www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 21:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 87  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2009 09:55 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Da razumjem te skroz - upravo zato što je i meni bilo tako. I ja sam sve pokušavala, samo što nisam odlazila od kuće (a isto smo u kući njegovih roditelja), imala sam namjeru, ali nisam htjela ići kod svojih, htjela sam sve ispočetka - novi dom sa svojim sinom.

Kad sam se podmirila sa svojom situacijom i prihvatila je - kad sam se smirila i prestala brigati i lomiti se, muža prepustila Bogu dragom ... onda je Gospodin počeo djelovati... ne mogu to riječima opisati, tek tako. Osjetila sam toliku milost, toliku utjehu (a vapila sam za njom koliko i ti na ove 33 stranice) - ma mogu ti reći da, da se moj suprug i nije obratio da bi ja svejedno bila dobro, skupa sa svojim sinom. Ali ipak čudo koje se nama dogodilo je veliki dar i blagoslov ... dok sam živa neću Gospodinu moći dovoljno izreći hvalu za sve. Moj suprug je cijeli život bio daleko od Boga ( nije odgajan u vjeri ), zato je čudo koje se dogodilo toliko veliko kao da su se brda premjestila. On se vratio svom Ocu, a samim tim i svojoj obitelji, koju je bio ostavio. Onda je najednom i mene jako jako ponvno zavolio.

Ne znam je li tvoj suprug samo odlutao ili nikada nije ni bio na božjem putu. Molim Gospodina da ga dotakne. Dok se to ne dogodi ništa neće razumjeti, ostati će slijep. Ti ćeš biti dobro, ti i tvoj mali anđelčić :grlim te:
Bog vas blagoslovio svo troje

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2009 11:00 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Kad sam se podmirila sa svojom situacijom i prihvatila je

ja sam sad u ovoj fazi, mirenja sama sa sobom i nastalom situacijom.
Samo što kod nas obrat nije moguć.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2009 11:59 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga sestro u Kristu,necu te vise zvati TUGO,jer vrjeme tuge treba da je iza tebe,prepusti Gospodinu puteve svoje i on ce te uzet za ruku i vodit te stazom spasenja.Svi mi koji smo ovdje razumijemo te,puno nas je prolazilo taj put kojim ti prolazis,neki ga jos prolazimo...Znam kako se osjecas,nevrjedna...napustena od svih...razocarana...ali to je sve ljudski.Meni osobno kad je tesko,zatvorim oci,pomolim se nasem Gospodinu i nasoj premiloj Majcici,i vjeruj mi bude mi laskse!U mojim si molitvama i postani NADA...a poslje i Radost...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2009 11:59 
Odsutan

Zašto nije moguće?

Koliko ja vidim on nije baš na "Ti" sa Kristom - obraćenje je uvijek moguće

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2009 12:07 
Odsutan

Oni su na totalno krivom putu.
On je uvjeren da je sretan, iako se tako ne ponaša.
On misli da je sad sretan, možda i je trenutno.

Nije svjestan svega.
Ma neću više o njemu, zaglbio je u blud i tu se "pronašao" sada.

Naglo inzistiranje na rastavi, pričanje o slobodi, sreći i sl. s namjerom da mene gurne dublje.
Grijeh progovara iz njega.

On je bio bliži Crkvi prije nego ja.
Sada je miljama daleko.

Moram misliti o sebi i svim problemima i toj rastavi koja izgleda kuca na vrata .
Da Dina, baš se tako osjećam, ružna mi je i sama riječ rastava.
Previše držim do institucije braka i zajedništva, toliko da bi bila spremna i oprostiti ali....
Njima i jesam oprostila jer ne znaju ni što rade ali to brzanje s rastavom mi ne daje puno izbora.

Jesu to samo papiri i potpis za njih ali za mene ne.

Nisam sada tužna nego osjećam neki strah i čekam 3 sata da odem doma, molim i smirim se.

Ako me stavi pred gotov čin, moram ostati dostojanstvena i čvrsta.
A u tome mi može jedino On pomoći.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2009 12:23 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
tuga napisao:
Oni su na totalno krivom putu.
On je uvjeren da je sretan, iako se tako ne ponaša.
On misli da je sad sretan, možda i je trenutno.

Nije svjestan svega.
Ma neću više o njemu, zaglbio je u blud i tu se "pronašao" sada.

Naglo inzistiranje na rastavi, pričanje o slobodi, sreći i sl. s namjerom da mene gurne dublje.
Grijeh progovara iz njega.

On je bio bliži Crkvi prije nego ja.
Sada je miljama daleko.

Moram misliti o sebi i svim problemima i toj rastavi koja izgleda kuca na vrata .
Da Dina, baš se tako osjećam, ružna mi je i sama riječ rastava.
Previše držim do institucije braka i zajedništva, toliko da bi bila spremna i oprostiti ali....
Njima i jesam oprostila jer ne znaju ni što rade ali to brzanje s rastavom mi ne daje puno izbora.

Jesu to samo papiri i potpis za njih ali za mene ne.

Nisam sada tužna nego osjećam neki strah i čekam 3 sata da odem doma, molim i smirim se.

Ako me stavi pred gotov čin, moram ostati dostojanstvena i čvrsta.
A u tome mi može jedino On pomoći.

..skuhaj neki dobar ručak..
:lol: ..
..papiri se iste vrijednosti kao i oni toaletni.. :lol:

..ja ti mogu napisati 100 potvrda da te mora voljeti..
..ali ako to nema u srcu..džaba papiri.. :lol:

.. tuga izlazi iz faze tuga i prelazi u jednu drugu..
..koja se zove " bivša tuga"..
..a treća će biti " zadovoljna "

a četvrta.." o čemo smo ono pričali ::" brzo će sve u zaborav... :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2009 12:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Sestro znam da ti je tesko,ali dali znas koliko su tvoj muz i ta zena dugo u vezi?Ako su kratko to je onda zasljepjlenost s njegove strane,i tko zna sto ce vec sutra da donese....ali ako su duze....?Kao sto si i napisala najbitnije je da ostanes dostojanstvena i ajde necu reci cvrsta, jer mi ljudi smo slabi, ali pokusaj biti smirena i prepusti se Isusu....on zna zasto se to desava...i kako ce to da se zavrsi...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2009 13:03 
Odsutan

3 mjeseca to traje.
a mjesec otkad se saznalo.

ma, kad se naljutim svašta bi napisala.
ali štetim samo sebi s tim.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2009 13:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

3 mjeseca...nije to nista,moje misljenje je da je to trenutna zaludenost s njegove strane,ali opet tko sam ja...da kazem nesto.
Znam kako ti je kad se naljutis,ali primjecujes i sama da ti ne koristi ljutnja nista, neg se u biti samo jos vise jedes u sebi.
Glavu gore i prepusti se zagrljaju nase mile Majcice!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2009 10:22 
Odsutan

HVALIM TE, ISUSE, TI SI MOJ ŽIVOT, MOJA LJUBAV: Gospodine Isuse zahvaljujem Ti za tvoju nazočnost sa mnom danas. Ja znam da me Ti voliš i da si me nazvao imenom. Došao si da oslobodiš zatvorenika. Hvala Ti za Tvoju ljubav koja me zove iz ropstva u Tvoj obilan život. Hvalim Te, blagoslivljam Te, slavim Te. Stojim i proglašavam Te Gospodarom mog života. Ti si moj život. Kajem se za svoje grijehe i odvraćam se od njih i okrećem se Tebi. Hvala Ti što me ispunjaš Tvojim Svetim Duhom i što oslobađaš u meni pomazanje Tvoga Duha da molim ovu molitvu.

HVALIM TE, ISUSE, TI SI MOJE SKROVIŠTE: Stavljam se pod Tvoju zaštitu, Isuse, i pokrivam se Tvojom Predragocjenom Krvi.

HVALIM TE, ISUSE, TI SI MOJE OPRAVDANJE: Gospodine Isuse, ulazim u duboki oprost, zahvalan Duhu Svetomu što me čisti od svih korijena ogorčenosti ili zamjerki. Molim sada za jednu osobu koja je tijekom prošlog tjedna bila najveći izvor moje boli i muke. Opraštam toj osobi iz dubine moga srca. Molim blagoslov za tu osobu. Isuse zato što Te volim, ja kažem tim ljudima, «Iako si me ti povrijedio ja neću tebe povrijediti. Predajem te Isusu. Opraštam ti, prihvaćam te i volim onakvog kakav jesi».

HVALIM TE, ISUSE, TI SI DIVNI SAVJETNIK: Gospodine Isuse, molim sada za jednu osobu koja me je povrijedila najviše u mom životu. Hvala Ti za Tvoga Duha, koji me vodi i savjetuje u ovim povredama. Ovo uzdižem Tebi da primim Tvoj blagoslov. Hvala ti, Gospodine, za milost da mogu potpuno oprostiti sebi velike grijehe i velike zatvorenosti u mom odnosu s Tobom. Oprostio si mi i ja sam primio veliku milost od Tebe da oprostim sebi.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 87  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]