www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 20 lip 2025 19:24

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 04 lip 2009 09:11 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
O Hvala i Slava tebi moj Bože. Ti nas uvijek nakon muka uzdižeš, a ja tako slaba u vjeri ponekad pokleknem. Toliko mi je bilo teško na poslu, borila sam se za nas 30 kod direktora, ali bez tebe to nije bilo moguće. I opet sam se uvjerila kad smo počeli svi moliti i ostali s nama sve je bilo kao dječja igra. Sada smo skinuli velike brige, a opet sve je prošlo sa direktorom po tvojoj zapovjedi ljubi bližnjeg svoga kao sebe samog.

Taj dan smo mi volonteri još jednog siromašnog i bolesnog čovjeka usrećili. Okrečili, izribali, osigurali šporet, krevet, posteljine, hrane.

Oh Bože kako sam bila sretna na kraju tog dana. Još jednom sam se uvjerila da me to najviše usrećuje. To je ono što je bit tvojih zapovjedi. U tome nalazim sreću i veselje jer bez obzira na umor, srce je toliko zadovoljno da se to ne može opisati riječima. A tek osmijeh i suze radosnice u očima čovjeka. Jer tom čovjeku je operiran rak grla i u tolikoj bijedi je živio bez igdje ikoga, a mnogi na njegovom mjestu već bi davno digli na sebe ruku. Kako samo čuvaš takvu svoju djecu koliko si mu samo anđela poslao. Hvala ti za sve te ljude, za naše sestrice i braću, hvala ti za dar vjere i pomaganja. Jer ja nisam ništa sve su tvoji pokloni za mene.

Majčice milino moja i utjehu tebi hvala što mi pružaš toliko radosti. :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lip 2009 13:50 
Odsutan

:lol: Bože sve moje, toliko želim i predajem se tebi, molim te daj mi Duha Svetoga u tolikoj snazi kao nikada do sada. Da ja želim tebe, ja želim sve darove koje si mi namjenio. Oprosti mi sve moje grijehe, oprosti moju malodušnost ili lijenost, moju neumjerenost u jelu. Da želim to ispraviti, želim da me čuvaš od napada zloga. Hvala ti za ovaj dan, za konačno malo daška vjetra, hvala što nas uvijek podižeš. Hvala što si me takvu stvorio i što misliš na mene. Bože voooolim te tatice moj :wink: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 lip 2009 11:40 
Odsutan

Eto mene Tatice Svevišnji. Ovih dana sam spremala mom sinu Dominiku sve za Svetu Potvrdu. Hvala ti što unatoč velikom poslu oko organizacije za 80 ljudi što si ga pozvao k sebi, što si mu dao tu milost da bude pozvan i što Ga je on prihvatio otvorenog srca. Molim te čuva ga neka ide tvojim putem i nikada ne skreće. Pošalji Anđele svih 9 korova da bdiju nad njim i njegovom dušom.
Hvala ti što si me prvi put odabrao da čitam psalam, bilo mi je preteško, strah i pak prvi put i uz to još dan Krizme u našoj župi. Jako sam se prestrašila kad me je Župnik odabrao i nikako se nisam mogla smiriti. Hvala ti što si me osvjestio i što sam sve predala tebi da ti čitaš. I zato su svi bili oduševljeni čitanjem jer Duh Sveti je čitao umjesto mene. Ja jakovljev crvić nikada to ne bih uspjela bez Njega. Hvala ti Bože.

I ovaj tjedan ti znaš za moju odluku budi uz mene u najvećim kušnjama. Blagoslovi sve što je dobro, a osvijetli sve što je loše te zauvijek ukloni od mene. Hvala ti za moju dječicu, mog muža, roditelje i sve ostale Blagolsov svoj na njih pošalji. Blagoslovi ipehara, prijatelja, učenika i sve ostale to te molim po Kristu Gospodinu našem Amen. :r086: :c4:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 srp 2009 06:21 
Odsutan

Ljubljena Majčice ti Bezgrješna Djevice, koliko samo ljubavi imaš za nas. Koliko ćeš još moći izdržati nas griješnike privoditi Isusu svome jedinorođencu. Oh koliko nas Otac voli kad nas još uvijek milosrdno miluje. Hvala ti za sve što činiš, hvala za ljude velike u vjeri koji su spoznali Duha Svetog, kojima se očitovao u vatri, hvala ti što si i meni 10-ak takvih ljudi iz cijele zemlje stavio na put. Majčice vjerujem da je to tvojih misli djelo i zato ti hvala. Nitko za mene i sve nas ne može na zemlji imati toliku ljubav koju nam ti daješ. Daješ bez ikakve naknade, a mi opet posrćemo i vrijeđamo tvoga sina. Oprosti nam pošalji nam svoje poljupce vjere da još više ojačamo i odupremo se sotoni. Hvala za moju obitelj, za moja dva anđela Dominika i Mihaela, za muža roditelje, suradnike, posebice Župnika, volontere caritasa, potrebite u caritasu.
O majčice divna i krasna Hvala :b206: smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 srp 2009 06:26 
Odsutan

Gospodine molim te blagoslovi ovaj naš forum i vrati sve one koji su od početka tu bili. Vrati nam Joakima za dobrodošlicu, vrati nam ucenika,moyu, toyu, zozzy, speranzu, rebeku i mnooooge druge. Gospodine na ovom forumu se javlja toliko novih koji su u potrebi. Ti vidiš Tatice naš ljubljeni da na forumu piše hitna molitva, molitva za, molite sa mnom, molite za mene, toliko je potreba blagoslovi ih. Vrati nam naše stare TT ovce koji su pisali, o teologiji, Svetac dana, vjerska iskustva, Tatice nije moguće da im je splasnula vjera. Molim te pošalji im Duha Svetoga da se ponovno razbude i pomognu svima nama u molitvi.
Oh Tatice moj znam da je sve to dio tvog plana. Blagoslovi ih vatrom Duha Svetoga, blagoslovi sve ttovce koji pristižu. Daj im ljubav, vjeru i mir, daj im radost.
Hvala ti Oče ja te volim i zahvaljujem. :twisted: :lol: :twisted: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 srp 2009 06:30 
Odsutan

smajlic5 smajlic6 :r086: :a1490: [/url]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 srp 2009 10:01 
Odsutan

:grlim te: :lol: :lol: :wink: :wink:

OH Bože toliko knjiga duhovnih sam dobila ovih dana. Znam ti si se za to pobrinuo i naravno kraj ovih vrućina pronašla sam puuuno vremena kako bih pročitala. Knjiga preko barijere dodatno mi je otvorila oči posebice dio o anđelima i Trojstvenom viru.
A tek dijelovi o Majčici Kraljici svemira kao li je divno, shvatila sam bar 70% koja mi je zadaća, otkud bolesti. Oh Majčice da ja se tebi posvećujem i posvećujem svoju obitelj. Volimo te Majčice.
TVOM BEZGREŠNOM SRCU POSVEĆUJEM SAV LJUDSKI ROD
U CIJELOME SVEMIRU, SVAKO DIJETE BOŽJE KOJE TRAŽI ŽIVOT.
NEKA TVOJE KRILO O MAJKO RAĐA I HRANI SVAKOGA ČOVJEKA
DOBRE VOLJE SVAKO BOŽJE STVORENJE.
POVJERAVAM TI ŽIVE I POKOJNE KOJI GLEDAJU U TEBE S LJUBAVLJU
I NADOM NA SVOJEM PUTU PROČIŠĆENJA PREMA SVJETLOSTI ISTINE I
PUNINE RAJA.
NEKA TVOJE BEZGRIJEŠNO SRCE BUDE NAŠA UTVRDA I ZALOG BUDUĆIH
DOBARA. NEKA TVOJE SRCE BUDE SNAGA I ZAŠTITA CIJELOJ BOŽJOJ CRKVI.
ZAZIVAM TVOJU MOĆNU ZAŠTITU NADASVE ZA SVE ONE KOJI ĆE U OVO
VRIJEME PRIMITI MILOST I ZADATAK DA OTVORE PUT ČOVJEČANSTVU.
BUDI BLAGOSLOVLJENA I NEKA SE UZVISUJE IME TVOJE U CIJELOME
SVEMIRU. U TEBE SE POTPUNO POUZDAM JER TI ĆEŠ NAM ZNATI OTVORITI PUT JER SI MAJKA NOVIH VREMENA.
HVALA TI MAJČICE....... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: B
PostPostano: 21 srp 2009 06:24 
Odsutan

Čudni su putevi Gospodnji. Jučer si mi stavio najdivnije biće na svijetu da odemo na kavu. Sve si opet tako dobro smislio. Predivna 2 sata priče u kojoj se Duh Sveti toliko proslavio, samo po njegovom blagoslovu mi smo svjedočile jedna drugoj nešto što nikada s nikim nisam do sada imala niti osjetila. Pomislila sam pa ovako niti sa sestrom ne mogu pričati. Nadopunjavale smo se u svakoj riječi, a opet pažljivo slušale kad je ona druga pričala. Nitko pa niti ja nisam mogla zamisliti da 2 žene mogu provesti toliko vremena svjedočeći o svojim životima i Bogu u njemu. Bez nekih ovozemaljskih tričarija i tračarija.
Kako li je divno tako nešto imati. Srce mi je toliko ispunjeno kao da sam Isusu govorila o svom životu.
Hvala ti Bože za "prijatelja" hvala ti što si ju stavio meni na put daj nam puno svog blagoslova da živimo život po tvome milosrđu, da u našim obiteljima i okolini još više svojim životima svjedočimo za tebe.
DAJEMO TI SLAVU..........

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 kol 2009 22:05 
Odsutan

ZNAM DA ME VOLIŠ I DA SE NE LJUTIŠ ŠTO VEĆ DUGO NISAM SVJEDOČILA O TEBI NA FORUMU.
TATICE HVALA TI ŠTO SI MI OMOGUĆIO LJETOVANJE SA MOJOM NAJUŽOM OBITELJI U ŠUMI KRAJ MORA, SKROMNO, ALI PUNO LJUBAVI JEDNI PREMA DRUGIMA. HVALA TI ŠTO MI POMAŽEŠ U MOJOJ BOLESTII ŠTO SAM SIGURNA DA BOG OKREĆE SVE NA DOBRO ONIMA KOJI GA LJUBE.
PREEEKRASNO VRIJEME ZA OBITELJ KOJE INAČE PORED POSLA I OBVEZA NE MOGU UVIJEK PROVODITI. NO, HVALA TI ŠTO SAM SE VRATILA U MOJU ŽUPU JER FALILA MI JE MISA U NAŠOJ CRKVI, NAŠ ŽUPNIK NIKOLA MOJA SESTRICA DRAGICA, MOJE DUHOVNE PRIJATELJICE I PRIJATELJI I DANAS TI ZAHVALJUJEM ŠTO SI MI ODMAH PRUŽIO PRVI DAN DA SE SA SVIMA NJIMA PRONAĐEM. NAIME DAO SI DA NA ROĐENDANU NAŠEG DRAGOG IVANA SUSRETNEM SVE MOJE I TVOJE. HVALA TI ZA TO I HVALA ŠTO ME LJUBIŠ OVAKO ČUDESNU KAKVU SI ME STVORIO.

MAJČICE HVALA ŠTO NA OVAJ PREKRASAN DAN TVOGA UZNESENJA SAM BILA TVOJE DJETE I SVJEDOKOM TAKO DIVNE PROPOVJEDI I VELIČANJA TVOGA. HVALA TI I ZA MOJU ČASNU LORETU, DALA SI MI JU KAO PRIJATELJICU KOJA DUHOVNO POMAŽE I SVOJOM ČISTOĆOM PODIŽE OVAJ SVIJET. HVALA :grlim te: :grlim te: :lol: :lol: :r086: smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 kol 2009 21:19 
Odsutan

DAJEMO TI SLAVU ČAST I HVALU
TEBI PODIŽEMO RUKE TVOJE IME SLAVIMO
JER VELIK SI ČINIŠ DJELA VELIKA NITKO NIJE
KAO TI ISUSE NITKO NIJE KAO TI.

:b206: :r086: smajlic8

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]