www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 16:31

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 87  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 pro 2009 13:37 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ne posustaj nikako vjeruj da ce biti sve onako kako treba biti... i mojem muzu je casa bila drada i predraga...uvijek sam molila neka bude volja tvoja Gospodine ali nije bilo lako..Htjela sam odustati, otici ali to nisam mogla napraviti jer zivimo u kuci moje mame. Govorili su mi da ga otjeram pa ja sam kao ,,na svojem,, sta on meni moze itd. Sramim se reci ali moram JESAM no nije se dao. Da bi sve bilo jos lijepse svekrva je tada izjavila da njen sin uvijek mjesta kod nje. Djecu nije spominjala. Moja mama se nije htjela mijesati, niti me stitila niti branila. Zapravo je bilo jos teze nakon mog obracenja. Da nastavim pricati o problemima i u zivotnim opasnostima itd. nema smisla. Dva dana nakon ,,proslave,, povodom Prve sv. Pricesti nasa dva sina ujutro rano je muz stao na strsljena i zavrsio u bolnici ... jedva se izvukao... ali od tog dana ni kapi alkohola nije probao. Svi oko njega mogu piti ali on NE. Sto se to njemu dogodilo u njegovoj glavi to samo on zna, i dalje ne ide s nama na Svetu misu, ne moli itd. po cemu bi covjek mogao zakljuciti da se obratio ali bar sad mozemo normalno razgovarati i dogovoriti se o nekim pitanjima i sve ostalo. Nije mi nikad branio molitvu i odlazak na misu ili nesto sto bi se ticalo vjere ili to sto zelim djecu odgajati u zivoj vjeri ali eto, vjerujem da njegovo vrijeme jos dolazi. ,, Sve ima svoje doba , i svaki posao pod nebom svoje vrijeme,, Prop. 3, 1-2 Nadam se da sam bar malo pomogla. Bog te blagoslovio i budi ustrajna u molitvi jer sto vise molitve to vise snage smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 pro 2009 14:09 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrijeme je da osluškuješ i iščekuješ. Vrijeme je već i da Ga prepoznaš i povjeruješ. Trenutak je da Mu otvoriš prozore, rešetke i sve zakutke svoga srca, kako bi urodio plodom. Otkrij i povjeri Bogu svoje brežuljke i sva brda svoga života. On te poziva po riječima nježnosti i ponovno kaže, kao da želi 'utvrditi gradivo', pa kaže upravo tebi; 'Golubice moja u spiljama kamenim, u skrovištima vrletnim, daj da ti vidim lice i da ti čujem glas, jer glas je tvoj ugodan i lice je tvoje krasno!' Pozvana si na susret. Odazovi se!

I na kraju, povjerujmo da Bog i za nas ima svoje vrijeme dolaska kroz osobni susret. Poručuje kako silno želi čuti i tvoj glas. Želi ti vidjeti lice. Jer glas je tvoj ugodan, a lice kroz dubinu osobnog susreta je prekrasno! Odazovimo se još ovog trenutka Božjem pozivu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 pro 2009 21:16 
Odsutan

draga Visnja hvala ti puno ovo sam cekala. Bog te blagoslovio. mozda i ne slutis koliko mi ovo znaci ali vjeruj ovo sam cekala. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 pro 2009 11:07 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Žene moje drage :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Hvala što ste ovo podijelile sa mnom na ovaj način, znam da nigdje ne cvjetaju ruže svaki dan.
Pogotovo alkohol, to je veliko zlo.
Deborah, vidiš kako se on riješio alkohola na taj neki pa rekla bi i čudan način, ali to je velika stvar.

Ja sam skupila SNAGU, osjećam se stvarno JAKA.
Dobila sam posao, s mužem sam krenula u razgovore oko rastave ali uz neke moje uvjete. S tim da je on rekao neka bude kako JA hoću, kao da se predaje.

Ne bojim se više ničega, previše sam ovisila o njemu a mogu sama.
Naravno da mogu, bude teško, krenuli budemo iz početka ali ja to mogu.

Uz Božju pomoć sve je moguće.

Strepila sam kako ću se osjećati u ove dane pred Božić, ali osjećam se odlično.

Prihvatila sam da je moj brak gotov, završena priča.
I došla mi je ta snaga, znam i OD KOGA.
smajlic5

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 pro 2009 11:12 
Odsutan

deborah napisao:
ne posustaj nikako vjeruj da ce biti sve onako kako treba biti... i mojem muzu je casa bila drada i predraga...uvijek sam molila neka bude volja tvoja Gospodine ali nije bilo lako..Htjela sam odustati, otici ali to nisam mogla napraviti jer zivimo u kuci moje mame. Govorili su mi da ga otjeram pa ja sam kao ,,na svojem,, sta on meni moze itd. Sramim se reci ali moram JESAM no nije se dao. Da bi sve bilo jos lijepse svekrva je tada izjavila da njen sin uvijek mjesta kod nje. Djecu nije spominjala. Moja mama se nije htjela mijesati, niti me stitila niti branila. Zapravo je bilo jos teze nakon mog obracenja. Da nastavim pricati o problemima i u zivotnim opasnostima itd. nema smisla. Dva dana nakon ,,proslave,, povodom Prve sv. Pricesti nasa dva sina ujutro rano je muz stao na strsljena i zavrsio u bolnici ... jedva se izvukao... ali od tog dana ni kapi alkohola nije probao. Svi oko njega mogu piti ali on NE. Sto se to njemu dogodilo u njegovoj glavi to samo on zna, i dalje ne ide s nama na Svetu misu, ne moli itd. po cemu bi covjek mogao zakljuciti da se obratio ali bar sad mozemo normalno razgovarati i dogovoriti se o nekim pitanjima i sve ostalo. Nije mi nikad branio molitvu i odlazak na misu ili nesto sto bi se ticalo vjere ili to sto zelim djecu odgajati u zivoj vjeri ali eto, vjerujem da njegovo vrijeme jos dolazi. ,, Sve ima svoje doba , i svaki posao pod nebom svoje vrijeme,, Prop. 3, 1-2 Nadam se da sam bar malo pomogla. Bog te blagoslovio i budi ustrajna u molitvi jer sto vise molitve to vise snage smajlic22

Naravno da si pomogla, bilo bi mi lakše da nisi ništa ovdje pisala tj. da nisi imala takvih problema ali eto...
Moj muž ne pije, on se strašno promijenio u tom preljubu ili jednostavno ga ja nisam UOPĆE POZNALA. što je teško moguće obzirom da sam mu prva ljubav i 10 godina smo zajedno.

On je IZABRAO ovakav način, ja sam se borila međutim shvatila sam da će nam bolje biti ovako.

Mijenja se sad, povučen je, šuti, sjetan je, vjerojatno mu TEK SAD nakon 2 mj. dolazi u glavu pomalo da gubi dijete na neki način.
Mene je već izgubio.
Kupio nam je kako kaže najljepši bor, htio bi biti s nama na badnjak, rekla sam da nema problema.

Sve se okrenulo, ja sam očajavala i bila tužna sad to stiže njega, nek mu pomogne dragi Bog.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 pro 2009 12:32 
Odsutan

draga Tugo tko smo mi da znamo sta je najbolje za nas vjeruj i moli za muza. Ja vise nisam ni molila za svoga muza odustala sam potpuno i vise nisam bila sigurna ima li uopce smisla sve skupa a da ne pricam da nisam vise bila sigurna da li ga uopce i volim jos nakon 13 god. braka takvoga. Zamisli skoro je mogao umrijeti. Bila sam jako posramljena. Zato procitaj Hvalospjev ljubavi i samo naprijed. Milost Gospodina Isusa neka bude s tobom.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 pro 2009 12:57 
Odsutan

Molim ja za sve, iskreno ne znam više što osjećam. Ali mislim da ljubavi više nema, samo bi htjela da ostane to neko poštovanje kao prema ocu mog djeteta bez obzira što je napravio i isto očekujem od njega kao mami njegovo sina.

Evo bio je tu, razgovaramo kao neki ajmo reći prijatelji ali nije to to.

On je izabrao taj način života, vjerojatno se odlučio za drugu ženu i slobodu i to je njegov izbor.

Ustvari on se ponaša kao da smo već odavno rastavljeni.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 pro 2009 13:16 
Odsutan

Ma draga Tugo, u tvojim rijecima ima ljubavi ima i to puno. Ne trazis ti samo utjehu. Sto Bog jednom sastavi covjek neka ne rastavlja. I ja sam se puno puta pitala je li nas uistinu Bog sastavio a pogledaj dijete i reci nije li ono ocit dokaz da je to Bozji blagoslov. Kad sam trece dijete nosila bilo je tu puno pitanja i kako sad to i sta ce biti ali tad sam vec bila obracena i bilo je tesko ne mogu ti to opisati. Kao luda sam itd. i to su bili komentari od onih od kojih sam se najmanje nadala.Narocito su me komentari najblizih boljeli ali eto vidis. Sad to dijete svi kao najvise vole a ja normalno necu reci a ni podsjecati sta su sve govorili kad sam ostala trudna. Tvoj muz je ranjen u srcu tko zna kada i kako. To zna samo Bog dragi. Moli neka Isus zacijeli njegove rane i posveti ga Srcu Isusovu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 pro 2009 13:47 
Odsutan

On je odabrao drugu ženu.
Tu pomoći nema.

Bog zna da sam molila, plakala i tugovala i sve svoje misli i htijenja sam prenosila ovdje. Ali negdje dođe i kraj tome.

Ne da nemam snage imam je i napretek ali zašto forsirati nešto ako NE IDE i realno gledajući život ide, prošla su 2 mjeseca pa zar bi ja trebala ovako odvojeno živjeti godinama da on uvidi da je pogriješio?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 pro 2009 14:05 
Odsutan

Ajoj nisam te htjela tako oneraspoloziti oprosti. I sama dijete rastavljenih roditelja uvijek zarko molim za takve situacije. Moji su se rastali nakon 25 god. braka i bila sam vec odrasla. Nije tu stimalo dugo dugo prije toga. Tata je na pocetku rata nestao, nakon toga se mama jako razboljela -Chronova bolest- ali ona je kroz svoju bolest upoznala beskrajnu ljubav Bozju i obratila se. Nakon 13. god. uspostavile su sestre kontakt s tatom a meni je jos trebalo dugo da progovorim s njim i najljepse od svega jest da mama sad kaze da nakon svega i ne moze mrziti tatu iako je on mogao nama se javiti a nije htio. On sad ima drugu obitelj i jako je daleko i vjerovatno je jako djetinjasto od mene nadati se da roditelji mozda nadu ipak neki zajednicki jezik ali sta mogu. Ne forsiram nista ali ipak... Bogu je sve moguce. Mir s tobom i oprosti mi jos jednom na mojoj nespretnosti.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 87  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]