www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 24 lip 2025 00:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 523 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 53  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2009 08:45 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250: za naseg brata Zvonka.

Gospodine Isuse,toliko si sada potreban ovom nasem bratu Zvonku
svome ljubljenome sinu.Ojacaj ga Gospodine,utjesi ga i privini ga na
Svoje grudi,da osjeti toplinu Tvojih ruku,Tvoj zagrljaj,Tvoj otkucaj srca
koje ga neizmjerno ljubi.Pomozi mu Gospodine da u Tvoje Ime ozdravi
sve ono sto je bolesno,te da jos mnogo godina pozivi u krugu svojih
najmilijih.Udjeli snagu i moc njegovoj supruzi i svima koji brinu oko njega.
Tvoja je ljubav Isuse velika i Tvoja Sveta Volja neka se vrsi nad svima nama.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lis 2009 06:55 
Odsutan

Kad zazovem, uslisi me,
Boze, pravdo moja,
ti sto me u tjeskobi izbavi:
smiluj mi se,
uslisi moju molitvu!

Boze, ja ti se zahvaljujem za Zvonkovo zdravlje i za to sto si mu omogucio zivot. Zahvaljujem ti se Boze za sve dobro u njegovom zivotu, i nadam se da ce biti i jos mnogo, mnogo bolje. Molim te Boze za srecu njegove obitelji i da im zivot bude ugodan i pun veselja.

Zvonko :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 lis 2009 07:02 
Odsutan

O dobri Isuse, o slatki Isuse, o Isuse Sine Djevice Marije, pun milosrđa i milosti. O slatki Isuse, smiluj mi se po velikom milosrđu svome. O predobri Isuse, molim Te zbog predragocjene Krvi tvoje koju si se udostojao na oltaru križa proliti za nas nevoljne grešnike da opereš sva bezakonja naša, udostoj se pogledati na mene bijednog grešnika koji ponizno molim za oproštenje i tvoje presveto ime zazivam. O ime Isus, slatko ime! Ime Isus, ljubljeno ime! Ime Isus, spasonosno ime! Nego što je Isus nego Spasitelj? Isuse, dakle, radi presvetoga imena svoga budi za mene Spasitelj, spasi me! O predobrostivi Isuse, ne dopusti da se izgubim iz ničega si me stvorio i neprocjenjivom svojom krvlju otkupio. O dobri Isuse, neka ne propadam zbog moga bezakonja kad me je već tvoja svemoguća dobrota stvorila.
O premilostivi Isuse, smiluj mi se dok je još vrijeme smilovanja da ne propadnem u vrijeme suda. O predragi Isuse, ako sam ja nevoljni grešnik po tvojoj strašnoj pravdi zaslužio vječnu muku zbog svojih grijeha, ufajuči se u tvoje neizmjerno milosrđe utječem se Tebi i nadam se da ćeš mi se smilovati, Ti koji si premilosrdni Otac, milostivi Gospodar. O predragi Isuse, koja korist od Krvi tvoje ako padnem u vječno prokletstvo jer Te neće slaviti mrtvi koji padaju u Pakao. O premilosrdni Isuse, smiluj mi se, o preslatki Isuse, oslobodi me, o milosrdni Isuse smiluj se meni grešniku. O Isuse, Isuse, Isuse predobri, primi me u broj svojih odabranika, o Isuse spasenje onih koji Te zazivaju. O Isuse slatko oproštenje svih grijeha, udijeli mi milost, ljubav, mudrost, čistoću, poniznost, svetu strpljivost u svim mukama, dopusti mi da Te savršeno ljubim, hvalim, da u Tebi uživam, tebi služim, u Tebi se naslađujem ja i svi oni koji zazivaju tvoje presveto ime. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 lis 2009 08:31 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Gospodine Bože naš, Isuse Kriste otkupitelju ljudskog roda,
molim te, milostivo pogledaj na našeg brata Zvonka,
i iscijeli mu duh, dušu i tijelo,
da od sada do vječnosti živi u tvojoj ljubavi i tvojoj svjetlosti. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 lis 2009 06:30 
Odsutan

Dok razgovaram s Isusom, trebam biti spreman i čuti sve što mi on želi reći.
Zamislit ću nježnost i dobrotu u Isusovim očima i smješak pun ljubavi dok me on promatra.
Mogu biti potpuno iskren s Isusom dok mu povjeravam svoje brige i radosti.
Otvaram mu svoje srce dok mu govorim o svojim strahovima i sumnjama.
Zamolit ću ga da mi pomogne da se u potpunosti mogu povjeriti njegovoj brizi,
svjestan da on uvijek zna što je najbolje za mene.

Zvonko...BtB. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2009 07:13 
Odsutan

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Gospodine Isuse , predajem ti svoju dušu, svoj um i svoje srce. Svojom predragocjenom krvlju operi moju svijest, podsvijest i nesvjesni dio mog uma, moju maštu i volju. Svojom dragocjenom krvlju operi moje sjećanje i moje srce. Gospodine, zahvaljujem ti i slavim te zbog svega što si mi učinio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2009 08:48 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
Razmišljam kako nam je većini ovdje relativno dobro i bez obzira na manje/veće probleme znamo često zaboraviti, pogotovo saživiti se sa puno većim problemima koje imaju drugi.
Pogledajte samo kroz ovu temu (Molitve) kolike probleme ima ovaj čovjek, naš prijatelj i brat Zvonko koga u ponedeljak čeka još jedna teška operacija, 11. po redu a već 5. u ovoj godini. Da ste imali privilegiju upoznati ovog čovjeka uvjerili biste se da je u njemu puno više života, vjere i nade u bolje sutra od mnogo nas ovdje.
Šta možemo učiniti za njega? Svakako, ako to već niste učinili, pomoliti se za zdravlje njegovo i njegove obitelji kao i doktora koji daje sve od sebe da spasi ovaj mladi život.
Svaka čast i hvala našoj sestri Višnji koja vodi svakodnevnu molitvu i velika im je uzdanica u ovoj situaciji. Bog joj plati!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2009 21:57 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
damir707 napisao:
Razmišljam kako nam je većini ovdje relativno dobro i bez obzira na manje/veće probleme znamo često zaboraviti, pogotovo saživiti se sa puno većim problemima koje imaju drugi.
Pogledajte samo kroz ovu temu (Molitve) kolike probleme ima ovaj čovjek, naš prijatelj i brat Zvonko koga u ponedeljak čeka još jedna teška operacija, 11. po redu a već 5. u ovoj godini. Da ste imali privilegiju upoznati ovog čovjeka uvjerili biste se da je u njemu puno više života, vjere i nade u bolje sutra od mnogo nas ovdje.
Šta možemo učiniti za njega? Svakako, ako to već niste učinili, pomoliti se za zdravlje njegovo i njegove obitelji kao i doktora koji daje sve od sebe da spasi ovaj mladi život.
Svaka čast i hvala našoj sestri Višnji koja vodi svakodnevnu molitvu i velika im je uzdanica u ovoj situaciji. Bog joj plati!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Milosrdni Isuse smiluj se bratu Zvonku i daruj mu prijeko potrebno ozdravljenje.
Hvala Ti Isuse na svemu što činiš za njega. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 06:20 
Odsutan

ZA BRATA ZVONKA :grlim te:

"Sjetite se koliko sam vremena provodio u molitvi... Tako i vi, da biste dobijali snagu za život u Mojem Imenu, svaki dan što više vremena odvojite za molitvu."

Tako malen sam dok klečim pred Tobom,tako malen pod Tvojim nogama..Svojom ljubavi Ti lječiš moje rane sve...ti Kralju moj dotakni me..

:a1250: :a1250: :a1250: :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 lis 2009 07:16 
Odsutan

:a1250: :a1250: :a1250:

Gospodine ,Trojedini Boze,Oce ,Sine i Duse Sveti i SADA vas molimo zdusno i od sveg srca,budite SADA na poseban nacin milostivi nasem bratu Zvonku na OP stolu i blagoslovite obilno njega i sve medicinsko osoblje koje je uz njega kao i njegove najmilije koji su sa njim u mislima.Isuse u Tvoje Sveto Ime otkloni SADA i zauvijek svaku bolesnu stanicu tumora iz njegova ispacena tijela i ozdravi sve sto je bolesno da se moze radovati dusevnom i tjelesnom zdravlju i Tebe Boga radosno slaviti i hvaliti u vjeke vjekova .Amen.

Isuse hvala Ti za sve sto SADA cinis.Ja vjerujem u Tvoju ljubav.

Zvonko... :b206: :grlim te: :grlim te: :grlim te:
Budi hrabar,Isus je uz Tebe sa svom nebeskom vojskom. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 523 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 53  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]