www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 24 lip 2025 20:37

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 98  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 lip 2009 20:32 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
Gospodine, kad sam gladan, daj mi nekog čovjeka koji je gladniji od mene, da mogu s njime i dalje dijeliti.Kad mi je hladno, daj mi nekog čovjeka kojemu mogu dati nešto od svoje odjeće.Kad sam sâm, daj mi nekoga koga mogu primiti k sebi.Kad sam žalostan, Gospodine, daj mi nekoga koga ću moći utješiti.Kad trebam nježnosti, daj mi čovjeka kojega mogu zagrliti.Kad mi teret bude postajao pretežak, Gospodine, tada me optereti teretom drugih.Daj da svagdje gdje susrećem ljude bude prisutna Tvoja ljuba ...Gospodine,hvala ti za Ninu ,koja je u Tvojim svetim rukama..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 lip 2009 01:40 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine preljubljeni, Ti sve znaš i možeš!
Prikazujemo Ti sve njihove patnje, žrtve, ustrajnost u vjeri i molitve, blagoslovi ih, neka im donesu spasenje i uslišanje!
Pošalji svog Svetog Duha da snaži i vodi dragu sestru Ninu i njenu brižnu obitelj, proslavi se kako samo Ti možeš, dovedi ih svijetlu svoga milosrđa!
Molimo Te, vodi i svo medicinsko osoblje, neka njihove ruke i djela budu Tvoj saveznik!
Po Kristu Gospodinu našem! Amen! :a1250:
Hvala Ti jedini naš Bože...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 lip 2009 22:12 
Odsutan

Predragi, liječnici šalju Ninino tkivo ujutro za Ameriku. Sumnjaju da je cista u vratnoj kralježnici uzrok njenih tegoba, odnosno pogoršanja, pa žele analizu. A danas joj se i vid pogoršao pa je sva utučena. :twisted:
O, Isuse, jedini naš liječniče, budi milostiv svom djetetu koje vapi za Tobom! :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 lip 2009 22:18 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
O Bože moj,
smiluj nam se,smiluj se Nini molimo Te.Dobri Isuse ona treba tebe,treba tvoj zagrljaj,tvoju snagu.Budi uz nju mili moj Isuse,ne napuštaj je.
:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 lip 2009 22:32 
Odsutan

poznajem puno slučajeva u kojima se gospodin proslavio
jedan od njih je i moj rođeni otac za kojeg smo mislili da neće preživjeti transport iz jedne ustanove u drugu udaljenu 15-ak km na operativni zahvat mozga...što da vam kažem...ne radi se o tome da je živ...nego je od gotovo mrtvog, oduzetog, nepokretnog, izgubljenog toka misli sada sasvim dobro...tu i tamo nešto zaboravi ali hoda, brine o sebi, sam obavlja gotovo sve poslove vezane uz higijenu, čita, gleda tv, radi u vrtu...malčice je usporen ali Bože moj...ovo ga je stanje riješilo alkoholizma i donijelo puno lijepih trenutaka
...zato ti kažem...bez obzira na moju veliku duhovnu krizu...njegova je milost golema...a putevi nama nepoznati
...molimo za spas tijela tvoje sestre i mir u tvojoj obitelji...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 lip 2009 23:43 
Odsutan

O, sv. Josipe, čija je zaštita tako velika, tako jaka, tako izravna pred Božjom krunom, STAVLJAM TEBI U SRCE POTREBU ZA ZDRAVLJE NINE. O sv. Josipe, pomozi joj svojim snažnim zagovorom i izmoli za nju svog Djevičanskog Sina sve duhovne blagoslove kroz Isusa Krista, Našega Gospodina, tako da, budući da je vezana o tvojoj Nebeskoj snazi, može iskazati zahvalu i poštovanje Najljubljenijem Ocu. O, sv. Josipe nikada se neću moći umoriti promatrajući Isusa kako spava u tvojim rukama. Ne usuđujem se prići dok se On odmara u blizini tvoga srca. Zagrli Ga i u Ninino ime i poljubi Njegovu nježnu glavu za Ninu, i zamoli ga da joj uzvrati poljubac kada udahne posljednji uzdah. Sveti Josipe, zaručniče Marijin, moli za Ninu. Amen+! :a1250:
NB. Ova molitva se moli kroz 9 dana! Od nastanka ove molitve još se nije čulo da nije bila uslišana onome tko je molio. Slava Ti Isuse!! :q4:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2009 06:44 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Draga Daria, molit ću ovu molitvu 9 dana za ozdravljene tvoje seke Nine. BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2009 08:25 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

Gospodine Isuse, ja vjerujem da me ljubiš. Klanjam Ti se i slavim Te kao moga jedinog Gospodina i Gospodara. Molim Te da ozdraviš Ninu od njene bolesti i da je potpuno oslobodiš. Stavi svoje probodene ruke na njenu glavu da Tvoja ozdraviteljska sila poteče njenim tijelom, da bolesni dio njenog tijela osjeti izvanrednu snagu Tvog dodira koji ozdravlja. Ojačaj je Gospodine da može hoditi Tvojim putovima i sve svoje obveze obavljati u skladu s Tvojom svetom voljom. Slavim Te Isuse, hvala Ti Isuse! Aleluja!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2009 11:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga Daria, i ja se pridružujem molitvi sv. Josipu kroz 9 dana za Ninu!
Pozdrav u radosrti Duha Svetoga! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2009 12:16 
Odsutan

Predragi, jutros su liječnici izvrsili punkciju leđne moždine. Misle da je cista u vratnoj kralježnici zapravo ponovni povratak raka. Ne mogu viiiiiše!! Isuse, zašto spaaaaaaaaaaavaaaaaaaš? :twisted: :twisted: Moje molitve su ili da je uzmes da ne pati ovako, il da je pridignes!! Isuse, probudi seee!!! :twisted:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 98  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]