www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 19:20

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2010 22:45 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
piše u predgovoru da će onaj ko pobožno izmoli ove molitve do kraja dobit sve što bude tražio od Boga i Blažene Djevice Marije. pa pitanje za one koje su ih uspili izmolit do kraja: da li se ovo obećanje ispunilo u vašim životima?! da li ste dobili to što ste zatražili?! ozdravljenje od bolesti, našli bračnog druga, da vam se financijska situacija poboljšala, da vam je narasla kosa ukoliko je niste imali i slično. Hoću dokaze jer sam skeptik. :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 svi 2010 06:32 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hm....zasto sumnjas ? Zar neznas da po vjeri primamo.
Bog ljubi one koji Njega ljube.Moramo i boli i patnje izdrzati.
Nije nam obecano samo sunce vec i kisa i grmljavina.Na ovome
svijetu nam je duznost vjerovat,molit,trpit i borit se za Kraljestvo
nebesko.Svi sveci su prosli kalvariju pa ni mi necemo bit postedeni.
Evo ja molim skoro 6 godina ove molitve i ako pozivim ustrajat cu do
kraja,ali ih molim iz ljubavi, nista od tog ne ocekujuci osim obracenja
onih za koje molim i za spas dusa svog obiteljskog stabla i to vjerujem
da ce se dogoditi.Bog nas sve ljubi onakove kakovi mi jesmo,a na nama je
koliko cemo molit i sto cemo molit.Jedna osobna molitva,to jest iskren
razgovor s Bogom vise vrijedi nego tisucu molitava sa sumnjom i
ocekivanjem hocel sad Bog sipat po nama darove ko iz rukava.
Oprastati povrede koje smo nanjeli drugima i oprostit onima koji su
nas povrjedili,ic redovito na sv. ispovjed,na sv. misu,na sv. pricest
i duboko vjerovat i moliti i bit cemo spaseni.Ipak ti od srca ove
molitve preporucujem stime da molis pouzdano i u vjeri,a prepusti
Bogu da cini svoje po svojoj volji.BtB.
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 svi 2010 12:20 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Zeljko- napisao:
piše u predgovoru da će onaj ko pobožno izmoli ove molitve do kraja dobit sve što bude tražio od Boga i Blažene Djevice Marije. pa pitanje za one koje su ih uspili izmolit do kraja: da li se ovo obećanje ispunilo u vašim životima?! da li ste dobili to što ste zatražili?! ozdravljenje od bolesti, našli bračnog druga, da vam se financijska situacija poboljšala, da vam je narasla kosa ukoliko je niste imali i slično. Hoću dokaze jer sam skeptik. :roll:

Ako od srca i sa svim svojim trudom i htjenjem izmoliš ove molitve, biti ćeš lansiran u vjeru mnogo svjetlosnih godina dublje. Što to za tebe znači, tvoja je stvar. Naravno da ove molitve možeš potratit kao vrijeme provedeno u zabludama, pa i tada govoriti kako molitve ne valjaju. S njima sve možeš, samo sve nije dobro.
Hočeš dokaze, a ne znam baš znaš li što tražiš. Evo ti dokaz, uza sve ove još jedan i od mene, najjadnijeg od svih ovdje. Sada dokaze imaš pred Bogom po riječi molitelja i sada ti je račun veći ne povjeruješ li.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: kušnje
PostPostano: 10 svi 2010 13:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Molim već 3 mjeseca za posebnu nakanu i prolazim kroz velike kušnje...
Zli se vrlo ljuti i to osjetim na neke nevjerojatne načine... kroz ljude za koje ne očekujem, ranjavaju me, ali u meni je vjera velika koju ne može poraziti.
Trpim, ali podnosim.
Jer ma koliko Zli bio jak, Bog je jači bezbroj puta...
:-)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2010 03:58 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 1 zahvala
zašto je tako teško molit ove molitve?! zašto?!! jako ih je teško uopće izmolit do kraja, toliko me uspavaju. kao da popijem 10 tableta za smirenje. :?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2010 12:51 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Zeljko- napisao:
zašto je tako teško molit ove molitve?! zašto?!! jako ih je teško uopće izmolit do kraja, toliko me uspavaju. kao da popijem 10 tableta za smirenje. :?

Nisu one teže od pravednog življenja života. Promijeni kut gledanja na njih, iz tvog kuta jest teško, iznimno.
Ako dakle ove molitve ispravno shvatiš i primjenjuješ, kao što dijabetičar cijeli život ide na dijalizu da bi živio, biti češ sretan što svaki dan imaš odvojiti nekih pola sata za liječenje. Dijabetičaru je igla u ruci i satima leži, a tebi je molitva pred očima i po njoj imaš i život. Biraj, dakle, možeš što hočeš.
Ono kako ti gledaš na ove molitve, nije nimalo slično kako Bog gleda na njih. Zar to nije dovoljan razlog da promjeniš stav, da ih prihvatiš kao lijek koji ti spašava život, a ne kao obavezu i teret. Dok tako djeluju na tebe, promisli koliko koristi i ti i Bog imate.
Uzmi ih, zato, kao lijek, ne kao teret, one ti zacjeljuju rane od grijeha koje imaš a nisu ti kao sol na ranama kako ih sada vidiš. Učini da od muke postanu blagotvorne, jer one to jesu. Iskoristi ih za ono za što su nam darovane. Liječi se brate i budi sretan što imaš čime.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lip 2010 13:38 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

dragi moji,nova sam na forumu.Čitajući vaša iskustva s molitvom vidim da nije lako...ja sam 15 molitvi počela moliti 22.4.2010. i ono što sam doživjela bilo je strašno,no Isus mi pomogao.Dobila sam i mnogo blagoslova.Tko god moli ove molitve preporučila bih da moli molitve za zaštitu i da se savjetuje sa duhovnim vođom.meni je jedan fratar pomogao...Bog Vas sve blagoslovio i u pomoći bio!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lip 2010 16:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Nevjerovatno, ja sam odlučila početi moliti i kako sam to odlučila, ne da sam stala moliti nego kušnje idu tako daleko da nisam otišla na dvije mise. Nevjerovatno mi je klonuo duhovni život, u ovih godinu i pol još nisam bila tako odbijena od svoje zajednice i molitve. Hoću reći da mene više ne privlači moja zajednica, samoća me sve više obuzima.

Zašto je to tako?
Zar su te molive tako mrske zlom?
Pa zar nije misa najsnažnija molitva, onda bi nam na glavu trebalo padati kamenje kad krenemo u crkvu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lip 2010 19:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

sara23 napisao:
Nevjerovatno, ja sam odlučila početi moliti i kako sam to odlučila, ne da sam stala moliti nego kušnje idu tako daleko da nisam otišla na dvije mise. Nevjerovatno mi je klonuo duhovni život, u ovih godinu i pol još nisam bila tako odbijena od svoje zajednice i molitve. Hoću reći da mene više ne privlači moja zajednica, samoća me sve više obuzima.

Zašto je to tako?
Pa zar nije misa najsnažnija molitva, onda bi nam na glavu trebalo padati kamenje kad krenemo u crkvu.

misljenja sam da ne treba previse dramiti... sve ce vec sjesti na svoje mjesto i imat ces bolji uvid u to sto ti se dogadjalo... daj da vrijeme odradi svoje a ti strpljivo iscekuj i nastavi moliti ove molitve i odlaziti na svetu misu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 lip 2010 11:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
sara23 napisao:

Zašto je to tako?

ono što te zarobljava ,toga se oslobodi ....
molitva nije tu da zarobi nego oslobodi !!!!!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]