije nimalo ispravan stav.Morat ćeš minjat mišljenje i stavove da se neugodno ne iznenadiš kad ugledaš ispred sebe one koju su "gori" od tebe. :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2010 17:57 
Odsutan

Sami smo krojači svoje sreće,imamo slobodu izbora,sami biramo...Što se tiče Boga on je ljubav svakom čovjeku,no ono ali znaš uvjek postoji,za grijehe se mora platiti,ne Bogu jer On leti oprostiti već sotoni koji nikad neoprašta,a tko petlja sa sotonom uprljao je svoju dušu,i mora je čistiti kroz kajanje i svetu ispovjed,tko to neradi e onda mora imat dobra djela koja će ga odvesti u raj....Znaš ako si nekom spasio život,spasit će i Isus tvoj...........SAMI BIRAMO RAJ ILI PAKAO ILI ČISTILIŠTE!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2010 18:05 
Odsutan

SAN napisao:
Sami smo krojači svoje sreće,imamo slobodu izbora,sami biramo...Što se tiče Boga on je ljubav svakom čovjeku,no ono ali znaš uvjek postoji,za grijehe se mora platiti,ne Bogu jer On leti oprostiti već sotoni koji nikad neoprašta,a tko petlja sa sotonom uprljao je svoju dušu,i mora je čistiti kroz kajanje i svetu ispovjed,tko to neradi e onda mora imat dobra djela koja će ga odvesti u raj....Znaš ako si nekom spasio život,spasit će i Isus tvoj...........SAMI BIRAMO RAJ ILI PAKAO ILI ČISTILIŠTE!

Nisi u pravu.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 107 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]