www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 srp 2025 08:00

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 05 srp 2009 12:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
molimo za djecaka denisa , stavimo njegov zivot u Njegove milostive ruke :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 srp 2009 12:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
alenas napisao:
molimo za djecaka denisa , stavimo njegov zivot u Njegove milostive ruke :a1250:

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 srp 2009 09:42 
Odsutan

Molim vas stavite u vase molitve moju nevjestu koja sutra ide u bolnicu da rodi.
Dragi mali Isuse ,budi svima u pomoci ,a posebno ovoj dragoj majci mojoj nevjesti,kojoj je potrebna Tvoja milost...za sretan porod...Udjeli im svoje milosti i blagoslivljaj ih na njihovu zivotnom putu. Svojim zagovorom kod Boga dovedi sve do vjecnog spasenja ,te jacaj njih svojom zastitom. . Molimo te, pruzi im sigurnost i zastitu i cijelu njihovu obitelj cuvaj u trajnom miru.Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 srp 2009 16:58 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Draga Maria stavljam tvoju nevjestu u moje molitve, da sveti Gospodin bude uz nju cijelo vrijeme tijekom poroda, i da mali anđeo počine na grudima svoje majke.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 srp 2009 06:48 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
POGLEDAJ ISUSE SADA SVE ONE KOJI SU U OVIM HITNIM MOLITVAMA

ISUSE SADA TI predajem Danijela koji danas ide u bolnicu da mu budes milostiv.MOLIM TE i za naseg UCENIKA da ga brzo ozdravis,MOLIM TE i za naseg ZVONKA da Mu udjelis snagu trpljenja i MOLIM TE za sve ove drage
bolesnike i potrebite Tvoga obracenja i Tvoga Milosrda...

MARIJO,majko nasa priteci svima u pomoc svojim svetim zagovorom.

Majko Božja i majko naša Marijo,

Kraljice Mira,došla s k nama

da nas vodiš Bogu, ,
isporosi nam od njega milost da i mi poput tebe mognemo

ne samo reći "Neka mi bude po

riječi tvojoj" nego to i ostvariti.

U tvoje ruke stavljam tvoje ruke,

da nas kroz ove nevolje i poteškoće

dovedeš k Njemu. .

Po Kristu Gopsodinu našemu, Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 srp 2009 07:41 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Isuse dragi,.. prikazujem ti sve nase potrebe, sve nase slabosti, sve nase boli,.. Pogledaj molim te na svakog od nas, i pomozi nam nositi kriz svakodnevnice,...

Posebno ti prikazujem Jeronimu, Gospodine, prikazujem ti njenu ljubav prema djecici, njeno ufanje u Tvoj Plan s njima... i molim te pomozi joj i ozdravi njeno tijelo od boli i umora, i providi da taj mali novi zivot bude izvor snage u njenoj obitelji, izvor jedinstva i sloge, i da po Milostima u njenoj obitelji svi prepoznaju Tebe i Tvoje Blagoslove,..

Isuse prikazujem ti i Mariu i njenu nevjestu,... prikazujem ti to malo unuce koje ocekuje nasa Maria,.. molim te Blagoslovi ih, molim te budi Ti uz njih kroz ove trenutke, i providi da sve prodje uz Tvoj Blagoslov, vodjeno Tvojom Svetom Rukom.. Prikazujem ti osoblje te bolnice, da s ljubavlju pomognu nevjesti u ovom posebnom trenutku, prikazujem ti ovu obitelj, da im providis u svim potrebama, i Prikazujem Ti Ovaj Novi Zivot, molim Te Blagoslovi Ga, Vodi Ga, i Zastiti Ga Oce Nebeski,..

I Oce, takodjer ti prikazujem sve Majke, da im das puno Ljubavi i Strpljenja za svoju djecicu,.. i prikazujem ti sve zene koje zele biti majke,.. molim te obavij njihova tijela Blagoslovom, i izlij more Milosti u njihove obitelji,... Pomozi Gospodine da u njihove domove udje radost preko novih zivota, preko djecjeg osmjeha,...

HVALA TI OCE,...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 srp 2009 09:06 
Odsutan

Dobio sam ovaj mail i stavljam ovu našu sestru za molitvu u ovu temu a također sam isto stavio i u temu "Donacije u tijeku".

u privitku je dopis u kojem je sve objašnjeno.
Radi se o našoj radnoj kolegici koja hitno treba 340.000,00 € za transplataciju. Na žalost nisam se zabunila u pisanju iznosa.
Kako bi joj pomogli, pokrenuli smo akciju na nivou cijele Hrvatske. Tako sam se sjetila i Vas, jer svaka pomoć je jako dobro došla.
Naravno, svi znamo u kakvom smo teškom financijskom razdoblju, ali ako ništa drugo, uključite je u svoje molitve.
Hvala Vam,
Mirjana

Dragi prijatelji,

Sigurni smo da ste i Vi okruženi ljudima koje volite i koji Vas vole, te da biste učinili sve da tim ljudima pomognete kada im je potrebno. Ovo pismo je nastalo u želji da pomognemo nama dragoj osobi, kćerki, sestri, prijateljici i kolegici
Ireni Matić.
Naša draga Irena je početkom prošle godine 2008. sa samo 22 godine života oboljela od AML (Akutna mijeloična leukemija). Nakon dijagnoze liječila se 6 mjeseci u Zagrebu na Rebru, te je u kolovozu 2008. imala autolognu transplantaciju svojim matičnim stanicama.
U trenutku kada joj se nada u ozdravljenje ponovno vratila, u ožujku 2009. podmukla i teška bolest vratila se u drugom obliku ALL (Akutna limfoblastična leukemija - bifenotipska).
Jedini način da naša Irena ponovno sa svojom obitelji te sa svima nama, njezinim prijateljima i kolegama ponovno uživa u svom mladom tek započetom životu te da i ona osnuje obitelj i osjeti sve ljepote koje je život može pružiti jeste da otputuje u inozemstvo (Munchen) na transplantaciju koštane srži.
S obzirom je donator pronađen, koristimo sva sredstva kako bi dali sve od sebe da otrgnemo našu Irenu od opake bolesti i vratimo joj nadu u bolje sutra.
Trebamo i Vašu pomoć!

Ukoliko Ste u mogućnosti sredstva je moguće uplatiti na poseban žiro račun broj 2340009-3102647184, otvoren u Privrednoj banci Zagreb.
Ako niste, pošaljite nam malo Vaše pozitivne energije ili molitvu za Irenu.

Hvala od srca,
Zahvalni roditelji i prijatelji

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 srp 2009 18:53 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Draga sestrice Irena, u mojim si molitvama, želim da te Gospodin blagoslovi i izliječi tvoj duh, dušu i tijelo.
Uplatit ću iznos koji budem mogla izdvojiti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 srp 2009 07:59 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ZA BOLESNIKE

O Marijo, zdravlje bolesnih, budi uz postelju svih bolesnika na svijetu.
I onih koji su ovog časa izgubili svijest i brzo će umrijeti.
I onih koji su izgubili nadu u ozdravljenje.
I onih koji viču i plaču od boli.
I onih koji se ne mogu liječiti jer nemaju novaca.
I onih koji bi htjeli hodati, a moraju ostati nepomični.
I onih koji bi morali ležati, a siromaštvo ih tjera da rade.
I onih koji bdiju duge noći jer ne mogu zaspati.
I onih koje nitko ne posjećuje i njeguje.
Osobito onih koji ne vjeruju u bolji život.
I onih koji se ne bune i proklinju Boga.
I onih, koji ne znaju da je Krist trpio još teže i mučnije ...
Zdravlje bolesnih, moli za nas.
Utjeho žalosnih, moli za nas.

Marijo ,majko nasa pomozi i izmoli zdravlje nasih bolesnika,brata nam
Ucenika-Samira,brata Zvonka,sestricu Ninu,Danijela i Krunoslava i sve
one ovoga nasega Foruma TT,koji ti vapiju za zdravljem i oslobodenjem.
Ti si nasa majka i nasa posrednica,izmoli nam sve milosti za koje te molimo.
Hvala ti majcice.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 srp 2009 00:40 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Dragi moji. Evo stigao je i taj dan, dan moje operacije. Preporucam se u vase molitve, strah me je pomalo, pokusavam sve Njemu predati u ruke, i strah i nemoc, ali nekako ne ide. Imam osjecaj da ne mogu biti tako snazna kao svi vi, u ovim trenucima pokusavam zaspati i pripremiti se za operaciju, ali nema mira i san je daleko od mene. Imam dvoje djece i bili su jako uznemireni veceras zbog operacije, pokusavala sam prikriti svoj strah i pokazati im da se ne bojim, i da vjerujem da me ON cuva. Znam da mi se nista ne moze dogoditi ako ON to ne zeli, ali opet strah blokira moju dusu. Dragi moji pomolite se za mene, tako sam sretna da sam vas pronasla i da me pratite u mojim kusnjama. Sve vas voli vasa Nina.

BVSB
Javit cu se kako je proslo sa OP smajlic22

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]