www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 16:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 08:09 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Mario23 napisao:
hrvren napisao:
A jučer mi je sina ugrizao pas kad se vraćao iz trgovine :(
U biti, nije jako, samo ogrebotina, ali :(

To nema veze s molitvama Sv.Brigite !!

Otac mi je bio alkoholičar 23 godine veze s vjerom nije imao. Otkad sam izmolio molitve Sv.Brigite otac ne pije više i ide u Crkvu, ispovjed.

To ti nema veze s molitvama sv Brigite.. :lol: :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 08:39 
Odsutan

Mario23 napisao:
hrvren napisao:
A jučer mi je sina ugrizao pas kad se vraćao iz trgovine :(
U biti, nije jako, samo ogrebotina, ali :(

To nema veze s molitvama Sv.Brigite !!

Smiješni ste..ništa vam se neće desiti niti su napasti velike, jedina napast si sam sebi sa svojom lijenošću. Netrebaš i nemoguće je uvijek biti 100% koncentriran na molitve, iako nisi koncentriraj moli i ne odustaj.

Otac mi je bio alkoholičar 23 godine veze s vjerom nije imao. Otkad sam izmolio molitve Sv.Brigite otac ne pije više i ide u Crkvu, ispovjed.

Pa tebi ugriz psa možda nema veze, ali meni ima :)
Da pojasnim i zašto:
Kao prvo, kao i svi ostali i moje dijete svaki dan u Zg naljeće na pse, što na povodcu, što odvezane, ali isto tako otac mi je veterinar i sin je masu puta s njim bio po terenima, bio u kontaktu s hrpom pasa i niti jedan nije nikada gotovo ni zarežao na njega.
Dakle, bio je 10x više u kontaktu sa psima i nikada apsolutno nikakvih problema, a imao je (ako ćemo čisto realno i analitički) onda samim tim i 10x veće šanse da ga neki pas ugrize - i ništa od toga nije se dogodilo do trena kad sam počeo moliti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 08:51 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Bog vas sve blagoslovio koji molite.Preporucam i opet ne odustajte od molitvi.Dogadaju se razne zapreke i ima istine u tome da ima napadaja zloga u raznim oblicima,al to je samo zbog toga sto onaj zli nevoli kad se moli u predanju.No te napasti svremenom nestaju.Ja i dalje molim sedam molitvi vec sestu godinu zaredom i sada je sve ok.
15 molitvi molila sam 3 godine i najteze je bilo prve godine al hvala Bogu sve je proslo.Namjeravam opet pocet stih 15 uskoro jer predivne su.Samo moramo bit strpljivi i molit srcem u cvrstoj vjeri.BvB... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 12:54 
Odsutan

Ne budite

Slika

...već izmolite Brigitine molitve! Kakve ste vi to kukavice krenete molit, i nešto vam se loše desi odmah pripisujete da vas je đavao napao da ih prestanete moliti. Daj molin te, moli molitve ili budi lijenčina pa nemoj... :mrgreen:
Sam si sebi neprijatelj prijatelju!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 13:06 
Odsutan

Dozvolit ću si da zadržim svoje viđenje stvari, svjestan konteksta u kojem se zbivaju.

A ljenost?
Ne sjećam se da sam je spominjao, dapače, nema trenutno te stvari i tog umora koji me može maknuti od tih molitvi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 18:00 
Odsutan

znaš li mario što je čudo u vjerskom smislu???
to prenesi na napast i kušnju pa možda shvatiš..

kako možeš reći nešto drugome,a sebi uzimaš pravo reći da se po tim molitvama tvoj otac vratio Crkvi???kako si uspio to povezati??
kako to možeš dokazati??
znaš što bi ti rekao ateist?da si smiješan!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 18:30 
Odsutan

Dao sam vas svjedočanstvo i ne trebate se bojati Brigitinih molitvi, nikakve napasti vas neće napasti osim vas samih.
Bog vas blagoslovio!
Mir s vama!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 20:04 
Odsutan

ja mogu posvjedociti kao i mario mali preobrat u mojoj kuci NAKON izmoljenih 15 molitvi... to sam molio i cesto prikazivao svoje doma na misi i nakn svega obitelj mi se malo po malo pocela mjenjat... tata me cesto ispituje o Crkvi, misi, Bogu i cudi se kako netko ne vjeruje u Boga... mama mi svaki posljednji utorak skoro ide u Siget kod Smiljana... moli u sebi za one koji je tlace i prije par dana mi kaze preko teliefona kada sa upao malo u krizu: sine zazovi Duha Svetoga da ti pomogne, ja to radim kada mi je tesko... i tada sam spoznao da Bog progovara kroz nju...

brat mi se isto popravio... rijede sad ide u Crkvu jer radi i nedjeljom ujutro ali bez obzira na sve... vidim na njemu da je bolji covjek... a to je Bozja milost... u to sam uvjeren... a on ce isto kao i svi mi doci na svoje kad za to dodje vrijeme...

dakle misa + te molitve = bolji ugodjaj u kuci... bas sve zraci ljubavlju sad kad sam bio kod kuce nakon izbivanja par mjeseci...

to moze samo milost Bozja ucinit

zato molite i ne posustajte... NECETE ZAZALIT... Bog je vjeran svojim obecanjima... to je dokazao bezbroj puta kroz povijest i eto u vasim zivotima i mojem naravno...

sto se kusnji tice naravno da ih ima svakodnevno... jer tko zeli sluziti Bogu mora svoju dusu pripremit za kusnju... kako bi mi jadnici mogli napredovati u poniznosti i iznad svega pouzdanju... jer tada okrecemo oci Njemu.... kad nas nesto stisne... i to je nasa zbilja... misljenja sam da ne moramo u svemu bas traziti simboliku i odma vikati: vidi sotonu!... mislim da je korisnije tada.... izmoliti: molim te Gospodine koji si izvor svakoga dobra za nase zivote, pogledaj na mene i moje i odagnaj ovo zlo ako je izvor te i te patnje i straha!... i zivjet u pouzdanju da se to vise nece desit... jer mi neznamo da li je to slucajno bilo ili ipak ima nesto u pozadini... ovo govorim iz svog iskustva... jer ja sam sve oko sebe TUMACIO kao neki prorok... sve pokusavao shvatiti sto mi se desava... i moram priznati da sam u mnogim stvarima bio u krivu vjerojatno... eto toliko...

Bozji blagoslov neka vas prati u zivotu...

ispricavam se na duzini teksta... nisam se dugo javljao :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 sij 2010 01:29 
Odsutan

Evo štovani moji prijatelji da vam se javim nakon dužeg vremena i da vam nešto malo POSVJEDOČIM u vezi molitava sv. Brigite. Naime, prošle godine dok sam stanovao u Zg, redovito sam išao na Kaptol na večernje sv. Mise i običavao sam skrenuti u knjižare poput Verbuma i ostalih na Kaptolu. Među par knjiga koje sam kupio naišao sam i na knjižicu ,,Molitve sv. Brigite''. O molitvama sam čuo na ovom forumu i, naravno, da sam pokušao i ja narednih dana moliti te molitve ( po drugi put u životu – imao sam jednu verziju molitava skinutih sa neta ) no, nakon 10-ak dana nisam imao koncentraciju i nisam više mogao. Postale su mi tako dosadne i non stop su mi misli vrludale, nikako da se predam tim molitvama i da mislim o onome što molim. Jednostavno sam odlučio prekinuti s molitvama jer nisam mogao podnijeti toliko čitanje non stop jer mi je postalo predosadno. Nisam htio da ''blebećem'' jezikom, a misli mi na marsu. Mislio sam da je to uzalud i da to nema efekta. I to je bio kraj mojim molitvama. Jednostavno ne mogu moliti te molitve, pa ni dandanas se ne mogu odvažiti na taj korak, iako bi mi bilo raže da mogu. Znam da mogu početi tjedan dva moliti i neću moći više. Nemam strpljenja ni koncentracije tako da trenutno nisam sazrio za to. No, tu moja priča o pokušaju molitava sv. Brigite ne prestaje. Činjenica što se ta knjižica našla u mojim rukama nije ostala bez ploda jer sam knjižnicu donio kući i osim narukvice sa svecima koju sam poklonio svojoj majci, pokazao sam joj i spomenutu knjižicu s molitvama. Nisam se nadao niti mogao zamisliti da bi moja mama imala interes i toliku revnost i odvažila se na takav put molitv ei čašćenja Isusove muke kroz period od 365 dana. Nikad to nisam mislio da bih ona to mogla izvršiti. No, jako sam se prevario. Moja mama je već drugi dan, kad je pročitala što se dobiva izmoljenjem tih molitava, moliti i moli ih danas. Vrijeme je, uistinu, brzo prošlo, ostalo joj je još samo 3 tjedna da se moli. Knjižica koju sam prvotno ja sebi kupio da molim, neiskorištena u mojim rukama, prešla je u ruke moje mama koja ju je revno i predano molila. Nije imala nekih velikih iskušenja, nekoliko puta je zbog obveza izostala u molitivi, ali bi sljedeći dan izmolila dvostruko, jedan dan je imala napad smijeha sa susjedom koja je s njom molila i to je sve. Sve ostalo je prošlo dobro. Drago mi je da knjižica koju sam kupio nije ostala neupotrebljena. Bog je imao plan.
Iako još ne vidim plodove, ili ih nisam svjestan, nadam se da će se očitovati. Ako ništa drugo, molitve su mojoj mami bile lijek za smirenje dok se molila jer unazad godinu dana je prolazila kroz jako teško razdoblje i vidio sam da se u molitvi odmarala. Bog uvijek daruje i onda kad mi nismo svjesni dara. Kad se plodovi budu očitije očitovali ja ću opet posvjedočiti što Bog čini u našim životima. Bog Vas blagoslovio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 sij 2010 14:25 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

:D ja molim obje molitve i 15 molitava svete brigite i 7.... al ne dugo .... i nastojim svaki dan molit bez preskakanja... [/b]

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]