www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 srp 2025 19:02

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 pro 2009 14:00 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
hrvren napisao:
Upravo mi se javila ženina sestra s porukom na mobitelu:
Hitna molitva za rodilju Sunčicu i njene tek rođene blizance. Svi troje su kritično. :(

Bože moj, Ti vidiš i znaš sve.
U Tvoje ruke se stavljamo s punim pouzdanjem i vjerom.
Predajemo Ti u ruke ovu majku i njenu djecu
sigurni u Tvoju ljubav i Tvoju volju.
Neka bude po volji Tvojoj

Isuse moj milosrdni,smiluj se :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 pro 2009 14:40 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Smiluj se Isuse ovoj majcici i njenim
malenim andelima i u Tvoje Ime neka
se poslozi sve po Volji Tvojoj.
Ti si Isuse pun ljubavi i Milosrda i ja sada
vjerujem da ces Ti svesti sve na dobro.
Hvala Ti Isuse sto ih vec dodirujes i ljecis.

:a1250: :a1250: :a1250: :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 sij 2010 13:27 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
hrvren napisao:
Upravo mi se javila ženina sestra s porukom na mobitelu:
Hitna molitva za rodilju Sunčicu i njene tek rođene blizance. Svi troje su kritično. :(

visnja napisao:
Ivana ima od jucer visoku temparaturu,boli ju grlo
i sve kosti-vjerojatno gripa-Molite i vi samnom za nju.
BvB...hvala vam. :grlim te:

Preporucujem u nakanu bolesnu Mariju koja tesko boluje...od rodjenja,a sada je u vrlo teskom stanju...Pridruzite se ,ako je moguce...
Molitva za bolesne

Dragi Isuse, ti si tako rado pomogao bolesnicima te ih svojim čudesnim riječima ozdravljao. I ja bih željela imati tako dobro srce prema svakom bolesniku i nemoćnom. Želim pomoći gdje god mogu svakom bolesniku i siromahu ili darom ili lijepom riječju ili bilo kako drugačije, jer u njima treba gledati tebe Isuse
Molim te, Gospodine za Mariju,Suncicu i Ivanu kojima je Tvoj milosrdje potrebno ,da tesko bolesne nase drage sestre-i sve bolesnike cijelog svijeta,,za poznate i nepoznate, da im podaješ jakost i strpljivost kakvu si ti pokazao u svojoj svetoj muci na križu. Neka im svako trpljenje bude na korist duše. Potakni ih da često misle na tebe, našeg trpećeg Spasitelja, pa da im tvoja sveta muka bude utjeha i jakost u bolima.
Osobito te molim, Isuse, da Marija,Suncica i Ivana i nijedan bolesnik ne umre bez tvojih svetih sakramenata, nego da njima bude okrijepljen na putu u blaženu vječnost. Amen.
Žalosna Majko Marijo, koja si pod križem na svom krilu držala i suzama umivala mrtvo tijelo svog božanskog Sina, pomozi i utješi sve bolesnike i zastiti bolesnu Mariju.Suncicu i Ivanu svojim plastom. ljubavi.. Ame
n.

O Bože, čija je dobrota beskonačna, čije je milosrđe bez zapreka, čija svemoć vlada nad tijelom i dušom, životom i smrti, zdravljem i bolesti,i
preporucijem Ti brata Zvonka i njegove sve bolesti i trpljenje,
Klanjamo Ti se u dubokom strahopoštovanju, jer znamo, da smo prašina i pepeo, i naspram Tebe smo samo jedno nestalno ništa. Ali smo ujedno i ohrabreni Tvojim dobrim milosrđem jer smo uvjereni da ćeš ga Ti prihvatiti, pa ako malakse ,daj mu ustrajnost pred Tobom ponizna srca.
Daj bratu Zvonku u svako vrijeme Tvoje nebesko svjetlo, Tvoju milost i Tvoj blagoslov, da pravo govori i pravo djeluje; potakni ga, da uvijek njegov život usmjeri prema Tebi.Svoje bolesti, svu nesreću, To te molimo po Isusu Kristu, našem Gospodinu. Amen.

Marte napisao:
:

Moja nakana je: Molitva za jedan bracni par koji je skoro 8god u braku a zele i ne mogu dobiti djete. [b]To je moja nakana evo tri godine.

Danas su vec 11 godina u braku,Molimo te da im Gospodin podari dijete koje toliko iscekuju i zele,ako je Njegova volja...

Presveta Djevice, Majko Milosti! Ti si od Boga primila najveću milost kad si postala Majkom Sina Božjega, Isusa Krista da da i ovaj bracni par osjetu tu ljubav i zadovoljstvo roditeljstva... Tvoj božanski Sin darovao Te je nama za Majku. Molimo Te, izmoli ovom bracnom paru milost žive vjere, nepokolebljivog pouzdanja i vjerne Ijubavi prema Bogu i bližnjemu.Zagovaraj ih u svim njihovim potrebama ,i u nasim Hitnim Molitvama..TT . Izmoli nam milost ustrajnosti u dobru, po zaslugama Isusa Krista, Gospodina našega. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 sij 2010 13:49 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine Isuse,Sine Davidov smiluj se svima za koje te molimo ovdje!! :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 sij 2010 17:14 
Odsutan

Oce Nebeski, u Sveto Ime Isusovo te molim ozdravi bolesne i pogledaj milostivo na one koji te mole.Oce nas koji jesi na nebesima, sveti se Ime Tvoje, dodi kraljevstvo Tvoje, budi volja Tvoja, kako na nebu tako i na zemlji.Kruh nas svagdanji daj nam danas, i otpusti nam duge nase, kako i mi otpustamo duznicima nasim. I ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 sij 2010 11:26 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

GOSPODINE MOJ I BOŽE MOJ,OPROSTI MI ZA MOJE GREŠKE KOJE OD SVEGA SRCA ŽELIM ISPRAVITI I KRENUTI TVOJIM PUTEM I TVOJIM KORACIMA.OD KADA SAM SHVATILA I PROGLEDALA DA SI TI MOJ ŽIVOT I DA JE S TOBOM SVE MOGUĆE....MOJ ŽIVOT ,OVAJ KOJI SI MI TI PODARIO IMA SMISLA.....I SVE OVE TEŠKOĆE KOJE IMAM TEBI ZAHVALJUJEM NA NJIMA ....JER S TOBOM SVE MOGU POBIJEDITI I PREVLADATI....ISUSE MOJ VODI ME SVOJIM PUTEM,DA KORAČAM TVOJIM KORACIMA....... :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 sij 2010 23:20 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Molim vas braco i sestre,pomolite se za jednu bebicu koju je Gospodin

pozvao k sebi,a ima samo 10 mjeseci i za njegovu obitelj,da im da snage

za dalje!

Hvala! Bvb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 sij 2010 23:21 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
mamma napisao:

za dalje!

Hvala! Bvb

:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 22:13 
Odsutan

mamma napisao:

za dalje!

Hvala! Bvb

Pomolimo se
Bože života, u tvoje ruke stavljamo život ovog djeteta,i svih naših pokojnika. Ti poznaš njihov život: njihovo rođenje, rast, njihovo zanimanje i rad.
Ti poznaš njihove strahove, njihove brige i nastojanja za obitelj i za sve što im je bilo povjereno.
Ti si bio uz njih u danima njihovih borbi i njihove bolesti. Ti jedini poznaš njihove boli i njihove misli u posljednjim danima.
Vjerujemo i priznajemo da te naši pokojni sada gledaju sa svim našim prijateljima i znancima, onakvoga kakav jesi:
Pomozi ,njegovim roditeljima da prihvate,i da se hrabno nose...
Vjerujem u jednoga Bog

Slika
Pokoj vjecni daruj mu Gospodine..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 sij 2010 21:14 
Odsutan

damir707 napisao:
Zvonko je opet u bolnici. Nastale su posljedice od svih tih silnih operacija i stanje je dosta ozbiljno. Otvorile su mu se rane od zadnjih operacija, dobio je visoki šećer, na infuziji je i čeka liječnika da nešto poduzmu. Kako je za slijedeći mjesec bila predviđena operacija i presađivanje kože kod kirurga za plastične korekcije ... sve je upitno.
Znate kao i on sam da mu je uvijek silno pomogla i podigla ga naša molitva, molim vas MOLITE; MOLITE, MOLITE .. i bit će opet dobro.

Dobra Gospe , Majko milosti i ljubavi, pogledaj na Zvonka u njegovoj nevolji. Tebi je znano koliko ga muči bolest ... . Ova mu bolest tijelo iscrpljuje, duh i dušu uznemiruje i sputava u vršanju dužnosti. Oduzima mu radost životu i užitak u slavljenju Boga. Neka ga tvoj ljubljeni Sin, po tvom majčinskom zagovoru, ako je volja Božja, oslobodi od ove bolesti i povrati mu zdravlje duše i tijela.

A ja ti, Majko, obećavam, da ću te zahvalano cijeloga života slaviti. Svoju ću zahvalnost iskazivati boljim kršćanskim životom i savjesnijim vršenjem svojih dužnosti. Ti koja nikoga u nevoljama ne odbijaš, pogledaj na Zvonka, Majko od milosti. Isprosi mu strpljivost u bolesti i predanost svetoj Božjoj volji, koju želi prihvatiti i vršiti u svemu. Amen
.

«Čovjek mora biti načisto s tim da je Bog trajno uz nas. Živimo kao da je Bog daleko, tamo među sjajnim zvijezdama; i ne pomišljamo da je On baš uvijek uz nas. Prisutan je kao ljubazan Otac. Svakoga od nas ljubi više nego sve majke svijeta mogu ljubiti svoju djecu. On je tu da nam pomaže, da nas voli, blagoslivlja i – da nam oprašta… Potrebno je da se upravo natopimo i ispunimo osvjedočenjem da je Gospodin naš Otac, posve Otac, koji je na našoj strani, i na nebesima.»

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]