www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 20:33

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 19 srp 2010 07:48 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
15 molitava sv.Brigite to je nešto ljepo.Evo moja supruga moli več drugu godinu i jako je napredovala u duhovnom životu.Raste svaki dan a i mi s njome rastemo.Što se tiče obečanja uvjerijo sam se na supruzinoj baki koja je molitve sv.Brigite molila skoro 25 godina svaki dan.Točno prije nego što je umrla primila je svete sakramente a iako je imal jako puno bolesti 5 osjetila ostalasu joj do zadnjega dan.Tako da us molitve veoma jake a i milosti po njima zato treba ustrajati.
Nažalost ja nisam ustrajo u moljenju tih molitava ali moja supruga ne odustaje!! :D :

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 srp 2010 22:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi moji,ja molim i 7 i 15 molitava sv Brigite zajedno,zaista nije problem,mogu vam reći da prvi put u svojih 28 godina imam mir u srcu.Toplo ih preporučam! :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 srp 2010 14:48 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

i ja sam molila ove molitve, ali svega 14 dana...stala sam iz nekog glupastog razloga jer kao nisam imala vremena a trebala sam oko 45 minuta dnevno da ih izmolim kako treba a ne samo procitam i promrmljam na brzinu. znam kada sam prvi put molila da sam osjecala nesto posebno ali u lijepom smislu. zao mi je sto sam prestala jer treba svaki dan u godini. e sad i mene zanima, dali mogu nastaviti ili iznova zapocinjem?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 srp 2010 20:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Morate shvatiti da oslobađate 15 duša iz svoje loze,i to je stvarni tako....Nemojte sumljati!!!!Imala sam određena viđenja prilikom molitve,nemojte odustajat.vrag vuče na svoju stranu a Isus na svoju a znamo tko je jači.A da vam iskreno kažem kad sam počela moliti molitve da sam imala velikih problema,a sada molim i 15 i 7 molitava zajedno!!!i Postim subotu gospi za duše u čistilištu,zato imam veliku milost da mogu moliti bez problema.Nemojte odustajati!!!!!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2010 20:19 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Počela i ne mogu, užasno se osjećam, samo sam svojo obitelji na teret ovih dana, i takav bijes u meni se izmijeni s kajanjem 10000000 puta dnevno, da ja ne znam šta nego da odustanem, nemam volje, ljuta sam :oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ok, ponašam se ko najgore zlo na svijetu, nikakav primjer kršćanke, neka moderatori slobodno brišu moje postove od večeras, ali nemam gdje reć što osjećam, ispričavam se svima koje sam uznemirila :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: gabrielaa
PostPostano: 01 ruj 2010 10:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Nemoj odustati...
Moli se sv. Mihaelu za snagu...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ruj 2010 12:22 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga,i meni je bilo jako teško,sve je u životu borba,samo znaj kad ti je najteže da te Isus drži za ruku.nemoj odustajati molim te.....nedaj mu da te pobjedi.odi razgovarati sa svećenikom.!!!!i ja sam išla i pomoglo mi je!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ruj 2010 12:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

MOLI OVO KOLKO GOD PUTA DNEVNO MOŽEŠ : SVETI MIHAELE ARKANĐELE,BRANI NAS U BOJU PROTIV OPAKOSTI I ZASJEDA ĐAVOLSKI,BUDI NAM ZAKLON.NEKA MU ZAPOVJEDI BOG,PONIZNO MOLIMO,TI,VOJSKOVOĐO VOJSKE NEBESKE SOTONU I OSTALE ZLE DUHOVE KOJI LUTAJU SVJETOM NA PROPAST DUŠA BOŽANSKOM JAKOSTI U PAKAO STROVALI!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ruj 2010 12:36 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga Gabrielaa,pošalji mi privatnom porukom svoju adresu da ti mogu poslati knjižicu San Blažene Djevice Marije,to će ti pomoći.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 ruj 2010 15:51 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Kušnje na Gospin rođendan...
Ali Bog je velik i čini djela čudesna... :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]