www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 srp 2025 22:10

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Re: Preporuka
PostPostano: 09 ožu 2010 16:57 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
muma napisao:
Dragi forumaši evo ponesena i ja ovim hitnim molitvama pridružujem se i preporučam hitnim molitvama svoju ljubav koji je u teškoj životnoj situaciji, bez posla, neplaćeni krediti, podstanarstvo, računi, beznađe, više se ne može nositi sa težinom života, više nema toga posla na koji se nije javio i dobio negativan odgovor. Jučer mi je rekao "ne mogu više ovo je preteško za mene". Vapio je. I sama sam u hitnim molitvama za njega, devetnicama i svim što god mogu. Jedina se molim za njega. Nema nikoga na ovome svijetu da se moli za njega osim mene. Pomozite iskrena srca. Molite se za sve nezaposlene. Otvorite molitveni lanac za nezaposlene i molimo se svaki dan. Molite, molite, molite,

:a1250: Boze, smiluj se.. daj mu snage, pomozi mu.. :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2010 17:01 
Odsutan

marija-nada napisao:
potrebna hitna molitva za moju tetu koja je na umoru.. neka bude Božja Volja..

Gospodine, budi joj milostiv.. po Tvom svetom krizu.. :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Hitna molitva
PostPostano: 10 ožu 2010 09:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Isuse uzdam se u te, Bože uzdam se u tvoje milosrđe. Uzmi u svoje mile ruke sve naše nakane i hitne molitve i neka se ispuni tvoja volja. Amen.

Isuse ja se uzdam u te!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Hitna molitva
PostPostano: 10 ožu 2010 09:17 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
:a1250:

Gospodine preporučam ti i prinosim u tvoje najsigurnije ruke sve nezaposlene u ovoj zemlji, da im ti budeš jakost, nada, ljubav i nadahnuće u borbi sa težinom života. Preporučam ti i sve političare, vođe ove zemlje da ih nadahneš ljubavlju i snagom svojom da uzmognu donositi zakone koji štite maloga čovjeka. Nadahni ih mili Bože da izvuku ovu zemlju iz krize po tvojoj volji, a ne njihovoj. Amen

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 ožu 2010 09:47 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

muma napisao:

Gospodine preporučam ti i prinosim u tvoje najsigurnije ruke sve nezaposlene u ovoj zemlji, da im ti budeš jakost, nada, ljubav i nadahnuće u borbi sa težinom života. Preporučam ti i sve političare, vođe ove zemlje da ih nadahneš ljubavlju i snagom svojom da uzmognu donositi zakone koji štite maloga čovjeka. Nadahni ih mili Bože da izvuku ovu zemlju iz krize po tvojoj volji, a ne njihovoj. Amen

:a1250: :a1250: :a1250: :b206:

Smiluj nam se Gospodine.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ožu 2010 16:53 
Odsutan

Podijelio: 75 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
Molim ponizno za D.G. da mu Bog prosvjetli pamet da donese ispravnu odluku i prihvati duhovnu i materijalnu odgovornost za obitelj. Nedaj mu Boze da luta kako je krenuo, daj mu da nade pravi put da ponovno nade Boga u sebi i u svemu oko sebe.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ožu 2010 17:24 
Odsutan

Podijelio: 75 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
Molim ponizno za D.G. da mu Bog prosvjetli pamet da donese ispravnu odluku i prihvati duhovnu i materijalnu odgovornost za obitelj. Nedaj mu Boze da luta kako je krenuo, daj mu da nade pravi put da ponovno nade Boga u sebi i u svemu oko sebe.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ožu 2010 19:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
marija-nada napisao:
potrebna hitna molitva za moju tetu koja je na umoru.. neka bude Božja Volja..

Molitva za bolesnike - Molitva svetog Augustina

Pogledaj, o Gospode, na tetku od nase sestre Mare..
i one koji su budni, ili gledaju, ili plaču večeras
i neka tvoji anđeli čuvaju one koji spavaju.
Njeguj bolesne, o Gospode Isuse.
Odmori one koji su u brizi.
Blagoslovi umiruće.
Umiri one koji pate.
Smiluj se ožalošćenima.
Zaštiti one koji su u tvojoj slavi
Poradi ljubavi svoje.Amen!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 ožu 2010 19:22 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
muma napisao:

veki napisao:

Moli ovako:

Bože svemogući, Gospodine moj, koji si me ljubio otkad sam začet u majčinoj utrobi, pomozi da Te više ljubim, daj da ljubim bližnje i živim svetim životom po Tvojoj volji. Isuse, Gospodine i Spasitelju moj, Ti si radio kao tesar u kući svoga oca. Ti razumiješ teškoće i probleme nastale zbog nezaposlenosti.prinosim u tvoje najsigurnije ruke sve nezaposlene u ovoj zemlji
Molim ponizno za D.G. da mu Bog prosvjetli pamet da donese ispravnu odluku i prihvati duhovnu i materijalnu odgovornost za obitelj. Pomozi im da pronađeu primjeren posao da bi mogli živjeti dostojan život. Spremni su prihvatiti bilo koji posao koji pronađeš za njih. Preporučam ti i sve političare, vođe ove zemlje da ih nadahneš ljubavlju i snagom svojom Oslobodi ih ponosa, lijenosti i straha, i daruj im hrabrost, snagu, dobru volju, da rade posao koji im povjeriš. neka o bećajem da ću Ti služiti ljubeći Te i slijedeći Tvoj put, uvijek najprije tražeći Tvoje Kraljevstvo. Hvala Ti Isuse, slavim Te Isuse...

- Dobro je tražiti zagovor sv. Josipa, zaštitnika radnika.

.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 ožu 2010 21:07 
Odsutan

Oce Nebeski molim Te za maloga Jakova, koji je tako malen , tako nejak ,stavi svoje Svemocne ruke na njega i oslobodi od visoke temperature, koja ga malo pa malo svlada.Isuse , majcice draga budite uz njega jer tako maleni ,tako nejaki, tako bolesni zarko Vas treba. Oce neka bude volja Tvoja, ja znam da ces Ti to izvesti sve na dobro.
Ako tko moze neka se pomoli za malog Jakova- moga bratica, koji je samo tri mjeseca a uvjek ponovo dobiva vrucicu od svog drugog mjeseca.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]