www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 12:47

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 98  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2009 14:39 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Predragi moji, braćo moja ljubljena... :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: Zaista teško je u riječi staviti što moje srce osjeća prema svima vama... :grlim te: Srce mi je ispunjeno ljubavlju!! Kako ne imati toliku vjeru i nadu uz vas, ljubljeni moji... jer, preko vas mi je Isus pokazao svoju ljubav, i s vašim molitvama dobila sam dar vjere...
Volim vas!!! smajlic22 smajlic22 smajlic22 smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2009 16:03 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Daria1987 napisao:
Predragi moji, braćo moja ljubljena... :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: Zaista teško je u riječi staviti što moje srce osjeća prema svima vama... :grlim te: Srce mi je ispunjeno ljubavlju!! Kako ne imati toliku vjeru i nadu uz vas, ljubljeni moji... jer, preko vas mi je Isus pokazao svoju ljubav, i s vašim molitvama dobila sam dar vjere...
Volim vas!!! smajlic22 smajlic22 smajlic22 smajlic22

:grlim te: :grlim te: :grlim te: biti zajedno u nevolji, molitvom i mišlju... uvijek se prepolovi sva ta bol... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2009 18:28 
Odsutan

Predragi, danas je tata kontaktirao neku gospođu iz Zagreba koja "garantira" da će svojim pripravcima Ninu dignuti na noge (a pripravci kao dižu imunitet). Čim ona garantira, meni sumnja i strašno me strah. :cry: I pitam ja jednu gospođu koja ima razne darove je li to s Božje strane, a ona meni kaže da vidi neku težinu i muku s te strane. Ajmee, a tko će tati objasniti da to nije s Božje strane kad izgleda tako obečavajuće, a on želi sve učiniti za svoje dijete, no ne razumije da joj to može naškoditi. :cry: Majko, neka se svo zlo makne od Nine!! Molim vas molimo zajedno da mama uspije nekako nagovoriti tatu da odustane. Problem je što je i njemu spremila nekakav "pripravak" protiv nesanice, a da ne zna ni uzrok tome :roll: , što me još više uznemirilo, a i mami nešto za imunitet. O, Gospodine, smiluj se!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2009 19:14 
Odsutan

...koliko je meni poznato najveći dio preparata koji podižu imunitet a kruže na našem tržištu uglavnom su razni biljni pripravci koji ne mogu naškoditi ali uglavnom nedostignu nikakvu a pogotovo obećavajuću razinu oporavka...
...u čemu je kvaka...kvaka je u novcima...znači radi se o ljudima čiji su moralni i etički pogledi vrlo niski i koji se ne glibe iskoristiti nečiju situaciju i igrati na emocije...
...tako da možeš biti relativno mirna...vjerojatno će vam olakšati kućni budžet ... pa ako možeš tati to nekako objasniti a ako ne nemoj previše brinuti jer kažem opet nema tu neke štete...
...mir i blagoslov vam želim...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2009 22:43 
Odsutan

Mama je odgovorila tatu!! Čudesno!! Slava ti Isuse!!! :P :P :P :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 kol 2009 09:25 
Odsutan

...čudni su putevi Gospodnji... dušu krijepe...neka gospodin razbistri um tvojemu ocu koji sigurno u želji i namjeri da pomogne svom djetetu i da joj smanji patnje ne može uvijek biti realan...
...mir i blagoslov neka vas prate i na današnji dan petka...upravo kada se spominjemo muke našega Isusa...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2009 15:15 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Predragi Isuse, stavi svoje ruke na našu Ninu, skini s nje breme bolesti, a majci i obitelji daj snagu da sve izdrže, jer kako je teško roditelju gledat svoje dijete bolesno ,a ne moći preuzeti svu muku na sebe. Ljubljeni naš Isuse, molimo te iz dubine duše i srca da svaki Ninin dan bude sve uspješniji i da svakim danom bude sve bolje. Draga Daria, Antonio i ja molimo za Ninu i dalje, u našim je mislima i molitvama..."svoju bolest donesi Gospodinu koji ozdravlja i predaj mu je s vjerom"...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ruj 2009 13:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Daria, za hrabrost ti šaljem jedno veeliko smajlic22 . Tvoja seka je svakodnevno u mojim molitvama.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ruj 2009 18:29 
Odsutan

Marinice moja, u srcu te nosim !! :grlim te: :grlim te: :grlim te:
Danas imam potrebu reći Isusu veliko HVALA na svemu što radi u mom životu. HVALA TI, BRACO ISUSE!!!
Evo, ovih dana polažem ispite i ne stignem baš moliti koliko i inače i baš sam nekako osjećala grižnju savjesti...ali On mi je pokazao da je dovoljno to što mu sve predajem u Njegove Svete Ruke, što moje srce vjeruje i žudi za njim... On zna sve moje misli, zna sve... i ako ja mogu razumjeti i sama da sam svime opterećena, kako tek to On razumije...
Baš sam se čula s Ninom... osjećam neku snagu i s njezine strane... I kako da ne kličem: HVALA TI I SLAVA, MOJA LJUBAVI, MOJ ISUSE!!! :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2009 23:27 
Odsutan

Predragi, Nina nam je počela bolje viditi ovaj tjedan :P i ima volju ostati jos jedno produzenje u toplicama jer je svjesna da joj ni najbolji kucni fizioterapeut ne moze zamijeniti oporavak u toplicama, mada je bila htjela doci doma 15.9. To bi bila terapija za dušu jer 120 dana nije bila doma, ali tko zna koliko bi se razvuklo vrijeme kad bi opet htjela otici natrag, zato mozda bolje da jos ostane, samo sutra donose odluku dal ce joj produziti. HVALA VAM NA MOLITVI!! BVB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 98  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]