www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 srp 2025 00:53

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 20 sij 2010 19:57 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
rebeka napisao:
Stavljam u nase nakane 4 bracna para ,koji su u braku a neki mnogo godina za milost Bozju,da ih Nasa Majka Marija zagovara, i izmoli kod Svoga Sina ,da im podari djete koje toliko zarko zele..

Za moju kcerku Mirelu i zeta Roberta...
Za Ozrenku i Ivicu ,
Za jedan bracni par,koji su 11 godina u braku..
Za Nesli (turkinju) i njenog muza...

(Franjo Kuharić)[/i]

Molimo za njih..

Marijo i Josipe, Vi koji poznate roditeljske radosti, izmolite im od Našeg Spasitelja, da dobiju zdravo dijete. Ako je Božje dopuštenje, da nemaju vlastitog poroda, ohrabrite ih da u ljubavi posvoje i za Boga odgajaju koje napušteno dijete.Amen

Blagoslovi Gospodine njihov rad
Blagoslovi, Gospodine, već u samom začetku pomisao da svojim radom i predanjem žele služiti braći!

Blagoslovi njihove nakane – da budu poštene i plemenite te da se između njih i djelovanja ukloni svaka zapreka!

Sasijeci njihove lijenosti i nedosljednosti u korijenu i svojim Stvoriteljskim Duhom nadahni ih da iznađu bezbrojne mogućnosti po kojima će se međusobno ispomagati, na slavu Tvojega Imena!

Zajedno sa svetim Josipom, samozatajnim ,a radišnim i ispunjenim bezgraničnim povjerenjem u Tebe, blagoslovi sve njihove umne i tjelesne napore, njihov rad, u nastojanju da domovina buja, zalijevana našim nadama, zbrinuta marljivim njihovim rukama, obgrljena i zaštićena s visina Tvojim Očinskim pogledom!

Ivanka Brađašević

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 sij 2010 20:05 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi moj Isuse,uvjek te trebam pa i sada tebi,oprosti meni grešniku grijehe budi milostiv prema meni i tvome presvetome Srcu povjeravam anđelu koja je u oluji životu,smilujoj se Isuse ti se rekao da šta god ištite uod mene u moje ime dat ću vam evo Isuse ja te tražim milost za anđelu daj joj da snage pogledaj na nju čuvaj je jer je ona tvoja,pokaži joj svjetlo smilujoj se kao onom razbojniku molim te te u tvoje ime,u ime tvoje presvete rane na ramenu i otvorene rane na tvom srcu.
Oče moj,ti voliš se da ti se obraćam sa Isusom i Marijom,evo skupa s njima dolazim tražiti milost za anđelu da je čuvaš i pokaži joj svijetlo svrati svoj pogled prema njoj,molim te Bože moj

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 sij 2010 20:20 
Odsutan

Marijan napisao:
Dragi moj Isuse,uvjek te trebam pa i sada tebi,oprosti meni grešniku grijehe budi milostiv prema meni i tvome presvetome Srcu povjeravam anđelu koja je u oluji životu,smilujoj se Isuse ti se rekao da šta god ištite uod mene u moje ime dat ću vam evo Isuse ja te tražim milost za anđelu daj joj da snage pogledaj na nju čuvaj je jer je ona tvoja,pokaži joj svjetlo smilujoj se kao onom razbojniku molim te te u tvoje ime,u ime tvoje presvete rane na ramenu i otvorene rane na tvom srcu.
Oče moj,ti voliš se da ti se obraćam sa Isusom i Marijom,evo skupa s njima dolazim tražiti milost za anđelu da je čuvaš i pokaži joj svijetlo svrati svoj pogled prema njoj,molim te Bože moj

Uzišla k tebi, Gospodine, naša molitva za Andjelu..
I sišlo k nama tvoje smilovanje.
Tvoj je dan i tvoja je noć.
Daj, kad se ugasi svjetlo dana,
Da nam zasja svjetlo tvoje istine.
Prati nas u noćni počinak
I jednom u vječnu slavu
Po Gospodinu našemu Isusu Kristu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 sij 2010 19:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250:

Oce nas koji jesi...

Zdravo Marijo milosti puna...

Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu...

Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 sij 2010 08:15 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Molim Te Bože za našu sestricu Anamari.

Izliječi je,utješi je i daj joj snage.Ti znaš što joj treba i što stoji na njenom putu.Otkloni sve prepreke ispred nje,ispuni joj srce nadom i mirom.To te molim u ime Tvoga sina,našeg ljubljenog Isusa Krista.

Oče naš
koji jesi na nebesima
sveti se ime tvoje
dođi kraljestvo tvoje.
Budi volja tvoja
kako na nebu
tako i na zemlji.
Kruh naš svagdanji
daj nam danas
i otpusti nam
duge naše
kako i mi otpuštamo
dužnicima našim
i ne uvedi nas
u napast,nego izbavi
nas od zla.
AMEN.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 sij 2010 21:10 
Odsutan

Magda napisao:
[b]Molim Te Bože za našu sestricu Anamari.[/b]

Izliječi je,utješi je i daj joj snage.Ti znaš što joj treba i što stoji na njenom putu.Otkloni sve prepreke ispred nje,ispuni joj srce nadom i mirom.To te molim u ime Tvoga sina,našeg ljubljenog Isusa Krista.

Molim vam da se pridruzite Molitvi,
stavljam u nakanu Mariju,koja je u jako teskoj bolesti,da joj Gospodin bude milostiv i na pomoci...

Takodjer stavljam i Mirjanu,koja boluje od kicme,zenskih bolesti i temperature..da ju Gospodin dotakne i ozdravi,ako je to Njegova volja...

Milosrdni Gospodine, molimo ...za Anamari,za Mariju i za Mirjanu..i sve one ,koji Tvoju pomoc traze na ovoj temi Hitne Molitve...
Ti si primjerom pokazao kako s pouzdanjem u Boga treba prihvatiti patnju i nositi svoj križ.

Svrni svoj pogled na njih i ozdravi njihove duše i tijela.

Daj da Tvoja Predragocjena Krv prokola njihovim bolesnim tijelima,
daj da im olakša boli, donese utjehu, ako je volja Tvoja, i u potpunosti neka im vrati zdravlje.

Tvojoj se svetoj volji u potpunosti predaju, pa ako treba trpjeti, neka to bude iz ljubavi prema Tebi!

Daj im jakosti i ustrajnosti nositi teški križ bolesti i trpljenja te ga neprestano prikazivati Tebi, u znak zadovoljštine za sve uvrede koje se nanose Tvom Presvetom Srcu, na nakanu za svetu Crkvu, za svetog Oca Papu i sve koji su u potrebi.
Isuse uzdaju se u Tebe, smiluj se njima i cijelom svijetu. Amen!

(o. J. Manacl )

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 sij 2010 21:27 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 sij 2010 21:33 
Odsutan

Neka se vrsi Tvoja Sveta volja Gospodine.
Gospodine,Sine Davidov,smiluj se.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 sij 2010 19:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga braćo i sestre molim vas da se zajedno samnom molite za zdravlje moga prijatelja.Isuse molim te dotakni ga svojim mirom,svojom snagom i ljubavlju,budi mu utjeha ,nada i oslobodi ga svakoga straha.Hvala ti dragi Isuse na njemu,a sve one koji se mole za njega blagoslovi i čuvaj. :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 sij 2010 20:02 
Odsutan

TIFANI napisao:
Draga braćo i sestre molim vas da se zajedno samnom molite za zdravlje moga prijatelja.Isuse molim te dotakni ga svojim mirom,svojom snagom i ljubavlju,budi mu utjeha ,nada i oslobodi ga svakoga straha.Hvala ti dragi Isuse na njemu,a sve one koji se mole za njega blagoslovi i čuvaj. :a1250:

Isuse budi mu milostiv
i uslisi nase vapaje.Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]