www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 23 lip 2025 20:21

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 24 vel 2010 00:39 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Evo još jedno lijepo svjedočanstvo.Jedna moja sestra u Kristu je bila upala u velike probleme sa drogom i momak se isto drogirao i nakon dolaska u naš grad ona nakon par mjeseci priđe i kaže ajde se pomoli za mene imam Hepatitis c i ja sam se dogovorio kod njene i moje prijateljice da se nađemo i molimo.Kad je došao taj dan nas je bilo 4 i molio sam prvo općenito za sve nas a onda pojedinačno za njih tri i kad sam za ovu sestricu molio ona je pala u duhu i ostala ležeć.Prošlo je nekoliko tjedana dok nije nalaze izvadila i odmah me zvala da mi priopći da je hepatitis nestao i da se doktorica čudila kako je to moguće kad medicina nema lijek za to da je sad njoj nestao.Naš BOG je silan BOG!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 vel 2010 00:49 
Odsutan

Ovih dana sam imao turneju po Hrvatskoj koja je počela ručkom kod Damira i Vjeke u Požegi i večerom kod Nagara u Kutini pa doručkom u Varaždinu i onda ručkom u Goričanu a onda opet Zagreb Zadar i split pa nakon 4 dana kućica.Molio sam za nekoliko jako bolesnih osoba i Gospodin je činio čuda.Prvo da spomenem Ivana i Goričan.Brat ivan je imao rak po cijelom tijelu i on je nekako preko Višnje i Marije dobio broj i pozivi su počeli.Svaki dan smo molili i nakon nekih 40-50 dana radio je nalaze i pluća i jetra su čiste i želudac i crijeva a uskoro će i kosti kuka bit čiste.Morao sam otić da ga obiđem i kad sam došo puna kuća ljudi te smo molili i nakon uvodne molitve sam pojedinačno molio i poslije smo otišli kod brata na ručak a Ivan nije išao jer 6 mjeseci ne hoda i kost mu je bila strunula a mišići atrofirali.Kad smo otišli od njih ja i moj prijatelj Zdeslav dobijem ja poruku kako Ivan plače i kaže otišo mi samir jadan ja a kad sam dobio poruku morao sam ga nazvat da se opet pozdravimo.Kad sam mu rekao da ću doć na kavu nije mogo vjerovat a kad sam reko sa tim se nešalim nikad eto me to ga je jako obradovalo.>Reko je kad prohoda eto ga kod mene da zajedno idemo u Međugorje.Molite i vi za njega.BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 vel 2010 00:51 
Odsutan

U zadnje vrijeme ima puno osoba sa foruma da sam molio za njih i volio bih da ovdje stave svjedočanstvo da narod čita i slavu Bogu daje.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: hod sa kristom
PostPostano: 24 vel 2010 16:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Bog te blagoslovio učeniče!

Ovu subotu si bio kod mene,navečer otišao dalje za zg,al mnogo toga si dobrog ostavio, u kuči se osječa druga atmosfera,osječaj topline doma...i vjerujem u dragog boga da tu nije kraj...dao bog da i ja svjedočim uskoro o snazi božjoj koja prolazi kroz tebe do nas! :P

ISUSE NEKA JE VOLJA TVOJA!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 vel 2010 17:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 8 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
KAD GOD OSJETIM TERET I NEGATIVNOST,PO TVOJOJ MOLITVI DOBIJEM KRILA NOVA I MOGLA BIH UDAHNUTI CJELI SVIJET! SLAVA BOGU!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2010 21:40 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

I ja sam od jednih za koje je molio naš učenik. Zaista kad god mi teški trenuci navru, strah i tjeskoba sjetim se trenutka molitve i odmah mi bude lakše. Ja vjerojatno još puno toga trebam proći, ali hvala na svemu. molit ću se i za potrebe svih ostalih kojima je pomoć više potrebnija negoli meni.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 vel 2010 11:54 
Odsutan

Prije par dana se učenik molio za mene i obraćenja u mojoj obitelji. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

... pa ... nemam riječi kojima bi mogla opisati tu radost, taj mir... svaka riječ me dirala duboko u dušu i srce. Svaki put kad se sjetim tog trenutka poteknu mi suze - nije to tuga - nego me prožme neka milina i radost. To je bila molitva koja liječi! Htjela bi da svi osjete moć i milost molitve.

Prekrasni brate učeniče, hvala Gospodinu Bogu na tebi koji si se cijeli predao Njemu. Divim se i zahvaljujem tvojoj suprugi :grlim te: , djeci :grlim te: cijeloj obitelji jer te dijele sa svima nama i na taj način daruju svoju ljubav i vrijeme potrebitima. Bog vas sve blagoslovio!

Htjela bih potakniti sve vas drage sa TT - poglavito da se molimo za njega i cijelu njegovu obitelj. To je najmanje što možemo učiniti

BVB

Danijela iz Šibenika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 vel 2010 23:44 
Odsutan

Sinoć me zvala jedna gospođa koja je pošla sa mužem u Mađarsku i kod Sarajeva je ukočila kičma i nije mogla niti mrdat pa su je odveli da primi protiv bolova a onda opet negdje u Žepču mislim još 3 injekcije ali nije mogla hodat niti sjedit i mislili su se vratit u Široki Brijeg kući.Zvala je kolegicu i ova joj da moj broj mobitela i nakon molitve sam reko da iziđe iz auta i hoda a onda i da trči i sve je mogla radit a ona nikako da se zaustavi slaveć Isusa i zahvaljujuć mu i plačuć od sreće.Muž je to gledao i kaže na mobitel da ovo nisam vidio nebih povjerovao u Boga.Nakon toga je 3 puta zvala da kaže da je sve ured i da može trčat do Mađarske a i vozila je kroz Mađarsku do cilja.Kaže čim dođem kući svima ću svjedočit kako sam ozdravila pa se nadam da će bit i ovdje uključena.Sva slava neka je Kristu jer ON je kralj slave.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2010 14:01 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Evo da se i ja konačno uključim u ovo prekrasno druženje i svjedočenje koliko je velika ljubav i slava KRISTOVA. ja već neko vrijeme zajedno sa suprugom posjećujem molitveni skup i mogu svima posvjedočiti da se nešto
lijepo događa u našem životu. iako se borimo sa bolesti, u nama se javio neki mir i sigurnost zahvaljujući molitvama koje je učenik molio nad nama.
Osjetio sam da danas moram napisati ovo, iako čitam svjedočanstva već neko vrijeme nisam se usudio ništa komentirati.
Dragi brate učeniče neka ti bog da snage i vjere da izdržiš sve što ISUS stavlja pred tebe,i BOG TE BLAGOSLOVIJO . ZDENKO IZ METKOVIĆA

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2010 16:13 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

dzg_1986 napisao:
Evo da se i ja konačno uključim u ovo prekrasno druženje i svjedočenje koliko je velika ljubav i slava KRISTOVA. ja već neko vrijeme zajedno sa suprugom posjećujem molitveni skup i mogu svima posvjedočiti da se nešto
lijepo događa u našem životu. iako se borimo sa bolesti, u nama se javio neki mir i sigurnost zahvaljujući molitvama koje je učenik molio nad nama.
Osjetio sam da danas moram napisati ovo, iako čitam svjedočanstva već neko vrijeme nisam se usudio ništa komentirati.
Dragi brate učenice neka ti Bog da snage i vjere da izdržiš sve što ISUS stavlja pred tebe,i Bog TE BLAGOSLOVIJO . ZDENKO IZ METKOVIĆA

A ja se molim da uskoro i Vi ode napisete svoje svjedočanstvo....da citamo o jos jednom ozdravljenju :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]