www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 srp 2025 15:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 09 tra 2010 11:39 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
TIFANI napisao:
Molim vas da se molite za moju mamu koju uskoro čeka operacija.
Isuse budi s njom i neka sve prođe u najboljem redu.
:a1250:

Gospodine,

u Tvoje ruke predajemo ovu našu sestru.Pogledaj milostivo na nju.

Oče naš...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 tra 2010 15:07 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi Bože čuvaj mi mamu, neka ojača duhom i odmori tijelo. Molim te pomozi joj, čuvaj joj zdravlje molim te. :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 tra 2010 16:52 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Marijo ,pomocnice krscana,moli za nas!
Koji ovdje Tvoju pomoc trazimo...
Cuj nase vapaje...
Ponekad tužna"-Dragi Bože čuvaj mi mamu, neka ojača duhom i odmori tijelo. Molim te pomozi joj, čuvaj joj zdravlje molim
TIFANI"-Molim vas da se molite za moju mamu koju uskoro čeka operacija.
Rebeka..Gospodine Boze.i Majko Majcice nasa...molim vas za zdravlje mojih roditelja,koji su u jako teskom stanju..i za sve ono sto ih prati u zivotu,da im podarite snagu da ustraju..
Molim vas,pomozite ima da olaksaju svoje stare dana,i teret koji nose...

Zdravo, Kraljice, majko milosrđa, živote, slasti i ufanje naše zdravo.

K tebi vapijemo prognani sinovi Evini.

K tebi uzdišemo tugujući i plačući u ovoj suznoj dolini.

Svrni, dakle, odvjetnice naša, one svoje milostive oči na nas

te nam poslije ovoga progona pokaži Isusa, blagoslovljeni plod utrobe svoje.

O blaga, o mila, o slatka Djevice Marijo

Najmilija nasa pomocnice,usrdno te molim po onom neizrecivom blazenstvu koje obuzima Tvoje precisto Srce kad se obrati jedan grijesnik ,probudi u dusama nevoljnih gresnika , strah pred njihovom vlastitom nevrijednoscu i iskreno pokajanje...

O najdraza ,djevicanska Majko ,ako je u nebu radost zbog jednog obracenog grijesnika veca,nego zbog 99 pravednika,onda Te molim pribavi rajskom dvoru ovu neizrecivu radost i vrati zaslijepljene nesretnike natrag s puta koji vodi u pakao ,te im pokazi milostivo stazu koja vodi u nebo!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 tra 2010 20:39 
Odsutan

Ponekad tužna napisao:
Dragi Bože čuvaj mi mamu, neka ojača duhom i odmori tijelo. Molim te pomozi joj, čuvaj joj zdravlje molim te. :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 tra 2010 14:06 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

molim sve koji mogu odvojiti nekoliko minuta da se pomole za
NEZAPOSLENE .
Sveti Josipe, uzore radnika moli za nas !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 tra 2010 14:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Lazar napisao:
molim sve koji mogu odvojiti nekoliko minuta da se pomole za
NEZAPOSLENE .
Sveti Josipe, uzore radnika moli za nas !

MOLITVA SVETOM JOSIPU RADNIKU

Slavni Sveti Josipe, uzore svih radnika,molimo te za nezaposlene , izmoli im milost da dobiju uskoro posao i da mogu obavljati svoje poslove u duhu pokore, te tako zadovoljiti za svoje mnogobrojne grijehe;
da ih obavljaju savjesno, ne obazirući se na svoje sklonosti, već jedino na dužnost; da ih izvrše sa zahvalnošću i radošću smatrajući velikom čašću što mogu naravne darove, koje im je Bog dao, uporabiti i usavršiti u poslu; da ih obavljaju uredno i mirno, umjereno i strpljivo i nikada ne uzmaknem pored umornošću i poteškoćama;
da ih obavljaju osobito u čistoj nakani odričući se sama sebe; sve to u sjećanju na smrt i na račun koji ćemo morati polagati o svakom nasem izgubljenom času, o neiskorištenim darovima, o propuštenim dobrim djelima i o taštoj samodopadnosti kod uspjeha, što tako nagrđuje djela učinjena Bogu za ljubav.
Sve Isusu i Mariji za ljubav i po tvom uzoru sveti Josipe! To neka nam bude misao vodilja u životu i na samrti. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 tra 2010 19:45 
Odsutan

Dobri Bože,tebi kojem je sve moguće,udijeli posao onima koji ga traže kako bi se tim milosrdnim činom proslavio u njihovim životima.,a oni neka ga onda obavljaju na sve veću slavu Tvoju....
:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 tra 2010 09:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

dragi moji...evo ja sam prvi put na ovim stranicama i jako mi se svidja kad toliko jedni drugima zelite dobro i molite se za ljude koje ni neznate....ja sam trenutno u jednoj bolnoj situaciji...prije dva mjeseca sam rodila mrtvu bebu zbog pogreske lijecnika,moga malog bepa...a to mi je drugi put jer sam i prije 5 godina isto izgubila curicu...te sam poslije nje dobila roka koji je hvala Bogu s nama,ima 2,5 godine....iskreno neznam dali je tako htio vrag ili bog...da to dozivim jer mi je tek 25 godina a iza mene toliko bolan zivot...a i brak mi je cesto poljuljan...otvorila sam svoj obrt prije godinu dana i taman kad je posao krenuo ja ostanem trudna im prestanem raditi i zaposlim radnice i posao krene nizbrdo i nagomilam si dugove,koji me sad guse uz sve ostalo...pocmem se moliti bude mi dobro i za par dana opet sumnjam u Boga.... :twisted: tu vecer kad sam saznala da mi je beba mrtva htjela sam carski jer nisam mogla opet prirodno radjati i dozivljavati toliku bol tih trenutaka i na kraju se doktor odluci na carski jer zna da moje srce to nebi izdrzalo,ali imala samosjecaj da se necu probuditi..i glasno sam viknula iz dubine duse Sv Ante spasi me i kad su me zarezali htjela sam vrisnuti od uzasne boli..i tad se moja dusa odvojila od tjela..te sam vidila sebe i svoje noge kako su trznule kad sam reanimirana...te zahvaljujem sv Anti sto se zalagao za mene kod dragog ISUSA jer da nije bilo njega ja danas nebi vam ovo pisala..jer sam bila tako sigurna da se necu probuditi,imala sam osjecaj da je kraj i jako sam se bojala....dragi moji molila bi vas da bar jedan ocenas izmolite za mene da vjerujem ISUSU i da ga se ne bojim......bog vas blagoslovio!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 tra 2010 09:49 
Odsutan

Oče naš
koji jesi na nebesima
sveti se ime Tvoje
dođi kraljevsvo Tvoje
budi volja Tvoja kako na nebu
tako i na zemlji
kruh naš svagdanji
daj nam danas
i otpusti nama dugove naše
kako i mi otpuštamo
dužnicima našim
i ne uvedi nas u napast
nego izbavi od zla
AMEN

:grlim te: :b206:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 tra 2010 09:56 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

anna zd napisao:
dragi moji...evo ja sam prvi put na ovim stranicama i jako mi se svidja kad toliko jedni drugima zelite dobro i molite se za ljude koje ni neznate....ja sam trenutno u jednoj bolnoj situaciji...prije dva mjeseca sam rodila mrtvu bebu zbog pogreske lijecnika,moga malog bepa...a to mi je drugi put jer sam i prije 5 godina isto izgubila curicu...te sam poslije nje dobila roka koji je hvala Bogu s nama,ima 2,5 godine....iskreno neznam dali je tako htio vrag ili Bog...da to dozivim jer mi je tek 25 godina a iza mene toliko bolan zivot...a i brak mi je cesto poljuljan...otvorila sam svoj obrt prije godinu dana i taman kad je posao krenuo ja ostanem trudna im prestanem raditi i zaposlim radnice i posao krene nizbrdo i nagomilam si dugove,koji me sad guse uz sve ostalo...pocmem se moliti bude mi dobro i za par dana opet sumnjam u Boga.... :twisted: tu vecer kad sam saznala da mi je beba mrtva htjela sam carski jer nisam mogla opet prirodno radjati i dozivljavati toliku bol tih trenutaka i na kraju se doktor odluci na carski jer zna da moje srce to nebi izdrzalo,ali imala samosjecaj da se necu probuditi..i glasno sam viknula iz dubine duse Sv Ante spasi me i kad su me zarezali htjela sam vrisnuti od uzasne boli..i tad se moja dusa odvojila od tjela..te sam vidila sebe i svoje noge kako su trznule kad sam reanimirana...te zahvaljujem sv Anti sto se zalagao za mene kod dragog ISUSA jer da nije bilo njega ja danas nebi vam ovo pisala..jer sam bila tako sigurna da se necu probuditi,imala sam osjecaj da je kraj i jako sam se bojala....dragi moji molila bi vas da bar jedan ocenas izmolite za mene da vjerujem ISUSU i da ga se ne bojim......Bog vas blagoslovio!!!!!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]