www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 23:07

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 87  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 12:32 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
oki,.. ne daji mu na znanje da ne trebas nikoga,.. niti da trebas njega,.. jednostavno trebas svoje vrijeme i svoj prostor,... i prijatelje uz koje ces se zabaviti i nasmijati,.. a ne podnositi ugnjetavanja,.. (p.s. zabava u mjeri udate zene ;-) )

a to sto on pokusava iz tebe izvuci da mu kazes da ga ne volis, da ga mrzis, prezires, ili bilo sta,.. ne nasjedaj,..

on to radi samo da bi se on bolje osjecao i tebe krivio,.. da je sve propalo zbog tebe i da ga nisi volila,.. ne daji mu gusta,..

BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 12:54 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Nemam ja njemu šta davati na znanje. Mi još jesmo u braku ali ne moram mu polagati račune. Ustvari, takav razgovor ne budem sigurno s njim vodila.
Ali po načinu kako se oblačim i kako djelujem znam da vjerojatno misli kako ću sad probati bilo šta, u biti da ga ucjenjujem.
Ali koga briga šta on misli...

Imam već neke planove za vikend, planiram si nešto novo kupiti od odjeće i tak.
Živim neki drugi život u koji smo uključeni moje dijete i ja. zasad.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 13:01 
Odsutan

Ne znam razlog zašto ne mogu odgovoriti na privatne poruke. :cry:
Ali odmah moram zahvaliti osobama koje su mi pisale :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Došla sam ovdje u krajnjem očaju, misleći kako ću ovdje nešto utješno pročitati ali ne samo to. Nisam ni slutila da će moja "priča" naići na takav odjek.

VI STE MI JAKO PUNO POMOGLI.. s veseljem otvaram ovu stranicu, molim, upijam sve vaše riječi i mogu reći da sam dobila puno više nego što sam mislila da je uopće moguće.

Kao što se moja situacija nije vjerojatno bez razloga dogodila tako i ja nisam ovdje bez razloga. Ali u ovome svemu jako jako jako mi je drago da sam vas sve "upoznala" pa makar i na ovaj način....

Znajte da ste u mojim molitvama. smajlic13

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 13:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga tugo....
Osjećaji se mijenjaju i to je normalno...želim ti pomoći, govoreći iz svog iskustva...čitajući sve te postove pomislim da si moja kopija a što je najsmješnije jedan takav mačo(kako kaže naggar) je moj muž....takvi se obično vračaju...sve što ti pišemo ili ti govore tvoji prijatelji....znam tebi godi u ovome trenutku ali sve ono što je u tebi jedino možeš spoznati uz pomoć Božiju...
Želja da posvetiš vrijeme sebi,družiš se sa prijateljima,nadoknadiš sve ono po tvom mišljenju propušteno,učiniš muža ljubomornim je možda ok ali...pitaj se dali je to ono što želiš od života...dali je to onaj maksimum koji si očekivala...isto tako je možda tvom mužu tredutno godio kompliment žene s kojom je otišao...i gle gdje je sad...
Mislim da pojedini ljudi pate od nedostataka ljubavi od samog začeča,pa tako i neznaju što ta riječ znači u pravom smislu...među njih bi dodala i naše mužiće...a ima ih još puuuno....
Sigurna sam da u njemu čući jedana mala dobra, izgubljena duša,koja nezna pronači izlaz iz labirinta grijeha i svojih strahova...on traži...a ni sam ne zna šta...
Oprosti ako ti zvuči kao da ga možda branim,ne...Gospodin me nauči osuditi grijeh,a ne čovjeka...
Meni se moj vratio...nakon tri tjedna...križ je bio težak,ali sad znam zlatan...
Isus te jako voli...gle tu je kraj tebe, i samo čeka ...predaj mu svu svoju tugu ,strahove...reci mu sve svoje boli...
Moli Ga da te vodi...predaj mu iskreno svoje srce...i vidjet ćeš največu ljubav...najpametniji savjet...i upoznati najiskrenijeg prijatelja...
Draga tugo...u mojim si molitvama, kao i svi oni koji su te povrijedili...

I za kraj....pusti krpice...njih ćeš staviti u ormar...brini što ćeš za vikend staviti u svoje srce...

:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 13:28 
Odsutan

:b206: :b206: :grlim te: :grlim te: smajlic7
glavno da si nam ti dobro...to je najvažnije..ti i tvoj maleni...
a ovdje ..mogu reći da smo svi našli neku vrstu svoje oazice..pa iz bilo kojeg razloga
smajlic13 smajlic13

Vrh
Citiraj  
 Naslov: ...
PostPostano: 04 stu 2009 13:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Nisam bio kratko vrijeme ovdje i ne mogu se načuditi koliko se ovdje puno toga napisalo na ovu temu. Čitajući prve postove "Tuge" i ove zadnje "opipljivo" se može osjetiti koliko je u duhu napredovala i pomirila se s neizbježnim, zar ne Tugo? Koliko više samopouzdanja imaš u odnosu na nedavnih nekoliko dana? Ustvari, imaš više pouzdanja u Krista i ne bi se iznenadio da je sve ovo moralo biti SAMO radi toga da konačno i potpuno dođeš k njemu. Muž će se vratiti, jer u laži su kratke noge..neće daleko na način kojim je krenuo.. bit ćete opet zajedno ali ovoga puta uz Tebe će stajati Isus i imat ćeš time drugačiji stav ka mužu i životu općenito i bit će to početak nove faze Vašega života..sada kada si putem ove boli nanovo se rodila za Krista, čuvaj to pouzdanje u njega kao zjenicu oka i evo...idem nešto izmoliti samo za tebe i ovu situaciju...čuvajte se sa djetetom i samo naprijed..pregazi te probleme...:a1163:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 13:30 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
tonela napisao:
Draga tugo....
Osjećaji se mijenjaju i to je normalno...želim ti pomoći, govoreći iz svog iskustva...čitajući sve te postove pomislim da si moja kopija a što je najsmješnije jedan takav mačo(kako kaže naggar) je moj muž....takvi se obično vračaju...sve što ti pišemo ili ti govore tvoji prijatelji....znam tebi godi u ovome trenutku ali sve ono što je u tebi jedino možeš spoznati uz pomoć Božiju...
Želja da posvetiš vrijeme sebi,družiš se sa prijateljima,nadoknadiš sve ono po tvom mišljenju propušteno,učiniš muža ljubomornim je možda ok ali...pitaj se dali je to ono što želiš od života...dali je to onaj maksimum koji si očekivala...isto tako je možda tvom mužu tredutno godio kompliment žene s kojom je otišao...i gle gdje je sad...
Mislim da pojedini ljudi pate od nedostataka ljubavi od samog začeča,pa tako i neznaju što ta riječ znači u pravom smislu...među njih bi dodala i naše mužiće...a ima ih još puuuno....
Sigurna sam da u njemu čući jedana mala dobra, izgubljena duša,koja nezna pronači izlaz iz labirinta grijeha i svojih strahova...on traži...a ni sam ne zna šta...
Oprosti ako ti zvuči kao da ga možda branim,ne...Gospodin me nauči osuditi grijeh,a ne čovjeka...
Meni se moj vratio...nakon tri tjedna...križ je bio težak,ali sad znam zlatan...
Isus te jako voli...gle tu je kraj tebe, i samo čeka ...predaj mu svu svoju tugu ,strahove...reci mu sve svoje boli...
Moli Ga da te vodi...predaj mu iskreno svoje srce...i vidjet ćeš največu ljubav...najpametniji savjet...i upoznati najiskrenijeg prijatelja...
Draga tugo...u mojim si molitvama, kao i svi oni koji su te povrijedili...

I za kraj....pusti krpice...njih ćeš staviti u ormar...brini što ćeš za vikend staviti u svoje srce...

:grlim te: :grlim te:

..dobro ..ova je dobra
.. tonela..
..ti si to sažela..

..a ja sam je morao malo razveseliti. :lol:

.. a u veselo srce..stane sve..i krpice i ljubav..i radost..i duh razuma..ž..i duh praštanja..

..no ..prije svega ..treba OČVRSNUTI.. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 13:46 
Odsutan

zanimljivo tonela. Hvala na iskrenosti. :grlim te:

Ne mogu ja govoriti u njegovo ime, mogu samo pretpostavljati.
Samo sam prenijela vama (da vam bude jasnija situacija) što je on rekao i što je on radio.
S tim da neke "gadne" detalje (npr. tipa toga da ju je jedan dan čak vozio na posao (prije nego što je došao po dijete), a s posla skoro svaki drugi dan, gugutao joj na šanku u birtiji gdje radi i sl. ) neću ni pisati.
Prenijela sam njegove riječi i misli koje su izgovorene meni i kojima mi je dao na znanje da je GOTOVO i da natrag nema.

kako ti kažeš ta mala duša od mog muža "voli", zaljubljena je i poklanja svoju pažnju DRUGOJ ženi. Tu se ne radi o jednom flertu, jednokratnom odnosu, tu se radi o 2 mjeseca zaljubljivanja i svih onih malih sitnica koje smo i mi imali prije 10 godina.
Sama pomisao, obnavljanje toga u mom sjećanju i sad ovo pisanje na to sve me odvodi sve dalje i dalje i dalje u neki moj svijet, rezerviran za moje dijete i mene.

Na stranu što drugi pričaju naveliko o tome i sl. to me najmanje brine.

On je znao da bi ja njemu u onom prvom trenu oprostila i primila ga natrag (iako sad kužim da to ne bi bilo dobro) ali on to nije htio.
NIJE SE ČAK NI ISPRIČAO.

Meni je drago što se to tebi dogodilo i još je ljepše pročitati kako se ljudi unatoč takvom problemu još više zbliže. To je predivno, i kad sam čitala post naježila sam se. Ali to si ti, to je tvoj muž, to je tvoj život.

Ne želim venuti dok čekam tako nešto a duboko u sebi "znam" da se to neće dogoditi.bar ne na onaj iskren način.

eto, tako je to.

Što se tiče pisanja o mojim krpicama i svemu ostalom je to što sam ja izgubila puno kila, riješila se kompleksa koje sam imala i sviđam se sama sebi. Možda više nego ikad. U subotu budem doma, ne pada mi napamet nekud ići ali pozvala budem prijatelje (i to zajedničke prijatelje koji podržavaju mene) i opustila se.
Ali ne zbog nekog osvajanja nekoga nego zbog same sebe.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 13:48 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

da dragi naggar..to je istina...očvrsnuti...
znam ja naggar da si ti zadužen za veselje na forumu :lol: ....al evo da nebi naša tuga skrenula puno u krivom pravcu(kao što sam mogla ja),treba uzdići one duhovne vrijednosti iznad materijalnih....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 13:48 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
tuga napisao:
Ali ne zbog nekog osvajanja nekoga nego zbog same sebe.

..ajde ..pa malo vježbaj i osvajanje..
..čisto da ostaneš u formi.
..ak bude zatrebalo..
:lol:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 87  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]