www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 lip 2025 11:46

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 87  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2010 15:40 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
tuga napisao:
Hvala dragi moji. :grlim te:
Sve se dodatno komplicira, ne želim u detalje ali agresivni ispadi, vrijeđanje, prijavljivanje svega. :twisted:

Opet smo na početku. :(

čini mi se da je on počeo iskrivljavati stvarnost i tebe okrivljavati za više toga.
jer je tako lakše živjeti nego suočiti se sa svojim greškama.
drži se, tu nema pomoći sad. Zadrži hladnu glavu, budi ponizna i radije prihvati da misli i govori neistinu nego da se sukobljavaš.
Kolko možeš jasno...
Zato kaj uvijek postoje beskompromisne stvari, a poseno
ako zahtjeva nešto sa čime se ne slažeš.
Veliš, ovoj priči nema kraja: kada ćeš se i ti malo primiriti i odmoriti od svega.

Bog te blagoslovio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 svi 2010 07:32 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Nema me duže vrijeme..obaveze, posao, selidba...
Nema mira, ja sam za SVE kriva...valjda i potresi, nesreće i ostale nepogode su moja krivnja...

Imam snage i kakav takav mir u sebi ali stalno sam pod pritiskom, ne daju mi mira.
Imam osjećaj da ljudi provode slobodno vrijeme da bi smislili neki način da me gurnu "dolje". :shock:
Sara, pola godine čekam da sve završi a kraj se nazire tamo negdje.
Dijete i ta neka odlučnost i beskrajno strpljenje me još drže da držim glavu iznad vode.
Pozdrav svima. :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 svi 2010 08:16 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Drži se tugo,
ne daj se,osmjeh na lice ma koliko teško bilo,
imaš se za koga boriti.
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 svi 2010 08:29 
Odsutan

:grlim te: :grlim te: :grlim te: Draga tugice, sestrice u Kristu - žao mi je što patiš ... što ti je trenunto tako, ali kako već Magda kaže imaš se za koga boriti! Ipak čini mi se da si dobro, ili? - mislim da si hrabrija i razboritija od mnogih ...

Psalam 91

Ti što prebivaš pod zaštitom Višnjega, što počivaš u sjeni Svemogućega, 2reci Jahvi: "Zaklone moj! Utvrdo moja! Bože moj u koga se uzdam!" 3Jer on će te osloboditi od zamke ptičarske, od kuge pogubne. 4Svojim će te krilima zaštititi i pod njegova ćeš se krila skloniti: Vjernost je njegova štit i obrana! 5Nećeš se bojati strašila noćnoga ni strelice što leti danju, 6ni kuge što se šulja kroz tmine, ni pošasti što hara o podne. 7Pa nek' padaju tisuće kraj tebe, deseci tisuća s desne tvoje, tebi se neće primaći! 8Tek što okom pogledaš, već ćeš vidjeti plaću grešnika. 9Jer Jahve je zaklon tvoj, Višnjega odabra sebi za okrilje. 10Neće te snaći nesreća, nevolja se neće prikučiti šatoru tvojemu. 11Jer anđelima svojim zapovjedi da te čuvaju na svim putima tvojim. 12Na rukama će te nositi da se ne spotakneš o kamen. 13Nogom ćeš gaziti lava i ljuticu, zgazit ćeš lavića i zmiju. 14Izbavit ću ga jer me ljubi, zakrilit ga jer poznaje ime moje. 15Zazvat će me, a ja ću ga uslišiti, s njim ću biti u nevolji, spasit ću ga i proslaviti. 16Nasitit ću ga danima mnogim, pokazat' mu spasenje svoje."

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 svi 2010 11:30 
Odsutan

Samo da vam se javim.
Preselili smo se nakon dugo vremena, mirnija sam i staloženija, dalje smo od njega i ne može do nas.
Jer od zadnjeg javljanja bilo je uvreda, nasrtaja i psihičkog maltretiranja.

Sad više i ne mari, zove zbog nekih drugih stvari a ne djeteta.

Nek nam dragi Bog pomogne dalje.
:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 svi 2010 11:51 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Draga moja sestro,
ne daj se
Svi mi imamo križ, neko manji neko veći,
Ali Bog je tu sa nama,
koji sve vidi i koji će
upraviti i prividiti sa nama
kako je najbolje.
Neka te dragi Bog blagoslovi i
da ti snage da izdržiš !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 svi 2010 13:49 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

DRAGA MOJA DOĆI ĆEŠ DO SEBE, VJERUJEM. PREDOBAR JE NAŠ GOSPODIN I SVAKI DAN ĆE TI BITI NOVI I BOLJI, BORI SE ZA SVOJE DIJETE I DA PRONAĐEŠ SVOJ MIR ZAJEDNO SA NJIM. MOLIM TE NE TUGUJ...INAČE JA NISAM BRAČNO VEZANA NITI SAM MAJKA ALI NEKAKO SE STRAŠNO SUOSJEĆAM SA TOBOM...VJERUJEM DA TI JE TEŠKO ZBOG SVEGA ŠTO SE DOGODILO, PUSTI PRIJE ILI POSLIJE ON ĆE SAM UVIDJETI, MOLI SE ZA NJEGA...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 svi 2010 14:17 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Draga Tugo, nisi sama,.. imas nas, koliko got ova ljubav ili prijateljstvo bilo virtualno, mislim da ti nesto znaci,.. i tebi i nama,..

sigurno ti nije lako,.. ali pogledaj, sada si svoj na svome.. ne samo radi tebe,.. vec radi djeteta,.. dozvoli mu da odrasta bezbrizno,.. i da ne mora strepiti, premda ti to ne uocis, to djete i te kako osjeca sve tvoje strepnje,..

Zahvali Gospodinu jer On sigurno ima Plan za tebe,.. BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

I ne zaboravi da su se i tezi gresnici od tvog muza obratili i promjenili,.. nek ti to bude snaga u molitvi za njega,.. :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2010 23:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga Tugo,
Slučajno sam pročitala što te je zadesilo.
Ja sam vapila za pomoći za svoju obitelj i brak. U tvojim situacijama vidim sebe. Dragi Bog nam kroz patnju daje, a na nama je da u to vjerujemo. Pomalo sam i sama raspadnuta. Teško mi je započeti dan, a kamoli dočekati noć. Krenula sam putem vjere pa kud me put odnese, nemam više kamo. Imala sam divne planove za život, a odjednom mi se desilo isto što i tebi. Ne radim, a dijete student. Muž kao da je opsjednut, ne navodi valjani razlog odlaska. Čemu sve ovo?
Valjda kroz patnju i bol do uskrsnuća i novog života. Vidim da još puno toga moram odraditi na sebi i ojačati vjeru. Živa sam jer me Bog ljubi. Ljubimo zato jedni druge utjehama. Bit ćeš u mojim molitvama. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 svi 2010 10:57 
Odsutan

Hvala svima. Znam da je Bog kao i vi uz mene. Nema veze što je virtualno, vjera nas povezuje.

St, žao mi je što prolaziš kroz takav period.
Imaj vjere, znam, teško je i preteško ali kad imaš dijete nekako je "lakše".
Znam točno o čemu pričaš, ja sam molila i plakala, plakala i molila.
Jedno vrijeme sam bila u takvom stanju da sam i molitvu zanemarila, nije mi bilo do ničega i onda sam se "trgnula".

Meni su se neke stvari u životu "posložile".
Bila sam na dnu, ogorčena, ljuta, povrijeđena.. Puno negativnih emocija je bilo u meni ali to je sada iza mene.
Još uvijek imam jako puno problema ali očvrsnula sam, izvukla neke pouke i živi se dalje.
I ti ćeš biti u mojim molitvama.
Samo piši ovdje bude ti bar malo lakše. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 87  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]