www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 23 lip 2025 19:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 09 vel 2010 13:29 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine Isuse Kriste, Sine Boga živoga, zahvaljujem Ti i slavim Te što si pozvao i izabrao svoga slugu učenika da moli za izlijevanje najobilnijih Tvojih milosti svim ljudima. Udijeli mu, molim Te, milost i svetost kada moli nad ljudima, da se oni kroz obraćenja, ozdravljenja i čudesa, okrenu Tebi i Tvojemu Kraljevstvu. Gospodine, ide s njime kamo god on ide, i budi s njime u svemu što radi, očuvaj ga svetim i zdravim u tijelu i u duši.
Gospodine, hvala Ti već sada što ćeš mojoj obitelji dati udjela u Svojim najobilnijim milostima koje izlijevaš kroz molitve brata učenika. Hvala Ti, Isuse. Slavim Te, Isuse. Amen+! Aleluja!
Na slici jedno djetesce koje je od Gospodina izmolio brat učenik!! :P

Slika :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 vel 2010 12:34 
Odsutan

Velika djela čini Gospodin s malenima i po malenima...Gospodine udijeli učeniku milost da uviejk ostane maleni, sv. Josipe ti se pobirni za njega i daj mu malo od svoje poniznosti, čistoće i revnosti a pogotovo ljubavi za Krista i snage odozgo! :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 vel 2010 07:05 
Odsutan

tek sam došao sa noćne pa sad odoh nakon 24 sata spavat.Hvala na molitvama.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 vel 2010 08:29 
Odsutan

Ovo je moj post od prije par dana:
"Klara ima 5 godina, boluje od leukemije i sprema se za transplataciju koštane srži.
Pošaljem učeniku poruku da vidim mogu li ga zovnuti i pitati bi li se pomolio za nju. Odgovara mi kratko "zovi". Zovnem i pitam kad ga može zovnuti Klarina mama a on odgovara "Odmah, brzo ću na posao".
Pošaljem Klarinoj mami poruku da vidim jesu li zvali i kako je bilo jer ne želim zvati učenika na posao. Odgovara mi da će učenik doći da se moli za malenu u Split u srijedu. Pošto znam kako idu učenikove smjene znam da u srijedu radi noćnu smjenu. Ne znam da li bih plakala ili se smijala.
Otkud tolika spremnost? Postidim se sama pred sobom!

Hvala ti Gospodine što si nam dao učenika i što se proslavljaš po njemu i njegovim molitvama... Blagoslovi ga i vodi na svim putovima na koje ga šalješ...

Ovo sam jednostavno morala podijeliti s Vama jer u meni sve vrišti od radosti...
BVB"

Sinoć sam se čula s Klarinom mamom, nakon što su proveli veći dio dana s učenikom i rekla mi je da bilježi Klarine nalaze otkad su došli u bolnicu i da su bolji već ikada.

Bogu na slavu a nama za svjedočanstvo...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 vel 2010 08:57 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:r086: smajlic8 Velik je nas Bog
i On cini djela velika preko ruku
i molitvi brata ucenika.Hvala Ti
Isuse sto si nam ga dao.Hvala. :grlim te:
:twisted: od silne radosti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: BLIZANKE
PostPostano: 18 vel 2010 23:58 
Odsutan

Još 1 jako lijepo svjedočanstvo.Prije 2 godine nakon duhovne obnove u Glamoču sam svratio sa ekipom na ručak u časnih koje su organizirale tu obnovu na blagdan Krvi Kristove i dok smo ručali ušao je jedan par koji dugo nisu mogli dobit djecu i časna Aneta zove ajd se pomoli za njih i ja sam to učinio.Prije 10 dana zove časna i kaže sjećaš se ti onog para što su naknadno došli dok smo ručali i ti si otišo u kapelicu za njih molit a ja kažem sjećam se.Kaže časna e oni su dobili blizanke ali nije sve u redu sa njima u bolnici su.Ja kažem ajmo u bolnicu molit a ona kaže na respiratoru su i misle da neće preživjet al dat ću majci broj nek te nazove.Majka zove i kaže jedna curica nemože varit hranu jer se nije sve razvilo ranije su carskim rezom izvađene.Nakon 2 dana molitve sve se mjenja ona kaže počelo se dešavat nešto sad vide da su curice bolje i da bi se mogle skinut sa respiratora da same dišu.Nakon 4 dana jedna je skinuta i diše a druga još nije.Nakon 7 dana od početka molitve obe su skinute i same dišu ali su još u bolnici.Hranu su prihvatile i sve se razvilo svi organi rade i sigurni su da nema više straha za njih doktorica je prezadovoljna sa stanjem.Naš Bog je silan Bog.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 vel 2010 00:00 
Odsutan

:r086: :r086: SLAVA BOGU

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2010 00:03 
Odsutan

Prije mjesec dana sam bio sa jednom grupom na molitvi u privatnoj kući i jedna djevojka je imala neku izraslinu na grudima mislim da je bila neka žljezda i dok smo se molili sve je još bolilo i bila je tu izraslina.Otišli smo svak svome domu i nakon 5 dana ona kaže da je nestalo čim smo mi izišli iz kuće.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2010 00:08 
Odsutan

Prošle godine na duhovnoj obnovi u Zagrebu smo se okupili nas 12 isto u stanu jedne djevojke koja studira u Zagrebu a iz Šuice je i molio sam na kraju za sve njih pojedinačno a ona je rekla imam bolesna koljena sve mi je potrgano meniskus i ligamenti i čašica je oštećena nemogu kleknut pa moli za to.Nakon molitve smo se razišli i sutradan smo na seminaru bili i djevojka je primjetila da može klečat.Majka je pita kako tvoja koljena vidim da klečiš a nekukaš a ona kaže MA KOJA KOLJENA VIŠE ME NE BOLE NIMALO.Pred novu godinu sam u Šuici kod njenih držo molitveni susret a majka joj vodi zajednicu pa smo nakon molitve sjeli i tako ona svjedoči.Slava Isusu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2010 15:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
smajlic5 :r086: smajlic5 :r086:

Slava i hvala Gospodinu

jer velika djela ucini preko svojih slugu.Amen.

Samire BtB. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]