www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 srp 2025 18:45

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 29 ruj 2009 14:18 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Tražite stoga najprije Kraljevstvo i pravednost njegovu, a sve će vam se ostalo dodati.

(Lk 11,9-13)
(7) "Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se! (8) Doista, tko god ište, prima; i tko traži, nalazi; i onomu koji kuca otvorit će se. (9) Ta ima li koga među vama da bi svojemu sinu, ako ga zaište kruha, kamen dao? (10) Ili ako ribu zaište, zar će mu zmiju dati? (11) Ako dakle vi, iako zli, znate dobrim darima darivati djecu svoju, koliko li će više Otac vaš, koji je na , dobrima obdariti one koji ga zaištu!"

:a1250: :a1250: :a1250: Za sve nase bolesnike.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ruj 2009 20:49 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Danas posebno osjećam Gospodina, želim mu zahvaliti za sve dobro i lijepo u našim životima, želim Ga zamoliti da sve ljude koji pate,koji su tužni, koji su bolesni, nevoljeni, nesretni, usamljeni, gladni...Hvala Mu što nas ljubi i kad nismo dobri!!!

"Ne boj se jer ja sam s tobom; ne obaziri se plaho jer ja sam Bog tvoj. Ja te krijepim i pomažem ti, podupirem te pobjedničkom desnicom."

Kolike li milosti, snage i ljubavi u Gospodina. Svaki nam dan pokazuje koliko nas voli, pomaže, otire suze i strahove.

"Hvalit ću te, Gospode, Bože moj, svim srcem svojim, slavit ću ime tvoje dovijeka." :r086: :r086: :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lis 2009 13:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

molim vas da se pomolimo za prijateljevog unuka Ivana, koji ima samo 12 godina i ide na kemoterapiju, jer ima tumor na mozgu

Svemogući, vjećni Bože, vjećno spasenje onima, koji u te vjeruju, usliši nas, koji molimo pomoć tvojega milosrđa za nemoćnoga tvoga slugu Ivana,vrati mu žuđeno zdravlje, da ti uzmogne zajedno s nama zahvaljivati za tu milost.Po Kristu Gospodinu našem. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lis 2009 14:42 
Odsutan

fanika napisao:
molim vas da se pomolimo za prijateljevog unuka Ivana, koji ima samo 12 godina i ide na kemoterapiju, jer ima tumor na mozgu

Svemogući, vjećni Bože, vjećno spasenje onima, koji u te vjeruju, usliši nas, koji molimo pomoć tvojega milosrđa za nemoćnoga tvoga slugu Ivana,vrati mu žuđeno zdravlje, da ti uzmogne zajedno s nama zahvaljivati za tu milost.Po Kristu Gospodinu našem. Amen.

:a1250: :a1250: :a1250:

Gospodine uslisi nase vapaje,izljeci ovo svoje bolesno dijete.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lis 2009 22:11 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Molitva za ozdravljenje

"Gospodine Isuse, ja vjerujem da me ljubiš. Klanjam Ti se i slavim Te kao moga jedinog Gospodina i Gospodara. Molim Te da me ozdraviš od moje bolesti i da me potpuno oslobodiš. Stavi svoje probodene ruke na moju glavu da Tvoja ozdraviteljska sila poteče mojim tijelom, da bolesni dio mog tijela osjeti izvanrednu snagu Tvog dodira koji ozdravlja. Ojačaj me Gospodine da mogu hoditi Tvojim putovima i sve svoje obveze obavljati u skladu s Tvojom svetom voljom. Slavim Te Isuse, hvala Ti Isuse! Aleluja! "
Molimo za ovo dijete koje već na početku života prolazi tešku patnju. smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 lis 2009 06:15 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Preporučujem svog svekra Stjepana u molitve jutros u 4 mu pozlilo povrača krv i pao u nesvjest.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 lis 2009 06:36 
Odsutan

JAKOVLJEV CRVIĆ napisao:
Preporučujem svog svekra Stjepana u molitve jutros u 4 mu pozlilo povrača krv i pao u nesvjest.

:a1250: :a1250: :a1250: Gospodine pomozi mu po svojoj
svetoj volji.Ti znas sto je i kako najbolje sada za njega.
Uslisi Gospodine vapaje nase,cuj nase molitve.Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lis 2009 06:46 
Odsutan

Pomolite se svi hitno za jednog malog LOVRU ,starog djecaka 4 godine
oboljelog od trbusnog tumora,mama mu uskoro treba roditi pa uzmimo i nju u nase molitve.

:a1250: :a1250: :a1250:

Isuse,Spasitelju nas...
Po Predragocjenoj Rani Tvoga Svetoga Boka i po boli od koplja koje je probilo Tvoj Sveti Bok, neka Predragocjena Krv koja se tu prolila izliječi malog Lovru od trbusnog tumora i njegovoj mami udjeli snagu, podigne mrtve, riješi naše sadašnje probleme i pouči nas putu do našega Boga za vječnu slavu. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lis 2009 07:31 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
fanika napisao:

JAKOVLJEV CRVIĆ napisao:

visnja napisao:
Pomolite se svi hitno za jednog malog LOVRU, starog djecaka 4 godine oboljelog od trbusnog tumora,mama mu uskoro treba roditi pa uzmimo i nju u nase molitve

Molim za moju svekrvu Jelicu, koju čuvam, sve funkcije tijela i psihe joj rapidno propadaju.

Mili sveti Oče, evo ti prikazujem ovu tvoju djecu koja su u nevolji i potrebi, molim za njih dragi Oče pogledaj ih svojim iscjeljujućim pogledom ljubavi.
Neka tvoja ljubav Oče poteče na njih i njihove bližnje, neka se dobri Oče kupaju u tvojoj ljubavi, neka se natope mirom i zdravljem, neka tvoja svjetlost, mir i zdravlje uđe u svaku poru njihovog tijela i života, neka osjete iscjeljujuću tvoju snagu i okrenu se tebi da gledaju lice tvoje puno miline i dobrote. Gospodine evo ih stavljam pred tebe, pogledaj milostivo na njih i neka se nad njima vrši volja tvoja. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lis 2009 08:40 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Hitna molitva za gospođu Vera Brkanović koja je na operaciji na Rebru u Zg

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]