www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 00:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 87  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 14:44 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
naravno da nemam ništa protiv.. :p59:
ja sam ovdje pisala više svoje riječi,jer sad za citiranje nemam vremena...nemoj se ljutiti samuele,svi bi trebali citirati da se vidi, a ne samo ti..ti imaš razlog zašto ne i ok..
eto i ja sam joj bila dala linkove na pp gdje ga može poslušati...jer je korisno pogotovo na području braka..svima nama..
eto kad budem imala vremena potražit ću pa ću citirati i ja ako misliš da će pomoći...
a ovo nema veze s drugim temama..bar meni..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 14:45 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Nasmijesen napisao:
Samuel napisao:
Nisam zaboravio nego namjerno nisam htjeo.Jer sammorao čovijeka opravdavati,zbog njegove izravnosti.

Kako to misliš? Ja uopće ne shvaćam što ovim želiš reći.

Moraš znati da ne razmišljaju svi ljudi na sličan način, i tvoji misaoni tokovi drugima su Špansko selo, zato je bitno ljepše pisati, da te drugi razumiju. Kakave koristi da pišeš pjesme AG Matoša na tradicionalnom kineskom ovdje na forumu, nitko ih ne razumije. A često je tradicionalni kineski čitljiviji od postova nekolicine korisnika (i ti bi mogao upasti u ovu skupinu). :D
Novu temu prebacujem pod razno,da nebude linč na postovima.Pd hitno trebam pomać!!!Ajmo navalite!!!!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 14:50 
Odsutan

Zahvaljeno je: 72 zahvala
Samuel napisao:
Ako mislite da pokušavam pobirati nekakvo vrhnje o kititi se tuđim perjem,znate i sami da nema smisla jer me nitko nepozna niti što zna o meni.Možda sam trebao navesti,ime pisca,ali nevolim jer nekad sam doživljavao i osudu da je ovaj pisac prestrog i previše konzervativan.Nemam namjeru skupljati pohvale,jer kad vidim da ove rijeći padaju na plodno tlo,predlažem im njegove knjige i seminare.Hvala na razumijevanju i nemojmo ovdije neka svoja prepucavanja iznositi,jer nije mjesto.Anapaula,ako imaš nešto protiv imaš moj pp,ili ako želiš "predsjedničke kandidate"!!!

Ma sve ok brate :wink:
Malo smo se našalili,ja san na jednom blogu vidio onaj komentar s prstima u bureku pa mi je bio smišan,sad mi je dobro došao. :P :P :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 15:06 
Odsutan

Fran26 napisao:
Samuel napisao:
Ako mislite da pokušavam pobirati nekakvo vrhnje o kititi se tuđim perjem,znate i sami da nema smisla jer me nitko nepozna niti što zna o meni.Možda sam trebao navesti,ime pisca,ali nevolim jer nekad sam doživljavao i osudu da je ovaj pisac prestrog i previše konzervativan.Nemam namjeru skupljati pohvale,jer kad vidim da ove rijeći padaju na plodno tlo,predlažem im njegove knjige i seminare.Hvala na razumijevanju i nemojmo ovdije neka svoja prepucavanja iznositi,jer nije mjesto.Anapaula,ako imaš nešto protiv imaš moj pp,ili ako želiš "predsjedničke kandidate"!!!

Ma sve ok brate :wink:
Malo smo se našalili,ja san na jednom blogu vidio onaj komentar s prstima u bureku pa mi je bio smišan,sad mi je dobro došao. :P :P :P
Nema problema brate,uvijek sam spreman prihvatiti ispriku koja je u dobroj namjeri.Ali neki ovdje ciljaju,i traže svaki pogrešan korak.I meni je dobro došlao ova slogan za otvaranje nove teme!!!!!!! :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 15:20 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Ne mogu vjerovati. :twisted:
Vi se prepucavate zbog nekih stvari, moj još uvijek muž dođe i napada me zbog nekakvih gluposti, poslije zove ispričava se...
Poziva se na neke odvjetnike, kao neću kunu dobiti, nek idem iz kuće, dijete to sluša..

Pa dobro jer ovaj svijet normalan? :twisted:
Jer ta zloba ima granica?

Ne mogu više, napadaju me i njegovi, zovu, deru se, poklapaju slušalicu.

Ne mogu više. :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 15:27 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
ej lijepa
vjerujem da ti nije lako
imala sam razdoblja u kojima sam mislila da ne mogu više
čak sam se i na Boga okomila...
mislila da ću završiti u Vrapču..
dok se moj mužek ponašao kao mrtvo puhalo..nije znao kako mi pomoći..
dva put sam prolazila kroz takva razdoblja
prvi put je bilo najgore
drugi..grozno, al mrvu slabije
i evo me..živa i nasmiješena

što ti drugo preostaje??, nego da se lijepo digneš svako jutro, pravac posao, čišćenje, kuhanje, vrijeme druženja s klincem...

imaš li kakvu prijateljicu?? kavica i sl

a sve što ti se događa
pa prepusti se u vidu toga da ti se ta grozota jednostavno događa i amen
kad izađeš iz toga bit ćeš daleko jača, s većim povjerenjem u sebe

vjeruj mi..došlo mi je da se "koknem" :oops:

al, život je iznad svega toga
a i sve je to za nas ljude

dopusti si razdoblje žalosti
da može dođe razdoblje veselja!!

puseee

:grlim te:

Bog s vama

Zadnja izmjena: vox; 06 sij 2010 15:28; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 15:27 
Odsutan

Uzeo je ključeve od auta, tako da se sutra moram snaći kako će dijete do vrtića i ja na posao.
Rekla sam mu da ako dođe opet i krene se derati da ću nazvati policiju.
Meni je ispada i deranja dosta, a razumijem igru, krenuli su me zastrašivati i psihički izluduđivati da pristanem na njihove uvjete, e pa gospodin je po zakonu dužan uzdržavati dijete i isplatiti bračnu stečevinu.

Evo vam sad vjernosti, ljubavi i braka, vidite kako to nakraju ispadne i na šta se svede.

U dobru i zlu, njih troje napadaju bez pardona.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 15:31 
Odsutan

Sestro draga oprosti na ovim postovima JA SAM NAJVIŠE KRIV.Ali zaboravi na nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vrag kad je pred raskrinkavanjem i porazom,najviše ruči i lupa.Pa imam osiječaj ,da se na tebe okomilo,nevjerovatno je kao što vidiš,da osoba koje te je najviše voljelai i koja ti se je na život zaklela,sad ti je najveći neprijatelj.Zanimljivo jel da!!!I nije teško pogoditi zašto je tako,i tko to radi.Zadrži što više mir u srcu i biješi u mir Kristov,jer nečeš svojim snagama ništa učiniti.Moli sa svojim dijetetom i za dijetetovog oca,jer njemu je potrebna molitva da izgubi zlu snagu aq tebi za svetu snagu!!!!!!Budi tiha i mirna i odgovaraj iz ljubavi,i neposustaj pred naletima zloga,tvoj je muž sigurno od njega nadahnjivan.Nema drugog objašnjenja!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 15:33 
Odsutan

Vox, ma mogu ja sve, sve ću ja riješiti. Imam posao, to mi je sad najvažnije, a sve ostalo, ta zastrašivanja i ostalo s tim se oni mogu prijetiti nekome drugom, meni ne.

Izbaciti me iz kuće ne mogu nikako, tu nas zakon štiti, sve ovakve krize brzo prođu ali ako misle da me budu psihički slomili da to nabrzinu dokrajče e tu su se malo zeznuli.
Nisu uopće u poziciji za bilo kakvo cjenkanje i prijetnje, tek sad su i njegovi roditelji pokazali pravo lice.

Više uopće ni ne spominju to što je on napravio i način na koji je to napravio, a bogme ni to GDJE će njihovo unuče živjeti i od čega, to je sad manje bitno, njih samo brine svota na koju mi imam pravo i da to što brže završi.

Po njima se brak sveo na novac.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 15:34 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
draga sestrice

meni se čini kako bi se najprije trebala stabilizirati
to nipošto ne znači stvoriti zid u sebi da te uvrede manje bole
nego jednostavno razumski osjećati da se nalaziš u nezahvalnom razdoblju iz kojeg se tek trebaš iskobeljati

kao tunel
kad si negdje na sredini, a on sav mračan..ne vidiš ništa dugo nego mrak
ali, ako li si daš priliku i kreneš pomalo koračati nekim zamuckujućim koacima...malo po malo ćeš doći do kraja tunela..do druge strane..do svijetla..

sestro, normalno je da boli...
ja nisam za to da popustiš u vidu tih zakonski ispunjavanja skrbi oko djetea, imovine..
ali de lijepo nađi nekog odvjetnika il neš
i nek se on "sukobljava" oko toga
a ti lijepo korak po korak...
i možda ak imaš neku prijateljicu, rodbinu ..nek budu uz tebe svaki put kad će muž doć i sl
da ne moraš trpiti to sve sama
a možda se onda i neće baš tako usuditi vikati derati i sl
...

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 87  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]